Ida tipser

SERIEANBEFALING: RITA

28. august 2013

Siden dere alltid blir så glad for musikk- og serieanbefalinger, så kjører jeg bare på når jeg faller for noe 🙂

Og jeg beklager at jeg alltid pusher på dere masse danske greier, men det ligger hjertet mitt nært. Og så har jo danskene bare en herlig form for humor!

Serien jeg vil anbefale dere heter «Rita», og den handler om en free minded, småfrekk og smågal barneskolelærer. Jeg har en liten girl crush på Rita, syns hun er fantastisk.

Jeg ser serien på Netflix (som jeg i utgangspunktet ikke anbefaler pga utvalget deres), men serien har akkurat gått på TV2, så jeg vil tro at den ligger på Sumo også.

Noen av dere som har fulgt serien på TV? Hva syns dere?

Nå hopper jeg til sengs – med en episode av Rita

17 Comments

 • Reply Kristiane 29. august 2013 at 00:06

  Jeg har akkurat sett sesongavslutningen av Rita. Likte serien utrolig godt. Har hørte at Dikte også skulle være bra. Også dansk 😉 Har ikke sett den selv.

 • Reply Silje 29. august 2013 at 00:06

  Sett alle episodene! Helt fantastisk! Tror jeg elsker Rita. Dansk humor er jo det beste. Klovn, rita, angora. Trenger jeg si mer?

  Svar fra Ida: nuf said! Dansk er best 😀

 • Reply Ine Kristin 29. august 2013 at 03:11

  Så alle episodene på en og samme dag, haha! Men jeg elsket det, midt i blinken av en serie 🙂 Likte forresten veldig godt Orange is the new black som du la ut som anbefaling. Syntes det var så trist når jeg ble ferdig, blir neste alltid litt «deprimert» når jeg blir ferdig med en serie.

  Svar fra Ida: jeg veet, sykt kjipt at det er så lenge til det kommer nye episoder!!

 • Reply helena 29. august 2013 at 07:00

  Installer Amerikansk netflix! Tar 2 sek og er MYE bedre enn det Norske 🙂 Søk på «Media Hint» på google – Kan innstalleres på google chrome og firefox (du må da se på netflix på nettleseren media hint er innstallert på;)

 • Reply Thale 29. august 2013 at 11:41

  Hahaha, trodde jeg skulle dø når han spiste brie på bussen og så møtte han gutten.. Fantastisk humor!
  Tusen takk for tips! Var virkelig gøy når man ligger syk på sofaen:))

  Svar fra Ida: hahaha, sykt ekkelt! ;p

 • Reply Gunvor 29. august 2013 at 12:47

  Elsker Rita. Synes hun er rå! Gøy at det er flere som ser på, for det virket som jeg var den eneste 🙂

 • Reply Kamilla 29. august 2013 at 21:15

  Takk for tipset!! 🙂
  Jeg elsker dansk humor (og språket!). Har akkurat sett en dansk serie som heter «hvor faenden er Hærning?» (-eller noe sånt). Ellers er jeg veldig glad i Nynne og serien, i tillegg til Mads Mikkelsen.
  Jeg tror jeg setter meg ned for å se Rita med en gang (-det er jo «Nynne» ser jeg) 🙂

  p.s snakker du dansk til din far?

  Svar fra Ida: ah, Nynne hadde jeg helt glemt!! Det må jeg se på igjen. Nei, snakker sjeldent dansk 🙂

 • Reply Julia 30. august 2013 at 17:16

  TUUUSEN TAKK! Du kommer alltid med gode serieanbefalinger 🙂 har akkurat sett ferdig Orange is the new black, og kan nesten ikke vente til sesong 2 kommer ut… så bra jeg har noe annet jeg kan se på mens jeg venter!

 • Reply Kristìn 30. august 2013 at 20:23

  Lika du Klovn da? Det e jo dansk, og det e jo heilt genialt. 😀 det e så teit at det e arti liksom!

 • Reply Anette 31. august 2013 at 09:01

  Orange is the new black, se den serien. Du blir GARANTERT å like den. Gir deg min garanti og vedder penger på at den ihvertfall faller såpass i smak at du blir å se de få episodene som er. Det er det som er så fint med den serien. det er ikke så mye å få med seg at man går lei for det er bare en sesong som er kommet ut 🙂

 • Reply Anette 3. september 2013 at 22:55

  Takk for tipset om Rita! Vet du hvor jeg kan tak i sesong to? Nå er jeg helt i serie-tomrom etter å ha sett siste epsiode idag! Dør!

  Svar fra Ida: visste ikke at det hadde kommet ut en sesong 2?

 • Reply Anette 4. september 2013 at 22:52

  Joda, ( http://www.imdb.com/title/tt1973692/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2 )men tydeligvis umulig å få tak i. Si fra hvis du finner!:)

 • Reply Helle B 5. september 2013 at 09:02

  Hei! Har akkurat sett ferdig episode 8 på netflix, og det er ikke fler! Er det alt? Eller finnes det flere episoder, sesonger? Hvor ser du det??:)

  Svar fra Ida: jeg ser også på Netflix, tror ikke det er kommet ut mer 🙁

 • Reply Amalie 1. januar 2014 at 22:40

  No har eg nettopp brukt HEILE dagen min på å sjå Rita. Eg som bare googla «Ida Wulff netflix» i håp om å finne noke eg kunne kasta vekk en time på. JAJA. Rita er fantastisk, ler til eg griner!

 • Reply Marcuspeate 16. juni 2023 at 15:54

  Цены в нашем прейскуранте не завышены и они значительно ниже, чем вы сможете найти в Москве и Московской области, к тому же, диагностика и выезд на дом при заказе ремонта не оплачиваются https://zapchasti-remont.ru/shop/goods/noj_106103_117720_344769_516747_dlya_gazonokosilki_ALKO_Master_3200_Rasaero_320_Rasaero_32_E_Euro_800_32_EH-10179

 • Reply Brandonlit 8. januar 2024 at 11:07

  Красная круглая или треугольная метка на шине — обозначает место с максимальным отклонением радиальной силы, которое является самым жестким местом боковой поверхности шины, при монтаже шины на диск красную метку совмещают с меткой L на колесном диске https://servishin.ru/catalog/gruzovye-shiny/omskshina/

 • Reply Tommychith 9. januar 2024 at 10:32

  Замки для межкомнатных дверей (замки с защелкой)
  Замки для межкомнатных дверей (замки с защелкой)
  Замки для межкомнатных дверей (замки с защелкой)
  82 ?
  342 ?
  598 ?

 • Leave a Reply