Uncategorized

DET ER IKKE SÅ ILLE…

3. september 2013

… Å gjøre lekser, når man kan ligge i en sofa på bilbioteket og drikke kaffe og plapre med en venninne samtidig. Nytt ord i mitt vokabular: leksekos. Så gjenstår det bare å se hvor bra det egentlig blir, når jeg koser meg mens jeg gjør leksene. Kan vel kanskje sammenlignes med å kose seg med mat – man blir ikke spesielt fit av det.

I kveld tenker Kalle og jeg oss på kino igjen, for å se på Pioner! Har dere sett den? Trenger jeg å ha med meg ørepropper? Hater å sitte på kino og bli ørevoldtatt, for ikke å snakke om å bli skremt hele tiden… 

3 Comments

  • Reply tone 3. september 2013 at 16:41

    Veldig bra kino!!! 😀 gled deg! aksel hennie!!!:)

  • Reply Gunnhild 4. september 2013 at 07:44

    Aksel Hennie? Kos med lekser? Unnskyld meg Ida, men du trenger å få ristet vettet på plass.

  • Reply oda 4. september 2013 at 09:37

    Jeg synes den var veldig bra, kos deg!

  • Leave a Reply