Uncategorized

KYSSEKINO OG OSLO-PAKKING

30. august 2013

Etter skolen i dag dro jeg på kino med Kalle for å se Kyss meg for faen i helvete. Går ikke folk på kino her i Tønsberg? Vi var fire mennesker i hele salen! Når det er sagt, så var det en søt film. Men det var faktisk morsommere å boltre seg i spillehallen. Er det noe jeg kan, så er det å tape i lufthockey!

Kvelden har jeg brukt på å skrive en forsøksrapport som jeg skal levere på skolen til uka, og på å pakke. Pakke!!!! Woho, denne helgen tar jeg meg endelig sammen og reiser inn til Oslo for å leke med vennene mine. Kofferten er delt i to. Den ene halvdelen inneholder Victorias Secret og Juicy Couture til hotellkos, og den andre halvdelen inneholder paljetter og høye hæler til fest. Hovedgrunnen til jeg drar er at Naddis (min danske Los Angeles-venninne) flytter til London for å begynne på skole. Det må feires!

Gleder meg til å komme til Oslo 🙂 Nattinatt!

1 Comment

  • Reply Sara 30. august 2013 at 21:56

    Hotell ???

  • Leave a Reply