Uncategorized

LEVENDE ZOMBIE

26. august 2013

Møtte mitt eget speilbilde i frysedisken da jeg var på butikken og handlet mat i dag, og så med en gang at jeg lignet Britney anno 2007, rett før barberingen av hodet. For et vrak! Bustete dott på hodet og mørke ringer rundt øynene. Og flip flops…

Denne mandagen har jeg vært så sliten, kan nesten sovne stående. Et par timer på skolen og en treningsøkt bør ikke være for mye forlangt av kroppen sin, men det virker som jeg bare kræsjer helt. Mamma sier det er fordi jeg ikke har brukt hjernen min på 4 år, HAHAHA. Og det kan jo faktisk stemme. At hjernen er litt overbelastet akkurat nå, og at kroppen må vende seg til en travlere hverdag med viktigere gjøremål enn blogging og rent vann til katten.

Får håpe jeg kommer raskt inn i det, for i dag har jeg vært så fjern at jeg klarte å faile da jeg skulle koke tomatsuppe

True that!

5 Comments

 • Reply Katrine 27. august 2013 at 09:21

  Man er alltid litt sliten den første tiden man er i gang med skole igjen. Det er man selv om det bare har gått en sommerferie også 😉 Men bare stå på, også går det seg nok til 🙂

 • Reply Hannah 27. august 2013 at 20:40

  Husker når jeg begynte på vgs, og var utslitt den første måneden. Skole tar tid å venne seg til, er jo så mye nytt på en gang og så mye å holde styr på. Hang in there, når alt er blitt litt mer en vane, blir du med ett mer oppkvikket!

 • Reply Sara 27. august 2013 at 21:21

  Skole er krevende på en litt annen måte, men jeg har lært meg å like det veldig godt! Tar bare litt tid å komme inn i det 🙂 lykke til! Du kommer til å klare det fint 🙂

 • Reply Ida Helene 28. august 2013 at 07:16

  Jeg er så glad for at du ikke har sluttet å blogge! Selv om du på en måte går innnenfor kategorien «rosablogger», er det alltid noe annerledes med bloggen din. Må være noe med skrivemåten din, i motsetning til mange andre bloggere har du faktisk et stort potensiale og talent innenfor skriving! 🙂
  – fast leser

  Svar fra Ida: tusen takk, det var hyggelig å høre at du syns det 🙂

 • Reply Marie 28. august 2013 at 14:28

  Jeg syntes du er flink, jeg! 🙂

 • Leave a Reply