Hverdagsliv

BAKGÅRD + BURSDAG =

9. september 2013

Jeg har vært i Oslo i helgen, for å feire bursdagen til en kompis. For en herlig feiring! Bakgårdsfest med bål, ballonger og live musikk. Og veldig mange fine mennesker, både gamle og nye fjes for min del.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å feire min bursdag i år, men jeg ble så glad i bursdag i går at jeg tror jeg skal feire likevel. Mest sannsynlig ikke med et brak, sånn som jeg pleier… Tradisjonen er jo blitt å invitere alle som kryper og går og stille leiligheten min til disposisjon for hodeløs festing. Jeg kjenner at jeg er litt over det, og at jeg kunne tenke meg å feire med noen få venninner.

Planlegging setter i gang i morgen, nå skal jeg skynde meg og sovne så jeg klarer skolen i morgen….

1 Comment

  • Reply Georg 13. september 2013 at 20:34

    Det der er fest det! Kjente musikkere også ser jeg…

    Svar fra Ida: yes! 😀

  • Leave a Reply