Uncategorized

RÆVA BLOGG

12. september 2013

Sist jeg var i Oslo, fikk jeg endelig somlet meg inn på Løpelabbet for å ta en løpetest – og kjøpe meg nye løpesko. Det er sånne gjøremål jeg kan ha litt vanskelig for å få gjort. Men ettersom jeg har så vondt i bena, så jeg det helt nødvendig å få meg noen nye, gode løpesko. Etter et par tester, kom vi fram til at det var disse, fine og rosa som skulle bli med meg hjem. Det føltes litt ut som å ha på seg sokker…

I dag våget jeg meg tilbake på Mølla, og satte rekord i tidenes korteste løpetur. Og for de som ikke skjønner hva jeg stresser med; i starten av november skal jeg løpe New York Marathon i samarbeid med Head&Shoulders – ja, i NEW YORK! En galskap på hele 4,2 mil….

Jeg tok dette bildet før jeg åpnet bladet. Hadde tenkt å kjøre den typiske bloggposten; nååå ligger jeg i senga og leser et moteblad om høstens trender og… Ja, har ikke fagspråket helt inne. Men så er jo bladet fullt av annonser og kun annonser?!!!! Er det slik dere føler det når dere leser blogger?

Bloggen min er så ræva om dagen at jeg burde hatt en dassrull som header. I know. Det er bare det at livet mitt er like kjedelig. Lover å finne noe å irritere meg over snart – eller enda bedre; noe å irritere dere med.

15 Comments

 • Reply Trond 12. september 2013 at 02:26

  hvis du føler at bloggen er så ræva om dagen, er du hjertlig velkommen til å legge ut bikini-, underøys– og naken-bilder av deg selv. med trykk på nakenbilder selv om det ikke kommer til å skje. vi vil se bilder fra wax behandlinga de

 • Reply Janna 12. september 2013 at 03:56

  få se hvordan du ser ut når kjønnshåra er voksa bort. trenger ikke å se sprekken, bare oppover 😀

 • Reply Linn Cecilie 12. september 2013 at 07:49

  Moteblader er nesten bare reklame!
  Eneste bladet som man kan lese er DetNye! (kanskje litt inhabil da min kusine jobber der 😉 )

 • Reply Mari 12. september 2013 at 09:57

  Fine sko! Hjalp det da? Jeg sliter også med benhinnebetennelse, kanskje disse er noe for meg også? adidas? hvilken type? 🙂

  Svar fra Ida: vet ikke enda om de hjelper, men de heter adidas boost 🙂

 • Reply Andrea 12. september 2013 at 12:46

  HAHAHA, hva ER det for mennesker som har kommentert øverst? Herregud..

 • Reply Elise Walla 12. september 2013 at 18:06

  Haha, føles litt sånn ut noen ganger ja

 • Reply maryj 12. september 2013 at 20:48

  JA!!! Enig med deg. bloggen din er ræva! Ta deg sammen, eller steng bloggen. start å jobb på rema som andre studenter!!! ho ho 😉

  Lag noen paraplyer snart a!!!

 • Reply Marthe 12. september 2013 at 22:17

  Men hallo! Du skal jo til New York, der har du jo et tema hvis du har lite å skrive om 😉 Både om sist du var der og når du skal dit nå. Tips og alt mulig:) Skal dit selv i april og gleder meg 😀

 • Reply Sara 13. september 2013 at 11:49

  Jeg liker bloggen din 🙂 Jeg liker også at du har begynt på skolen og at det er verdt at du har litt mindre spennende ting å skrive om. Men så liker jeg også moteannonsene i moteblader 🙂 Det er også en måte å bli kjent med mote på.

 • Reply Georg 13. september 2013 at 20:31

  Hæ, skal du løpe maraton!?!? Ikke legg vekt på «du», men på «maraton»… det er jo sykt langt! Hva med å starte med halvmaraton? Det har jeg lyst til å prøve en gang og lurer på Berlin til våren; være med? 🙂

  …og du.. bloggen er morsom den, litt som i gamle dager faktisk, og det var da jeg likte den aller best!

  Svar fra Ida: jeg tror ikke knærne mine tåler enda et maraton, de spiller på siste vers allerede. Men kan du ikke dra med deg Benjamin? Han har godt av et Marathon, så han kan ha forståelse av hvor sliten jeg kommer til å være i NY! 😀

 • Reply Kaja 13. september 2013 at 21:14

  jeg liker bloggen din, ida! 🙂 fotballfrue sin, derimot, er en eneste stor annonse. Ganske forferdelig og bloggeren mister kredibilitet i mine øyne.

 • Reply Thea 13. september 2013 at 23:32

  Hahah, jeg rett og slett digger deg, Ida! Du skiller deg ut fra absolutt alle andre bloggere, og jeg bare digger deg og alt du skriver! haha

 • Reply Mette 14. september 2013 at 05:09

  Skriv paraply innlegg! 🙂
  Enig med deg om det med bladene. Leser nesten aldri blad lenger, isåfall er det bare en lett smuglesing i kusinen min sine topp blader i ny og ne. Hahaha!

 • Reply Tina 14. september 2013 at 22:51

  Ja det er sånn jeg føler når jeg leser blogger, og likevel gjør jeg det… Dumme meg. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder. Har slutta å lese fotballfrue sin bla.a for det er jo BAAAAAAAAARE reklame. Orker ikke lese om en ihjælsponsa baby fremover liksom. Men men.

 • Reply MaritBE 19. september 2013 at 11:03

  Så utrolig freshe og fine joggesko! De fikk jeg lyst på 😉 Sprek du som skal løpe maraton, blir spennende 🙂 Haha, kjøpte samme blad selv, og halve bladet var jo reklame… Tok en evighet før man faktisk kom til første side med skrift!

 • Leave a Reply