Uncategorized

JEG HATER BH’ER

28. august 2013

Jeg hater BH’er. Jeg bruker nesten aldri BH. Jeg ser bedre ut uten BH. Men det er nå slik i 2013 at folk går med BH, man blir vel sett rart på om man sitter på skolen, kontoret eller går i matbutikken i en hvit t-skjorte uten BH under. Jeg ser den.

Så i dag hadde mamma og jeg avtalt å dra på BH-shopping. Jeg eier nemlig ikke BH’er. Bare to bombshell BH’er fra Victorias Secret som får puppene mine til å se ut som Mount Everest og K2 (de er nemlig ikke helt identiske) og en svart BH fra Lindex som jeg kjøpte for to år siden fordi jeg var på vei til et møte uten BH. Den mangler en spile nå, så den sitter litt halvskeivt.

MED ANDRE ORD: det var på tide å kjøpe en ny BH – sånn i tilfelle jeg får bruk for den en dag.

Vi var i to sånne «ordentlige BH-butikker». Jeg prøvde seriøst 20 BH’er, og alle var stygge. Men så skjønte jeg jo etterhvert at det ikke var BH’ene det var noe galt med. Jeg kler bare ikke BH! Stakkars ekspiditør, jeg krysser fingrene for at hun har hatt verre kunder enn meg.

Jeg endte opp med en svart BH til slutt. Vet ikke hvilket merke den er, eller hvilken størrelse, men det er visst en bra BH. Tror jeg trenger å gå på BH-kurs.

Jaja, det var dagens eventyr fra meg. Er det fler enn meg her som har store issues hva angår BH’er? Og si i fra hvis noen vet om verdens beste BH som er comfy og sitter fint på alle!

70 Comments

 • Reply Dua 28. august 2013 at 21:44

  Hahaha serriøst :p
  Endte opp med bare en bh? Ikke værst 😉

 • Reply Ingeborg 28. august 2013 at 21:44

  Du må gå på Change på Oslo City. Der har de verdens beste BH. Tror den må sitte fint på alle. Og den er kjempekomfortabel!

 • Reply Line 28. august 2013 at 21:48

  Åh, jeg er så enig! Jeg liker ikke push. Æsj. Så jeg bruker sånne bher som nesten ikke har stoff foran puppene.eller tube-bh. For samtidig som jeg hater bher hater jeg at niplene strutter 😛

 • Reply Aina Catrine 28. august 2013 at 21:49

  Jeg hater også bh’er, men kun fordi det ikke fins store nok i vanlige butikker. Skal jeg gå uten får jeg jo vondt i ryggen etter tre turer i trappa. Selv fant jeg yndlingsbh’en på lindex. Helt nøytral og enkel, i lindex itt eget merke. Det er også undervurdert med bh’er uten push up. Det føles nesten ut som om du går uten, noe du kanskje burde teste ut?

 • Reply Marie Svardal 28. august 2013 at 21:49

  Du er vanvittig heldig som kan gå uten BH!

 • Reply Ingunn 28. august 2013 at 21:53

  Merket Primadonna har de beste bh-ene! Fine og veldig behagelige, men også ganske dyre.. De selger en del av de på lace.dk 🙂

 • Reply Pernille 28. august 2013 at 21:59

  Åhh, jeg kjenner meg så igjen! Det beste er virkelig å gå uten. Selv har jeg funnet favoritten på bikbok:-) Bare stoff med stropper, blondestoff uten spiler. Noe alà dette: http://www.nattstad.se/linahenriks?id=3416371 (litt lengre ned på siden)
  Lykke til!

 • Reply Mariell 28. august 2013 at 22:06

  Jeg bruker nesten bare Dream Angels Bhene fra Victoria’s Secret jeg. Har også en del av Bombshellene, men det blir litt vel mye til hverdags.
  Dream Angels har bare et tynt lag med innlegg, som hverken får puppene til å være større eller noe spesielt med kløft. Den er bare en vanlig, behagelig BH med spiler for litt support. Det som er så fint er at den kommer i så mange forskjellige farger og design. Men en hvit eller svart blonde BH er jo alltid safe 😉 Er jo sååå masse fint å matche til den også på VS!

 • Reply selini 28. august 2013 at 22:07

  jeg hadde store problemer med å finne bh’er som passet før, men så fikk jeg en som jobbet i bh-butikk til å måle meg. Hadde kjøpt HELT feil størrelse tidligere..

 • Reply supermarie 28. august 2013 at 22:10

  BH var bra, det, helt til jeg reiste jorden rundt med kniv og gaffel (tydeligvis), nå har puppene vokst ut av alle sammen – men jeg har verken tid eller lyst til å bruke penger på nye, for jeg vet at når jeg skal inn i Forsvaret igjen blir puppene borte etter ei uke. Så… Nå er alle BHene mine bare små, irriterende puppeskvisere som sitter så trangt på at puppene VELTER over kanten og… Jeg har fire pupper, jeg. Takket være BH’er.

  Bottom line: Jeg føler med deg. BH er noe dritt.

  Svar fra Ida: «reiste jorden rundt med kniv og gaffel» haha, så skjønn! Lykke til i forsvaret 🙂

 • Reply Michelle 28. august 2013 at 22:10

  Ouf. kjenner meg igjen der gitt. Jeg har 5BH er, men ingen passer. Jeg er nemlig en 65c på høyre bryst og 65b1/2 på venstre. Jeg synes det er ekstremt ubehagelig å bruke 65 så jeg kjøper 70b, da blir stort sett resultatet at høyrebrystet detter ut, og venstre forsvinner i koppen. Ganske kjipt.

 • Reply Therese 28. august 2013 at 22:18

  Hahah, jeg er så enig! HATER å handle bh. Jeg har noen favoritter i skuffen som passer, og det er en med vanlig «vatt», og to-tre som bare er tynt stoff for ¨»holde dem på plass», hvor en av dem har spiler. herregud det er det mest behagelig. men bombshell, neitakk haha 😉

 • Reply Silje Sophie 28. august 2013 at 22:20

  Victorias Secret! Hands down. Seriøst de beste BHene jeg har. Og dette kommer fra ei med størrelse E-cup. Selve BH-typen heter «Body by Victoria Lined Perfect Coverage».
  De er kjempefine og behagelige, med en utrolig støtte! Check them out!

 • Reply M 28. august 2013 at 22:23

  http://www.victoriassecret.com/pink/bras/wear-everywhere-multi-way-bra-pink?ProductID=131398&CatalogueType=OLS

  Denne er fantastisk! Kjøpte den i London i sommer og har omtrent ikke tatt den av siden. Sitter som støpt, man merker ikke at man har den på, super kvalitet, og er egentlig ingenting negativt med den. Den er kanskje ikke ekstremt sexy, men til hverdags er den ypperlig. Jeg er en person som synes det er ekstremt ubehagelig å gå med bh, men med denne går det lett som en lek! Anbefales 🙂 Lurt å kjøpe i fargen Nude, da kan du bruke den under alt! 🙂

  Svar fra Ida: den må prøves! Takk for link 🙂

 • Reply Janicke 28. august 2013 at 22:27

  JAA! Det er flere enn deg. I går tok jeg på meg en ordentlig BH for første gang på flere måneder. Jeg virkelig hater BH og synes det er det mest ubehagelige plagget som finnes. Jeg har nemlig ikke pupper, så det funker bare ikke. Cupen blir altfor stor og står rett ut, og enten blir det for trangt rundt eller for slapt. I tillegg sklir stroppene ned i hytt og pine og i det hele tatt. Jeg virkelig hater BH! Takk og lov for fine og behagelige sports-BH.
  Kan ikke du også rope ut hvis du finner noen behagelige? Det er nesten for ille å være 23 år og ikke eie BH’er :-p

  Svar fra Ida: haha, jeg vet! Lover å si i fra – skal på jakt 😀

 • Reply Elisabeth 28. august 2013 at 22:38

  Når du drar til USA (eller London) burde du dra innom Victoria’s Secret, de som jobber der hjelper deg med det du ser etter. Ja, det er kleint at de måler puppene dine osv, men du får BH’er i alle former og farger, med og uten spiler. Jeg har akkurat kjøpt en ny modell derfra som heter «Body», den er absolutt til anbefaling fra meg!
  Det er også en undertøyskjede som heter «Intimissimi» du får ikke sendt varene til Norge, men det er butikker i Italia og en rekke andre land. Så hvis du ser en sånn butikk, så stikk innom!

 • Reply Birgitte 28. august 2013 at 22:38

  La Senxa og intissimo – Comfy, sexy og bra 🙂

 • Reply Janne 28. august 2013 at 22:44

  Du burde prøve Triumph sin Chic Desire, den er utrolig god, og etter å ha jobbet hos Triumph i ett år, er det den som er min ultimate favoritt! Tro meg, jeg har prøvd ALT! :p

 • Reply T 28. august 2013 at 23:03

  Er veldig greit med slike «treningsBHer». Har kjøpt 6-7 stk på eBay, sverger til dette fremfor vanlig spile/pushup. Man slipper de stygge strekene av stroppene og man trenger ikke å være så spesifik på størrelse. Det er en sterk anbefaling fra ei som er møkklei å føle seg som noe sammenpressa kjøtt.

  http://www.ebay.com/itm/400495328937?var=670097659653&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

  Svar fra Ida: sammenpressa kjøtt, der sa du det! 😉 hehe.

 • Reply Ingrid 28. august 2013 at 23:05

  Jeg er avhengig av en BH fra H&M, jeg tror den heter T-shirt bra. Den er ganske «tynn», slik at puppene ikke ser større ut i den. Jeg synes jeg ser så mye større ut i BH-er med push-up, så det unngår jeg.

  Hudfarget BH er ikke det peneste, men det er utrolig praktisk. Selv i en tynn t-skjorte synes ikke fargen så tydelig gjennom. Jeg har en i svart også, og sverger til disse nesten hele tiden, selv om jeg har så mange lekre fra Victoria’s Secret.

  Tør ikke å garantere at den er fin på alle, men verd et forsøk kanskje 🙂

  Svar fra Ida: tusen takk for tipset, skal i hvertfall dra på HM og gi den en sjanse! 😀

 • Reply tonje 28. august 2013 at 23:06

  hvis det hjelper finner jeg ikke selv noen BHer som passer meg, sykt irriterende igrunn.. så er det en ting jeg også hater å handle er det nettopp BHer!

 • Reply STINE 28. august 2013 at 23:22

  Jeg har 3 BH’er. En hvit som henger, en fersken-rosa-ish jeg bruker hvis jeg vet at jeg skal bli sett i undertøy for å si det på den måten og en svart som jeg bruker hver dag. Jeg hadde en hudfarga og som gikk under alle t-shorter og gensere, men den er borte så jeg satser på at bikja har gjemt den ett eller annet sted. Alle 3 er fra Victoria’s Secret som jeg kjøpte i Dubai, der ble jeg først målt til 38C, så 36D, deretter falt dommen på 34C som jeg nå har funnet ut at er min størrelse. Jeg anbefaler VS bh’ene som er helt enkle og uten noe på, men hallo, alle vet at man trenger flere enn 3 bh’er så jeg kan trygt si jeg er i samme båt som deg (og tydeligvis alle kommentarene ovenfor. haha, ler meg skakk, kjenner meg så igjen i ALT!) I hvertfall, mitt beste tips er å prøve bh’er fra forskjellige butikker og merker og til slutt finner du vel den typen du er mest komfortabel med. Det er også lurt å bli målt alle mulige butikker du kan bli målt i og til slutt finner du vel størrelsen og, ut i fra erfaring er det ikke nok med bare en mening når det kommer til et så viktig tema som dette! 🙂

  Svar fra Ida: sant nok som du sier, tror bare jeg må gi det tid og prøve BH’er overalt, hehe 🙂

 • Reply Therese 28. august 2013 at 23:39

  Kjenner meg veldig igjen. Hater bher da jeg føler alle gir meg for store pupper som igjen gjør så keg ser større ut enn jeg er(…) løsningen er å finne bh i minst mulig str og ta ut putene:) ikle bare lett å finne deilig bher som er små men store nok if u know what i mean.. Leter fortsatt

 • Reply Ida 28. august 2013 at 23:40

  Hedda (blogger) anbefaler Wonderbra 🙂 Her er link til innlegget hun skriver om bh’en: http://hedda.blogg.no/anbefalinger_og_tips.html
  Håper det var noe til hjelp da Ida 🙂

 • Reply lise 28. august 2013 at 23:43

  takk gud for at jeg ikke er alene. lei av hele puppestyret

 • Reply Kristi 29. august 2013 at 00:04

  Det finnes noen fra Victoria’s Secret uten masse push-up og innlegg og greier som er fantastisk gode! Tror modellene heter «Body». Jeg foretrekker «demi-bra» med spiler, ellers vet jeg om en del som også liker «Body – full coverage» uten spiler. Klarer ikke å bruke noe annet enn disse!!

 • Reply Renate 29. august 2013 at 00:48

  Etter et år i amme bh, ble jeg kvitt bh angsten min! Allt er luksus i forhold til amme bh’er! Ble overlykkelig da jeg endelig kunne ta frem bh’ene mine igjenn, selv om de var flere år gammle, feil størrelse, knekte eller utstikkende spiler å grå alle sammen (husker ikke originalfargen en gang!)
  Kanskje du skulle ta på deg noe skikkelig ubehageli en stund, for så å kjøpe en vanlig bh? 😀

 • Reply Mari3 29. august 2013 at 00:51

  Jeg hater å gå med bh. Hater at det strammer, er ekkelt å ligge i sengen å se på tv, og generelt alt. men jeg kan rett og slett ikke gå uten bh! jeg har 75D i bhstørrelse, men brystvortene mine peker mer nedover, som gjør at det ser ut som om jeg har hengepupper(selvom jeg har runde og faste pupper). jeg HATER det, og er så sinnsykt flau over puppene mine, så jeg bruker alltid bh.

  Er sykt sjalu på de som faktisk KAN gå uten bh, uten at det ser helt teit ut 🙂

 • Reply Solveig 29. august 2013 at 01:41

  Uff, føler med deg.. Jeg har pupper som vokser hele tiden så jeg har prøvd virkelig alle størrelser og modeller.. Det er så kjedelig. Men nå har jeg funnet en jeg er veldig fornøyd med og det er Change sin Florence balconette. Den er helt fantastisk! Jeg bruker den til hverdags og fest! Har den i alle cupper snart.. Haha

  Lykke til med letingen ! 🙂

  Svar fra Ida: tror faktisk det var en Change balconette jeg endte opp med å kjøpe i går 😀

 • Reply Sara 29. august 2013 at 07:03

  Jeg er livredd for å få hengepupper, og tror visst at jeg får det om jeg ikke har en bh som holder de oppe. Likevel er ikke undertøysshopping min favoritting heller. Undertøysskuffen burde byttes ut asap!

 • Reply Therese 29. august 2013 at 09:26

  På cubus har dem bh topper, altså det er ikke bh men de holder puppene dine oppe og kjennes litt ut som om du har på deg en sportsbh, veldig gode å ha på seg! og i samme slengen så føles det ikke ut som om du har på deg no bh av no slag, hater å gå med bh selv men man har ikke lyst til at alle skal se på puppene mine heller haha 🙂

 • Reply Therese 29. august 2013 at 09:35

  På cubus har dem bh topper, altså det er ikke bh men de holder puppene dine oppe og kjennes litt ut som om du har på deg en sportsbh, veldig gode å ha på seg! og i samme slengen så føles det ikke ut som om du har på deg no bh av no slag, hater å gå med bh selv men man har ikke lyst til at alle skal se på puppene mine heller haha 🙂

  Lykke til med Bh søket!

 • Reply Helene 29. august 2013 at 10:23

  Body eller Fabolous fra Victorias Secret. Sistnevnte er dødsbehagelig å ha på! De er fine også 🙂

 • Reply Victoria M. 29. august 2013 at 11:13

  Kanskje jeg er den eneste som elsker bh? Synes det er så mange fine!

  Handler kun mine hos Victoria’s Secret, da det er det eneste stedet jeg føler jeg får noe som ser sexy ut og samtidig sitter som støpt 🙂

 • Reply marthe s 29. august 2013 at 11:16

  jeg takler ikke bh med stropper!!! synes de gnager seg fast overalt…. + at jeg ikke liker å gå med verdens lengste kløft! men jeg har funnet en favoritt hos H&M, den er suuupergod når man tar av stroppene:) og den sitter godt!

  er ikke akkurat denne, men ligner veldig!
  http://m.hm.com/no/product/03948?article=03948-A

 • Reply Kristine 29. august 2013 at 11:27

  Anbefaler som flere her blonde-bh/topp fra BikBok. Ikke spiler eller innlegg, kun blonder. Kjempefine under gjennomsiktige hvite t-shirts eller bluser 🙂

 • Reply Malene 29. august 2013 at 12:04

  Har du favoitt typer som alltid finnes i butikkene og som jeg veit de fleste av venninnene mine også bruker!
  Denne typen her fra HM: http://www.hm.com/no/product/01718?article=01718-U#article=01718-K
  Og denne her fra Cubus: http://cubus.com/no/Dame/Kolleksjon/Kolleksjon/Undertoy/Bras/7122258_LIME1/
  De er verdt å prøve ut! 🙂 Har brukt de siden ungdomsskolen eller noe, og når er jeg 22!

 • Reply Ine 29. august 2013 at 12:53

  Jeg har lagt min elsk på Cubus sine BH’er. Modellen heter Bethany push-up.
  De har lite «padding» og er veldig komfortable egentlig.
  Har flere venninner som sverger til de samme – både med små og store pupper.
  I vår fant jeg dog favoritten – også den på Cubus. Helt enkel og hudfarget – gå under alt! Tror den er fra «luxury» kolleksjonen til Cubus eller noe 🙂

 • Reply Elisabeth 29. august 2013 at 13:07

  http://www.victoriassecret.com/bras/body-by-victoria-collection/multi-way-bra-body-by-victoria?ProductID=128263&CatalogueType=OLS
  Her er den BH’en som jeg skrev om tidligere. Kanskje litt lettere med en link enn bare et navn. Finnes flere modeller som heter «Body», men det er denne jeg har og syns er kjempegod.

 • Reply Lille meg 29. august 2013 at 13:19

  BHer er noe dritt, men for min del veldig nødvendig. Jeg slet veldig medvå finne riktige BHer før, inntil jeg fant La Lina i Ullevålsvien (St.hanshaugen). De damene der vet virkelig hva de driver med og jeg kommer alltid ut fornøyd med riktige størrelser og ikke minst behagelige BHer. MEN er du sjenert er det ikke stedet å dra til. Damene grafser og putter hendene sine nedi bhene mens man prøver forå vise hvordan den skal sitte, men det er verdt det:)

 • Reply Veronika Hansen 29. august 2013 at 13:59

  Hei Ida!
  Jeg jobber på undertøysbutikken Triumph, og vil anbefale deg å prøve modellene Sexy Angel, True Curves eller Body Make-Up for eksempel om du er i nærheten av en butikk en gang. Lykke til med BH shoppingen! Kan forresten trøste deg med at det å finne en BH som sitter bra er vanskelig for de fleste :)!

  Svar fra Ida: takk for tips! OG trøst 😀

 • Reply M 29. august 2013 at 14:37

  Hahah! I feel you! Gikk utelukkende med sportsbh (gjerne to stk for å holde alt på plass) før jeg oppdaget Change. Ja, det var kleint første gangen hvor jeg OG butikkdama stod sammen i prøverommet slik at hun fikk målt riktig, men det er SÅ verdt det! Og de ekstra hundrelappene per bh går jo fint når du uansett er så anti-fan at du bare skal ha et par stykker;)
  Sist jeg kjøpte var på Change i Tønsberg faktisk, like på nedsiden av torvet. Anbefales 🙂 Veldig flink dame der også. Hun lot meg ikke slippe unna før vi faktisk fant noe som passet.

  Svar fra Ida: det var der jeg handlet! 🙂

 • Reply camilla g 29. august 2013 at 16:21

  Jeg er helt enig med deg! Hater BH er og går egentlig aldri med det, noen ganger tyr jeg til Bik Bok sine gamle ( tror ikke de selger disse lengere tror de har en ny variant som jeg ikke liker..) Men uansett gamle blondebh uten spiler, bare blonder, ellers ingenting, jeg kler ikk bh, puppene mine er mye finere uten, og i tillegg syns jeg det er faktisk litt sexy uten.

 • Reply Kine 29. august 2013 at 17:34

  Jeg har samme problem! Tror du har littegranne større boobies enn meg da, sånn ut ifra bildene dine:p Men jeg HATER å gå med BH, går også helst uten, men noen ganger passer det seg ikke.. Hovedgrunnen til at jeg ikke liker bh er fordi de med spiler får meg til å se så «booby» ut. Jeg er 173 og «vanlig»‘ i kroppen og bruker 75B/ 80C (aner ikke om det er riktig engang) men når jeg bruker spile-bh ser jeg liksom så svær ut, så har funnet ut at de uten spiler er tingen! Og da er det faktisk verdt å ta en titt på bikbok og asos.com, jeg har «alle» mine fire derifra! De i litt foret blondestoff sitter veldig fint, uten at de gir veldig kløft. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har fått helt angst for kløft og løft. Syns pupper er finest når det ser naturlig ut. Og det ser ut som at naturen har velsignet deg med fine boobies, så vær glad for det! Men nok om det.. Haha. Lykke til med innkjøp nr 2!

 • Reply Will 29. august 2013 at 18:54

  Rihanna har ikke problemer med å gå uten bh samme hva hun har på seg av tøy på overkroppen;) Synes ikke du skal bry deg om hva andre tenker.

 • Reply Anette 29. august 2013 at 19:13

  Vil kalle det et luksusproblem 😛
  Ikke aktuelt for meg å gå uten, men sånn er livet med en H-cup….

  Kos deg med å kunne slippe du 🙂

 • Reply Margrete 29. august 2013 at 19:39

  Jeg hater også å gå med BH, men med mine pupper er det faktisk ikke sosialt akseptabelt å gå uten, så jeg har en del BHer. Denne BHen er pen og komfortabel, så den vil jeg anbefale!http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/undertøy/hele-sett/issue-13-intimates-2463/peony-lace-hipster-set-193277-2195/

 • Reply Silje 29. august 2013 at 20:01

  Anbefaler http://www.evasunderklader.se – stort utvalg, spesielt for de med store pupper (og smal omkrets). Hjelper mye å finne rett størrelse (takk til betjeningen på Change Solsiden!), men syns det er lite utvalg i Norge når man passerer størrelse E/F. Er selv 65 I/J fra naturens side, og vurderte operasjon helt til jeg omsider fant rett bh-størrelse. Men i denne størrelsen har til og med Change lite å velge i… Av sports-bh-er som går opp til store størrelser anbefaler jeg Shock Absorber D+, finnes blant annet på timarco.no.
  Enig med Mari3 – enn å kunne gå uten bh uten at det ser pyton ut!

 • Reply Hege 29. august 2013 at 20:27

  Har aldri likt å gå med BH. Var et år i Amerika som 16-åring, der jeg «måtte» gå med BH. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra skolen var å ta av BHen. Når jeg en sjelden gang tar på BH på jobb, forsvinner den ned i veska rundt lunsjtider. Jeg holder meg til såkalte BH-topper, dvs ingen spiler, ingen innlegg stropper uten ubehagelig regulering. Har funnet noen greie på KappAhl i det siste.
  Og nei, det hjelper ikke å finne riktig størrelse, BHer er rett og slett ubehagelige!

 • Reply Hege 29. august 2013 at 21:09

  Åh så godt å høre at jeg ikke er den eneste som HATER å gå med bh.. Huff hvem idiot er det som har funnet opp «den kvinnelige tvangstrøyen»;) Men ja man må jo liksom bruke det i offentligheten, men så fort jeg kommer hjem, er jeg friii <3 Tror jeg også får snappe opp noen tips som har dukket opp her som triump, VS osv:)

 • Reply Marianne 29. august 2013 at 21:37

  Jeg har nesten bare BH’er fra Victorias Secret, absolutt mine favoritter 😀 De sitter godt, ser fantastiske ut, og i tillegg holder de seg veldig bra! Vasker de for hånd eller i maskin på skånsom vask. Prøv noen andre typer enn bare bombshell neste gang, du blir garantert ikke skuffa!

 • Reply irene 29. august 2013 at 22:17

  bruka berre treningsbh! nike, pierre robert, h&m …. ALT er bedre enn vanlig bh!

 • Reply Karoline 29. august 2013 at 23:04

  Jeg finner aldri en eneste bh som sitter fint og går konstant med bh’er som er vonde. Men da jeg var i London i sommer var jeg innom en butikk hvor jeg fant bh’en over alle bh’er! Den satt som et skudd og jeg merket ikke at jeg hadde den på engang. Desverre var dette en butikk beregnet for store størrelser så jeg som vanligvis er en D måtte bruke B og de hadde selvfølgelig bare en bh i min størrelse. Denne bh’en skal brukes til jeg en dag står på bussen og den rett og slett revner.
  Lykke til videre med bh letingen 🙂

 • Reply Linn 29. august 2013 at 23:55

  Hvis du tar deg turen innom en Marinkabutikk, kan jeg garantere at de finner en du vil elske! Du finner de i Bogstadveien, Sandvika og Storo 🙂

 • Reply Tine 30. august 2013 at 06:44

  Jeg anbefaler deg å ta en tur innom en CHANGE lingerie butikk. Fantastisk flinke jenter som måler og hjelper deg. I tillegg til et utrolig utvalg i størrelser og fasonger.
  CHANGE fører størrelser fra 60A- 100K. 🙂 Lykke til!

 • Reply Nina 30. august 2013 at 09:24

  Ida, du må prøve «t-shirt bra» fra lindex. Helt vanlig BH uten blonder og mønster som syns under litt gjennomsiktige topper. Det er noe av det verste jeg vet, blonder som synes under en t skjorte! Liker selv ikke å gå med BH, men denne er fantastisk god og koster rundt 179,-

 • Reply Vibeke 30. august 2013 at 10:08

  Går ingensteder utenom senga uten BH, føler virkelig for å stroppe de godt fast før kroppen skal i bevegelse. Kunne godt tenke meg mindre bryster (før ville alle ha større…) men heldigvis har Change gjort BH-hverdagen et hakk bedre

 • Reply Synnøve =) 30. august 2013 at 10:26

  Hola!

  http://cubus.com/no/Dame/Kolleksjon/Kolleksjon/Undertoy/Bras/7128856_LILLA31/
  Sjekk linken da=) Hakke brukt annen BH på sikkert 10 år….Og det er virkelig ikke så veldig push-up altså, selv om den heter push-up.
  Og det fine med den, er at om man klipper av stroppene, så sitter den fint alikevell… Haaater stroppeløse bher egentlig, føler at de sklir ned/vrir seg rundt/har fest med puppene…. UBRA!

  Jaja, lykke til med BH jakten, skjønner ut fra kommentarene her at jeg har tatt feil…. Jeg trodde de med mindre pupper hadde det så fint, for de sleit ikke sånn med å finne passende BH som oss med hele fruktkorga på brystet.

  Ha en fin dag=)

 • Reply Linn 30. august 2013 at 13:33

  Change? Det er dårlig. Og like ser like billig ut som det er.
  Gå på LaLina i Oslo, eller undertøysbutikken på Sandvika Storsenter (husker ikke hva den heter. Men ikke Change, hvertfall). Der har de pene BH-er. Og du får god hjelp. Kjøp en BH som passer perfekt, og neste gang du er i London hamster du samme modell og størrelse på f.eks Selfridges. Lett som en plett. Husk å alltid håndvaske BH-ene. Med mindre du kjøper billig skit fra Lindex og HM, da er det det samme hva du gjør.

 • Reply Marina 30. august 2013 at 15:24

  Alle jenter/damer burde faktisk ha gått på et «bh kurs»! Jeg jobber selv på Change i Bergen, og av alle nye kunder som kommer inn i butikken, vil jeg påstå det er 90% som bruker både feil størrelse og modell. Men det er jo ikke rart, når alle kjedebutikkene som f.eks H&M, Lindex osv, har et svært begrenset utvalg av størrelser. Og det er heller ingen som forteller deg hvordan en bh faktisk skal sitte, for at man skal få best og riktig støtte. Spesielt er dette viktig for de som sliter med nakke- og ryggproblemer. Og Ida, du kler garantert bh, du må bare finne rett fasong til deg! Det er vel så viktig som riktig størrelse. Nå vet jeg ikke hvilket sortement Change i Tønsberg har, men det kommer utrolig mye fint inn i Change butikkene nå til høsten! Og til alle som sliter med å finne bh, dra innom en «ordentlig» bh butikk, bli målt og få ordentlig hjelp!:-) og ikke vær redd for å prøve noe annet enn en «bombshell».

 • Reply Marte 30. august 2013 at 16:54

  Jobber med undertøy, og stort sett alle som prøver BH’r, bruker feil størrelse. Neste gang dere prøve bh, gå ned en størrelse på omkretsen, og opp en størrelse på cup’n, og se om den passer bedre 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 30. august 2013 at 18:08

  Åhr, hater å gå med BH…

 • Reply Tale 30. august 2013 at 19:53

  Marie Jo og primadonna er kjempefine bh’er av super kvalitet! Ganske stive priser, men verdt hver krone. Jobber selv i undertøysbutikk og er mange som gjerne prøver en haug uten å finne noe så du er langt fra alene 🙂 Pikant Under og Marinka fører hvert fall disse merkene som jeg vet om, er garantert flere butikker i Oslo-området som også fører Marie Jo. Vil også tipse deg om Marlies Dekkers, utrolig lekre bh’er 🙂

 • Reply Mia 31. august 2013 at 16:18

  Jeg lurer på om du alltid har følt at det er ukomfortabelt med bh? Kan det være fordi du har store pupper?
  Jeg bruker bombshell fra VS for at de skal se større ut hvertfall 🙂

 • Reply Kine 1. september 2013 at 16:59

  Bh’ane til Tommy Hilfiger som dei sel på nelly er kjempegode! 🙂 Ikkje så verst pris heller.

 • Reply anne 2. september 2013 at 14:37

  anbefaler angels fra victorias secret!!

 • Reply Thea 2. september 2013 at 23:40

  http://www.lindex.com/no/undertoey/bh/strapless-bandeau/6626266/Bh/?styleId=17053161

  Verdens diggeste BH! Uten tvil. Får tak i de flere steder.

 • Reply Arne 3. september 2013 at 17:12

  Jeg hater også bh vær gang jeg må slite med å få den av dama mi

 • Reply Rebecca 9. september 2013 at 17:58

  Det er så sant!
  Og når man først finner en fin en og betaler hutt i heia mye penger på den, tar det ikke lange tiden før du blir misfornøyd med den heller.

 • Reply BHløs 8. oktober 2014 at 00:38

  Da har du kanskje noen gode tips til bh-frie alternativer for de som føler seg naken uten når man er rundt andre men samtidig ikke er istand til å gå med noe som holder rundt ribbeina(stramt/løst/selv med rett tilpasset størrelse) pga smerter og nerveskader? Har prøvd sånne gele nipplecovers men de får brystvortene til å virke unaturlig hovne. Noen råd?

 • Leave a Reply