Uncategorized

SPIS FRUKT OG SE PÅ TV

10. september 2013

Dagen i dag ble mye bedre enn dagen i går. Jeg var helt overlykkelig da jeg var ferdig med matteleksene mine, sjekket dem opp mot fasiten og fant ut at ALT var riktig! Jeg føler meg som et lite barn noen ganger 

Snakker om barn… I kveld har jeg sett på «Sigrid blir mamma» på TV2. Valgte det lett framfor Ylvis-brødrene, som jeg aldri helt har skjønt hvorfor får tildelt så mye sendetid. Sigrid er mer min humør; rått, ærlig og veldig mennesklig. Gleder meg til å følge serien videre!

Valgte dere Sigrid eller Ylvis i kveld? Eller kanskje dere valgte å ha et liv, hva vet vel jeg… 

Og så lagde jeg selvfølgelig fruktsalat til TV-kvelden vår! Lagde en ny vri i dag, og den ble en suksess i munnen. Perfekt kombinasjon.

– Honningmelon

– Cantaloupemelon

– Druer

– Banan

– Bringebær

– Toppes med vaniljekesam

Prøv det i stedet for sjokolade, og du glemmer alt om sjokolade. Og dobbel cheese på Mc Donalds.

8 Comments

 • Reply Marte 11. september 2013 at 01:21

  Valgte å se på Sigrid. Skjønner heller ikke at Ylvis-brødrene får så mye tv-tid.

 • Reply Tonje 11. september 2013 at 09:09

  Så utrolig godt ut!

  Lurte bare på en ting: Hvilken høstjakke går du for i år? 🙂 Og samme med vinterjakke, blir det woolrichen nå og? Har vurdert å kjøpe meg den, men er jo en del penger, så er det verdt det? 🙂

  Svar fra Ida: høstjakke har jeg egentlig ikke tenkt så mye på. Har jo mange «tynne» jakker fra før, så vet helt ærlig ikke om jeg trenger en ny. Jeg kommer til å bruke Woolrichen som vinterjakke i år også! Jeg syns det er en ganske dyr jakke, så da må den brukes i flere år 🙂 Absolutt en god investering! Og heldig som jeg er, så har mamma en også, så da kan vi bytte litt på fargene!

 • Reply Benedicte 11. september 2013 at 10:57

  Valgte også å se «Sigrid blir mamma» :-). Var en gøyal første episode 🙂

 • Reply Karoline 11. september 2013 at 11:24

  Så bra Ida, nå kan du være stolt av deg selv:).
  Den fruktsalaten så helt fantastisk ut, så den må jeg prøve ut.

  Ha en super Onsdag <3

  Svar fra Ida: super onsdag til deg også!

 • Reply Jane 11. september 2013 at 17:39

  Valgte ingen av delene i går, ettersom jeg er avhengig av Grey’s Anatomy, men hadde helt klart valgt Sigrid! 🙂

 • Reply Kathrine 12. september 2013 at 09:02

  Jeg valgte også «Sigrid blir mamma». Mye bedre enn Ylvis. Alle jeg henger med forguder Ylvis, og da jeg fortalte at jeg skulle se på det – tittet alle rart på meg. Godt noen (du) er enig i meg! 😉 Ønsker deg lykke til på maratonet! :))

 • Reply Thea 12. september 2013 at 21:01

  Sigrid blir mamma er jo myyyye morsommere!:D Det er jo realiteten for oss om noen år mest sannsynlig… Med Sigrid får jo ordet «fødsel» en ny betydning, har allerede begynt å grue meg til å føde, og jeg har ikke en gang planer om bebis på noen år :S Iiiik.. Jeg liker deg jeg, du er så morsom 😀

 • Reply MaritBE 19. september 2013 at 11:05

  Sigrid er helt rå! Digger den dama 🙂 Den fruktsalaten så knallgod ut, takk for tipset 🙂

 • Leave a Reply