Ida tipser

DELIKATESSEN

1. september 2013

Naddis og jeg spiste tapas på Delikatessen i går, viktig med masse mat i magen når man skal drikke drinker hele kvelden. Åååh, jeg elsker Tapas, det er noe av det beste jeg vet. Delikatessen er et veldig hyggelig sted, anbefales! 🙂

12 Comments

 • Reply Julie 1. september 2013 at 17:50

  Hvor er jakken din fra? Den var såå fiin!!

  Svar fra Ida: jakken er fra Front Row Living 🙂

 • Reply Ingvild 1. september 2013 at 18:43

  Hei! Så nydelig jakke du har! Hvor har du kjøpt den? 🙂

  Svar fra Ida: jakken er fra Front Row Living 🙂

 • Reply Marita 1. september 2013 at 18:52

  Du ser virkelig bra ut, Ida 🙂

  Svar fra Ida: tusen takk!

 • Reply Ine 1. september 2013 at 19:37

  MÅ ha jakken din! Hvor er den fra? 😀

  Svar fra Ida: jakken er fra Front Row Living 🙂

 • Reply Heidi 1. september 2013 at 20:01

  Hvor er jakken din fra? Så fin!

  Svar fra Ida: jakken er fra Front Row Living 🙂

 • Reply Isabel 1. september 2013 at 21:06

  Hei Ida! Så morsomt at du kjenner en kamerat herfra, inngiftet i familien. Joachim! Du hadde møtt han i Gran Canaria, så hadde du kjøpt lettøl istedenfor øl? Hihihi morsomt!

  Svar fra Ida: da tror jeg du tar veldig feil, jeg har verken kjøpt øl eller møtt noen som heter Joachim i Gran Canaria 🙂

 • Reply Emma 1. september 2013 at 22:52

  Nice 🙂

  check out my jewellery on https://www.facebook.com/EmyBijoux7

 • Reply Isabel 1. september 2013 at 23:00

  Ok. Den personen sa ihvertfall at de var deg? Dette er dog en del år siden, og du hadde fått sponset tur/var på «jobb» der nede? Kan være jeg tar helt feil, men han sa ihvertfall det til meg. Hehe :p

 • Reply Ida Helene 2. september 2013 at 10:11

  Du stråler som alltid! 🙂 Lurte på om du kunne lage et innlegg angående alkohol jeg? Tips til gode drinker, hva man burde spise før man skal drikke, eller generelle råd for å få en bra kveld ute på byen eller noe? Jeg har en tendens til å enten tvinge i meg drinker som jeg ikke liker i det hele tatt, eller å haste-drikke noe som ofte fører til at ej blir altfor full..
  Klem fast leser 🙂

 • Reply therese kristina 2. september 2013 at 11:52

  Nam!

 • Reply Julianne 2. september 2013 at 14:02

  WOW Ida! her var du stunning!!

 • Reply MaritBE 19. september 2013 at 11:11

  Nydelig jakke 🙂 Delikatessen har jeg hatt lyst til å dra lenge, så takk for tipset 🙂

 • Leave a Reply