Uncategorized

MINI VACAY

23. august 2013

Jeg har ikke glemt dere, jeg har vært på skole og på studentquiz…. Ting jeg aldri hadde trodd jeg skulle skrive!

Har fri på fredager, så denne langhelgen tar jeg en liten miniferie til Nordsjø(?), hvor mormor og morfar har kjøpt seg hytte. Så bagen er pakket, og jeg skal bare i et møte før helgen kan starte. Et ganske spennende møte faktisk, ang videre studier i New York og Brasil!

Det er internett på hytta, så vi blogges derifra!

10 Comments

 • Reply Andrea 23. august 2013 at 14:02

  Hva har du tenkt til å studere etter at du har tatt opp fag fra VGS? 🙂

 • Reply Maria 23. august 2013 at 14:46

  Hvor studerer du studere i Vestfold?

 • Reply Kaia 23. august 2013 at 16:06

  ..

 • Reply Emilia 23. august 2013 at 16:08

  Jeg tror jeg gikk i samme klasse som deg :p Men jeg måtte bytte og masse tull. I tilfelle var det ei som er veldig lik! Hehe 🙂

  Svar fra Ida: hehe, det var sikkert meg! 🙂

 • Reply Elisabeth 23. august 2013 at 17:14

  Hvor har du kjøpt den hvite toppen? Og hvor har du kjøpt den blondertoppen du har på deg i innlegget lenger ned?

 • Reply Mari:) 23. august 2013 at 21:27

  Nordsjø?! Vet du ikke hvor DÈT er? Altså, det er jo verdens navle, på lik linje med Hardangervidda. Haha.. Så, håper du ikke har angst for minimale folkemengder. K
  Det kompenserest med desto større mengder med bønder i traktor da. 😉 Kos deg masse! Kanskje vi ses!

  Svar fra Ida: super ålreit her foreløpig! Vært på shopping i Bø uten å finne noe å kjøpe, hehe.

 • Reply Hilde 24. august 2013 at 11:31

  SCNY? De er fantastiske. Anbefaler virkelig å reise hvis det er dem du har vært i møte med! Den lille byen Taiba der studiene er helt fantastisk 🙂 men ps, kanskje lurt å sjekke litt etter – året jeg dro var nesten bare 19åringer, kan jo kanskje bli litt kjipt.

  Svar fra Ida: ja, det var SCNY 🙂 er forberedt på å eventuelt være eldst, hehe…

 • Reply Hannah 25. august 2013 at 00:10

  Jeg er på utveksling i Brasil og har nesten vært her i to mnd allerede, og jeg må bare si at dette landet er så utrolig fantastisk! Vet du har vært her før, men er noe helt annet å bo her tror jeg. Jeg går jo videregående her nede, men vurderer virkelig å studere her nede også, jeg digger dette landet! Lykke til med studiene! 🙂

 • Reply isabel 27. august 2013 at 21:03

  jævlig stygg nese xD

 • Reply Kristine 2. september 2013 at 17:52

  Hei! Hvilken lipgloss/leppestift bruker du? Utrolig fresh 🙂

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Her har jeg bare brukt Rosebud med jordbær!

 • Leave a Reply