Paraplyer

HVERDAGS-PARAPLYER

16. september 2013

Håper dere er klare for en ny runde med paraplyer, for nå har det samlet seg opp en liten stund.

Folk som trenger seg ned på bussetete ved siden av meg når jeg sitter på et tjukkas-sete! Hallo, hvem gjør det? Hvis det i nød skulle være egnet for to mennesker, så er det snakk om to mennesker som kjenner hverandre godt.

Jeg må ta en reprise på den her. Folk som går dog shit crazy på offentlige toaletter uten å gjøre den minste innsats for å skjule sine spor. Jeg går ikke på sånne doer – er så redd noen skal tro at det er meg. Og hvis jeg først låser meg inn på en slik do og det er kø bak meg, blir jeg jo nødt til å «rydde opp» der inne.

Når du spør noen om de har sett noe, f.eks; har du sett hårbørsten min? Og de ber deg lete der du så den sist…. Det klikker for meg.

Finn.no-annonser blottet for sosiale antenner. Noen folk er alt for flinke til å være seg selv! Jeg mener… Hvem bruker tid og energi på å legge inn brukte hårstrikker på «Gis bort»? Og hvem er det som ikke gidder å ta opp sokkene fra badegulvet før de skal ta bilde av en leilighet de skal leie ut? Og hvem faen selger en hund som ligger for døden – ta vare på dyret ditt.

Folk som sier «hei bloggen» når de tar et bilde av seg selv eller med venner på f.eks kafè. Jeg skjønner at du blir litt flau og usikker når du sitter i det offentlige rom og skal knipse til Instagram, men please a. Det er så 2009.

P4 og Radio Norge. HVEM FAEN gidder å høre på Summer of 69 og Splitter Pine hver jævla dag?! Jeg blir sur hver gang jeg setter på radio i bilen. Er det fordi de ikke tar seg råd til å kjøpe noen flere sanger eller er de kjøpt og betalt av pølse med alt tilbehør-spisende lastebilsjåfører?

Gjengrodde, illeluktende mødre som tror de eier bussen. Hvem vil eie bussen, liksom. Så det plager meg egentlig ikke at de tror de eier den, det som plager meg er når jeg trykker på Stopp-knappen, og hører røykemaskinen baki der si til 3-åringen sin; nå vare no’n andre som trøkka på knappen, da fåkke du gjort det 🙁 For så å skule stygt på meg når vi går av bussen. Greit det. Neste gang jeg tar buss skal jeg la være å trykke på knappen, så får vi se om jeg har flaks og får gått av der jeg skal.

 Folk som tar i dørhåndtaket når du sitter på do eller står i dusjen. Det ødelegger alt!!!!

 Fulle mennesker som forteller den samme historien for fjerde gang på rad mens de sjeler, hikker, gulper og blåser en liten eim av et krydret måltid i din retning.

Det var det for denne gang, resten sparer jeg til det har hopet seg opp noen flere irritasjoner. Hvis dere hater eller irriterer dere grønt over noe i dag, så er det bare å dele det i kommentarfeltet. Det kan faktisk hjelpe å hamre det ned i tastaturet.

 

55 Comments

 • Reply Arina 16. september 2013 at 23:32

  Kjente meg igjen med dørhåndtaket, haha

 • Reply Lise Penne 16. september 2013 at 23:36

  * Når hele ungeflokken skal være med på bussen, helst tre unger + barnevogn. Hvis man er ekstra uheldig skjer det ofte at de i tillegg har med seg en sykkel som skal være med i/fra barnehagen. Dette er ekstra gøy når dette skjer på bussen til UiS i beste sendetid – eller når ALLE skal hjem.

  *At ikke man legger opp ekstra buss på en rute (igjen universitetet) der bussen er stappfull + enda flere. Det at man må gå ut av bussen når bussen åpner for å ikke bli skvist mellom døra og setet – livsfarlig i tillegg. Og må kjøre forbi mange bussplasser som det står masse folk – fordi det ikke er plass. Latterlig

  *Når man skal rekke noe og bussen er 10 min for sen HVER eneste dag.

  *Når folk står utenfor lesesalen å skravler, går på høye hæler, hører på høy musikk på hodetlf så alle garantert hører hva som er hipt nå, også de idiotene som spiser knekkebrød.

  *Når folk tar bussen ET holdeplass

  *De som deler bilder som er triste og hjerteskjærende, men så står det på selve bildet foreks: «like» = care or «ignore» -you dont care (eller noe sånt).. men så føler jeg meg så stygg som ikke trykker liker, men da plager jo jeg igjen alle vennene mine med at jeg har «likt» det. Evig ond sirkel

  * Reklamer på tv3play

  * Reklamer generelt

  * Når disse spreke raske og sterke syklistene sykler på veien, da er de jammen ikke kjappe lengre. Køøøø

  * Powerpointer som har forskjellige farger, mønster og ingen struktur … dooh forvrirrende

  Kort fortalt – studentliv og kollektivtrafikk er mitt liv + en time med sosiale medier/tv før jeg skal legge meg. Mye å irriterer seg over 🙂

 • Reply Tuva 17. september 2013 at 00:05

  Akuratt den der med Radio Norge e eg totalt uenig med deg i! Radio Norge e faktisk det einaste eg klare å hørte på uten at håve sprenge!! NRJ, MP3 og Voice og sånn shit klikke det for meg av å hørra! E jo bare DONK DONK DONK DONK også sprenge det inni her! Fyfaen DET e pining!

 • Reply Renate 17. september 2013 at 00:07

  Deler mange av dine paraplyer! Kanskje ikke de som har med buss og gjøre, siden stedet jeg bor på ikke har verdens beste busstilbud…
  Her er mine paraplyer:
  – folk som alltid kjører 20 km/t under fartsgrensen. Gjerne når folk har det som mest travelt å skal på jobb.
  – at jeg fortsatt blir tatt for å være 16-17, selv om jeg har passert 20.
  – folk som hisser seg opp som om noen akkurat pissa dem i trynet, når det egentlig bare er en liten filleting. Oftest bare en missforståelse.
  – par som har kranglet å rakket ned på hverandre fra dag en, aller helst når alle vennene er på besøk. Og som fortsatt holder sammen fire år senere, med akkurat samme kjeftingen.
  – facebook

 • Reply Lillian 17. september 2013 at 00:10

  Hahaha åååh som jeg elsker paraplyene dine!!!

 • Reply Kamilla Haaland 17. september 2013 at 00:23

  Hehe, elsker disse innleggene!!

 • Reply Cecilie 17. september 2013 at 00:32

  Tjukkas-seter er for EN person, blir så flau og irritert når folk skal presse seg ned ved siden av når jeg sitter der. Hallo, har du så stort behov for å sitte, spør heller om du kan få sitte der istede!!

 • Reply Anette 17. september 2013 at 01:15

  Den der med tjukkas-setet er jeg SÅ enig i! Herregud, har ikke folk hørt om intimsone?!

  – Når folk foran meg absolutt skal holde hender på trange fortau, og i tillegg går i samme tempo som skilpadder på valium. Jeg klikker!

  – Måker. De driter, angriper og stjeler, og du vet aldri når.

  – At de butikkansatte på kiwi sperrer hele fuckings butikken med førti brødtraller, og ikke engang slutter å lempe varer over i hyllene for å slippe meg forbi.

  ..har liksom tusen fler, men tror jeg må stoppe her før jeg blir så opphisset at jeg ikke får sove. Folk og måker ass..

 • Reply Henriette Larsen 17. september 2013 at 02:09

  – Når noe har skjedd, enten morsomt, irriterende eller gøy, og du begynner å fortelle, men så avbryter den du gjerne har vært med deg midt i en setning og skal absolutt fortelle ferdig.
  – Folk som kommer brasende inn i køen og sier «jeg skal bare liste meg rett forbi her jeg», hold kjeft og still deg bak igjen.
  – Når enkelte skal overgå det du har å fortelle.
  – De som VELDIG åpenlyst sitter å stirrer på telefonen din på bussen når du sender melding eller sjekker instagram.

 • Reply Ida Helene 17. september 2013 at 05:01

  Uenig i det med radio! Radio Norge sender mye det samme, men det e jo det som er poenget med hele kanalen. Gamle klassikere fra 70,80, og 90-tallet. Med andre ord; de sender gamle klassikere som alle har hørt flere ganger før. Handler ikke om at de ikke har «råd» til å sende nyere sanger. Jeg vil heller høre på summer of 69 noen ganger, enn elendige Rihanna-sanger og annet sjelløst r&b og popmusikk.

 • Reply Stine Helene 17. september 2013 at 08:48

  «…..gulper og blåser en liten eim av et krydret måltid i din retning.» Hahah fy faen.. Fikk seriøst grøsninger. Eew!! Elsker de paraplyene dine, haha!

 • Reply Christine 17. september 2013 at 10:27

  – Når du sitter i kassa på Rimi og hater jobben din, så kommer den 21. faste kunden og slår an den spøken du har hørt minst hundre ganger før når du spør om de vil ha poser; «Høhøøø, må væl dæ, tar itte detta i lommene mine!». Åhhh, så morsomt -.-

  – Når naboen går en tur med bikkja si på 1 minutt og skal opp til huset sitt som er 30 meter forbi ditt også kaster naboen den åpne bæsjeposen til bikkja si i din søppeldunk. VAR DET SÅ JÆVLIG TUNGT Å KNYTE IGJEN POSEN OG BÆRE DEN LILLE DRITTEN 30 METER?!

  -Når rånernaboen som leier hos den ordentlige naboen fyrer opp anlegget på bilen fredag, lørdag og søndag. Gjerne store deler av dagen bare for å være sikker på at når du ser på friends mm. så hører du kun *DUNK DUNK DUNK*

  – Når folk i trafikken ikke bruker blinklys noen gang. Aldri! Folk vet ikke hvor de skal hen selv om de gjerne liker å tro at det står på flatskjerm i bakruta.

 • Reply Madelen 17. september 2013 at 10:36

  Jeg er en av de som hele tiden bare har akseptert tilbudet til ruter og latt være å irritere meg spesielt mye over økte tider, forsinkelser osv. Men i går rant begeret virkelig over. Jeg er sosete av meg, som de fleste mellom 20 og 30 er og av den grunn ble jeg veldig glad over at man kunne begynne å ha periodebillett på mobilen. Og enda gladere ble jeg når jeg i går så at ruter nå lanserte at du kunne flytte billetten din over på andre enheter. For meg som bruker mobilen hver dag er jo dette genialt hvis jeg skulle begynne å bli tom for strøm. Men så fikk jeg med meg at det faktisk koster 100!?! kr for hver gang man skal flytte denne billetten…… Er de fuckings seriøse????? Ikke nok med at de skal ta betalt 50!!!! Kroner for å kjøre en time, og 700 kr for en måned, men i tillegg skal de grådige jævlene fråtse til seg 100kr til for en billett du allerede har betalt nok av spenn for!!! Kjenner jeg blir mektig irritert. Og ikke nok med det, i tillegg så kjører alle som jobber i ruter GRATIS så de merker jo ingenting til det. Ååååhhjjjjjjdksksjdlahhsjdkflflfldvk sånn blir jeg av å tenke på det.

 • Reply coffee in a cup 17. september 2013 at 10:41

  tror jeg har møtt på den samme gjengrodde, illeluktende mamma’n 😉

 • Reply Marie 17. september 2013 at 11:00

  Hvordan folk snakker til betjeningen på butikker! De lever og ånder for «kunden har alltid rett», men de har jo ikke det! De stakkars ungdommene i kassa må ta i mot så mye dritt som ikke er deres feil!

 • Reply Tina 17. september 2013 at 12:13

  Veldig enig med dine paraplyer, men her er noen jeg mener er svært irriterende!

  -Folk som presser seg inn på bussen før du får godt av.

  -Folk som sniker, eller som på mystisk vis plutsellg rett foran deg i køen som gjør at du må ta et steg tilbake.

  -Fjortiser på toalettet på kjøpesenter som tror de er på toppen av verden. Så kule der de står i full joggedress med oppbrettete bukser.

  -Og IKEA, bare fordi det er IKEA.

 • Reply ML 17. september 2013 at 12:13

  Morsomt! Satt å hørte på P4 når jeg leste dette, og i det sekundet jeg leste om P4 og Radio Norge kom Summer of 69 på….

 • Reply Charlotte 17. september 2013 at 12:14

  Sitter på legekontoret å venter på å komme inn mens jeg tittet innom bloggen din! Elsker innleggene dine med paraplyer og satte igang og leste! Leser meg nedover og ser paraplyen som handler om radio:p sitter å ler for meg selv for du kan jo gjette hvilken sang som er på radioen her ? Summer of 69!!! 😀 haha

 • Reply Ida 17. september 2013 at 13:15

  * Folk som skriver på dialekt. Hvis du vil at jeg skal ta deg seriøst i alle fall.
  * Folk som tror de kan vinne en diskusjon på facebook MED Å SKRIVE MED STORE BOKSTAVER.

 • Reply Carina 17. september 2013 at 13:41

  Noe av det aller verste jeg vet er syklister som på død og liv må sykle i veien selv om det er fortau rett ved siden av.

 • Reply Hege 17. september 2013 at 14:50

  Nyforelskede kjærestepar som er i (mildt sagt) overkant klissete på facebook.
  – Jeg elsker deg mest, du er verdens beste kjæreste.
  – Nei, DU er verdens beste kjæreste!

  spy.

 • Reply Thea 17. september 2013 at 15:28

  * Når du nettopp har låst ytterdøren og kommer på noe du har glemt

  * Unger som skriker og gråter på fly!

  * Når personen bak deg sitter med knærne i ryggen på setet ditt (buss,fly etc)

  * Når folk ikke lager kø utenfor f.eks. treningsrom på SATS, men når timen starter løøper folk til døren og trenger seg inn

  * Når du skal kjøpe én eller veldig få ting på butikken og personen foran deg har vognen full, men ikke spør om du vil gå foran

  * Når legen din strekker frem hånden for å hilse på deg. Hvem vil ta i en hånd som har hilst på mange, mange syke mennesker rett før deg!?

 • Reply Mary 17. september 2013 at 15:58

  k

 • Reply Kamilla 17. september 2013 at 17:51

  Haha! Den med tjukkas-setet på bussen.. Var en svenske som satte seg nesten på fanget mitt og sa forskrekket «oi, her var det jo dårlig plass».. Måtte flire litt av han da.

 • Reply Thea 17. september 2013 at 18:10

  Hahahaha! Made my day! Så enige med at noen røsker i dørhåndtaket, da klikker det for meg. Eller at noen ikke svarer når jeg spør dem og noe, da blir det bråk!!

 • Reply Isa 17. september 2013 at 18:29

  Den med tjukkassetet opplever jeg SÅ ofte, jeg har funnet ut at hvis jeg ser på dem med et ansiktsuttrykk som sier «Er du komplett idiot?» lenge nok, flytter de seg! (Mulig fordi de synes jeg er skummel men hvis det betyr at de flytter seg så driter jeg i det haha)

 • Reply maylen 17. september 2013 at 18:33

  Haha! Så bra, helt lik på den med den på toalettet og bremsespor. HELT forferdelig!
  Jeg klikker på folk som dikterer hva jeg skal dokumentere/journalføre på jobb – jeg kan jobben min di hurpe! (samma kjerring hver gang)

 • Reply Ida 17. september 2013 at 19:28

  *Når man er på fest skal man liksom ha det gøy og være sosiale, men når absolutt alle sitter å trykker på mobiln hele JÆVLA tia og svarer fraværende når du snakker til dem..

  *Folk som konstant snakker til deg på facebook etter å ha møtt dem en gang live, men møter du dem i levende live igjen ser de i bakken og haster forbi selv om du smiler å sier hei!

  *Av en eller annen grunn må du høre på musikken alle andre hører på..ellers blir du kategorisert som en total werdooo..

  *Gravide som røyker!! What a f??»##????

  *Ett spm..er det trend å «ha» glutenallergi? (9 av 10 mødre spør meg hver dag:» unnskyld meg, ungen min har glutenallergi skjønneru, så harru nå glutenfritt knekkebrø?»

  *Hvor er det blitt av menn?? Mener selvfølgelig ett stykke skikkelig mannfolk? Ikke paradis hotel pappagutten i trange bukser og snakker «sossete» med pedikyr og barberte legger..men han i bar overkropp med todagersskjegg og en motorsag i nevene! *sikle*

  *Vi kan alle være enige at herved kalles TVen en reklameboks! (seriøst, sitter å koser deg med en bra film, 5 min etter at den er begynt så er det faen med reklame!! Ødelegger stemninga!

  Høres ut som negative nancy her altså men..Det er så mye unødvendig dritt..

 • Reply Kristine 17. september 2013 at 19:38

  Elsker disse innleggene dine! Kjenner meg sånn igjen 🙂 «og hører røykemaskinen baki der si til 3-åringen sin; nå vare no’n andre som trøkka på knappen, da fåkke du gjort det 🙁 For så å skule stygt på meg når vi går av bussen. Greit det. Neste gang jeg tar buss skal jeg la være å trykke på knappen, så får vi se om jeg har flaks og får gått av der jeg skal.» Du får sagt det!

 • Reply Maren 17. september 2013 at 20:09

  Folk som skriver på dialekt. Spesielt trøndersk. «Æ syns d e greitt å skriv son shø»

 • Reply Iselin 17. september 2013 at 20:35

  Mine paraplyer;
  -Samme som kjerringer og unger på bussen, bare i heis. Ungen din betyr ikke ALT for alle!
  -Folk på fly. Folk PÅ fly, unger på fly, folk i sikkerhetskontrollen, folk som skal gå på flyet og legge på plass håndbagasjen sin. Faen meg neverending story!! Jeg elsker flyselskaper som praktiserer å slippe på passasjerer etter hvor man sitter, altså de bakerste radene først osv. Bortsett fra at alle som sitter på de første radene selvfølgelig skal stå foran den lille luken de slipper inn folk, så innen man har kjempet seg frem i køen med billetten sin og plass 37d har allerede alle folka på rad 8 sluppet på flyet. Noen må alltid ødelegge.

 • Reply Silje 17. september 2013 at 21:23

  Hahaha, bra det ikke bare er meg!:)

  Ett par tilføyelser:
  *Bilister som absolutt må ut foran deg i kryss, for så å kjøre 15-20km under fartsgrensa. Dette skjer meg sånn ca hver dag!
  *Mens vi er inne på bilister så har vi også de som tydeligvis tror blinklys er ekstrautstyr eller de som blinker etter at de har begynt å svinge. Mister liksom litt meningen da!!
  *Kjærester som snakker til hverandre via facebook wall’en mens de sitter 30 cm unna hverandre i sofaen. Herregud, hvorfor sletter jeg ikke disse menneskene?!
  *Eldre som ikke eier folkeskikk og slenger all mulig slags dritt til betjeningen i butikker. Man kan liksom ikke si noe, nettopp fordi de er gamle.
  *Folk som alltid har det eller har hatt det verre enn deg hvis du forteller om noe som har skjedd eller hvordan du har det.

 • Reply Anita 17. september 2013 at 21:27

  ELSKER disse innleggene! Og mange av kommentarene her. Føler meg liksom ikke så alene 🙂 For å si det sånn, har en god del sånne tanker løpende i hodet i løpet av en dag! Spesielt på jobb..

  – Jobber i en blomsterbutikk, hvor de heller eldre, snobbete kvinne handler og tror de kan både si og mene hva enn de vil for de skal jo kjøpe noe der til hele 200(!!) kr… Behandler meg som om jeg ikke skulle hatt noe å sagt og som om det stod «bitch» skrevet på pannen min! «Jeg skal ha tre av de der» – åååja? kan du ikke bære du da? MEN greit, jeg skal la det gå…for denne gang. Og når vi kommer til disken vil hun bytte ut den ene fordi den ikke tilfredstiller hennes krav, greit nok det, meeen tror du ikke JEG må gå og bytte den ut og løpe frem og tilbake til hun er ser en hun er fornøyd med..? Du er 50 år, ikke 90! GJØR DET SELV!

  – Har en innfartsveg i byen, som er den eneste plassen man faktisk får kjøre i 80 km/t! Og tror du ikke folk, som ikke kjører over 55 km/t velger den veien? Virkelig? dere bare mååå?

  – Når du hinter som bare det til venninna di eller typen din f.eks. om at «neeei! IKKE NEVN DET!!» eller «La oss dra.. NÅ» og de på død og liv, nekter å skjønne hva du hinter til og spør deg om hva det er……

  – SYKLISTER, jeg skjønner virkelig ikke hvorfor de MÅ kjøre på veien, når det ikke er noooen som helst på fortauene? HVORFOR?! Holder du tritt med trafikken, helt ok! Men venter fortsatt på at det skal skje.

  Jeg må gi meg.. Kommer på for mange ting på ett og samme tidspunkt, blir sinna.

 • Reply Kathrine Louise 17. september 2013 at 22:13

  Paraplyer er best! 😀

 • Reply Stine 17. september 2013 at 22:17

  * Når en kollega har en ånde som lukter promp og du ikke kan si ifra for da blir det dårlig stemning.
  * Når kolleger gjemmer seg når vanskelige kunder kommer og du er nødt til å snakke med dem.
  * Mennesker som lukter vondt.
  * Kolleger som henger over skulderen din hele tiden.
  * Å ha lite penger.

 • Reply Stine 17. september 2013 at 22:18

  Har forresten fler:
  * Når en drittkjerring ber deg gå inn på senteret for å hente en paraply til henne når du nettopp har jaget henne ut fordi brannalarmen går.

 • Reply Malin 17. september 2013 at 23:06

  Fantastisk !!

 • Reply karianne 17. september 2013 at 23:11

  været i norge er en svææær paraply, jeg starter på jobb tidlig om morningen, slutter på ettermiddagen. kler jeg på meg fordi det er kaldt når jeg står opp svetter jeg bort ti kilo på vei hjem. kler jeg på meg mer sommerklær for å ikke svette vekk på vei hjem kan du banne på at det pøsregner når jeg skal hjem…

 • Reply Julie 17. september 2013 at 23:39

  * Folk som ikke klarer å legge ned toalettsetet! Er de ikke klar over at det spruter ut bakterier?

  * Som nevnt over her; folk som presser seg inn på buss/trikk før du i det hele tatt har kommet deg ut døra. VENT PÅ TUR!

  * Når du må bære med deg masse, og absolutt ALLE skal gå rett mot deg så du må flytte deg for hver eneste person du møter. Dette skjer hver gang jeg har typ 3 vesker og en koffert å bære på.

  * TA DEG EN TYGGIS ETTER DU HAR DRUKKET KAFFE. Kaffeånde er virkelig døden.

  * Mennesker på buss/trikk som snakker høyt i telefonen. Etter et par stopp vet jeg hele livshistorien til vedkommende. Kan iblant være underholdende faktisk. But still, fortjener en paraply.

 • Reply Madelen 17. september 2013 at 23:45

  Må si meg enig med deg i mange av de der! Og P4 spiller også «Simple the best» hver fuckings gang jeg setter på radion.
  * Når naboene i leiligheten over har sex og sengen dems knirker så ille at jeg blir vekt. Har så lyst til å slå i taket med vaskemoppen, men tørr det aldri…
  *Kunder som klager på for høye priser. » Det er ikke oss kassemedarbeidere som bestemmer de fuckings prisene for 100000. gang»!!!
  *ansatte i klesbutikker som spørr deg med en gang du har tråkket over dørstokken: » kan jeg hjelpe deg med noe?» sykr irr.
  *Når det er mange ledige plasser på tbanen og så setter det seg en rett over deg.
  *Gråtende uger på fly. Vet ikke om det var du som tok det som en paraply en gang, men da tenkte jeg hvertfall: det er da ikke så irriterende. Men det er det!!

 • Reply Sigrid 18. september 2013 at 02:15

  * SURE BUSSJÅFØRER! Det er faen meg sjeldent jeg møter en hyggelig/blid bussjåfør. Det var DU som valgte denne jobben! Du tenkte kanskje ikke at du måtte møte hundrevis av mennesker hver dag?

  * Nettbuss generelt. Kollektivtransporten generelt egentlig! DRITT!

  *Folk som rusler av gårde og sperrer hele veien når man har dårlig tid. DU MÅSTE FLYTTA PÅ DEJ!

  *Folk generelt

  *IDIOTER som har kjøpt dette helvetes KOSS-headsettet der man hører musikken like godt som dem.

  *Naboer som setter «KJØR FORSIKTIG! BARN LEKER!»-skilt MIDT i veien fordi de er redde for sine 10år gamle barn i en 30-sone. Lek forsiktig, biler kjører for faen!

  *Gamle damer som er redde for å kjøre bil, så de kjører halvparten av fartsgrensa. LEGG OPP!

  *Indirekte frekkhet. Eksempel: Når en jente sitter og snakker åpenlyst om hvor mye hun hater stripete gensere, og så sitter du der med en stripete genser selv.

  *Folk som tar ned seteryggen på buss, fly osv… HVORFOR EKSISTERER DENNE FUNKSJONEN????????????????? Det er faen meg trangt nok som det er.

  *Sure fuckings kunder. Dra til helvete.

  *Folk som setter bagen/sekken/veska i det ledige setet ved siden av på bussen, når bussen er stappfull, og i TILLEGG later som de sover. JEG SER DEG! og jeg håper inderlig at du detter og slår deg.

  *JEG GJENTAR: Folk generelt.

 • Reply Maria Ljung 18. september 2013 at 11:42

  HAHAHAhAHAHAHAHHA jeg døøør!!!!!!

 • Reply Marte 18. september 2013 at 13:59

  * Når du skal fortelle noe og noen andre begynner å fortelle noe annet midt i storyen.
  * Når folk på treningssenteret ikke tar av vektene etter seg og man må bruke ekstra tid på å rydde opp etter vedkommende.
  * Mandagstrening. ALLE har dårlig samvittighet etter helgen og skal trene.
  * unødvendig deling av privat informasjon på facebook.
  * saktegående kjøretøy. Skjer hver gang jeg har dårlig tid.
  * Folk på jobben som ber deg om å gjøre alle drittjobbene fordi du er nyere enn dem, så setter de seg ned på pauserommet.
  * Kø
  * Når venninner «aldri» har bil og du alltid må kjøre.

 • Reply Henriette 18. september 2013 at 14:10

  Hahaha ler meg i hjel! Du er så flink til å få det fram på «papir» 🙂

 • Reply ida 18. september 2013 at 16:30

  * når man går bak noen i en smal gate, også plutselig stopper vedkommende opp å står og skriver på mobilen elns. HALLO? du kan ikke bare stoppe midt i en smal gate, det går jo andre folk bak deg som må smyge seg forbi deg fordi du absolutt måtte stoppe midt i gaten?! dette er noe som irriterer meg daglig.

  * Det samme i dagligvarebutikker, folk som setter handlevognen sin rett ved en hylle slik at den dekker hele hyllen, eller midt i gangen der man går, slik at man må smyge seg forbi!

  * Når det er mye folk på bussen og du sitter på ytterste sete, og en person ved siden av deg står med sekk, og skal absolutt presse sekken lengst mulig opp i fjeset ditt! klikker for meg.

  * Når man står i kø i butikk, også kommer det en person som sier » jeg skal bare smyge meg forbi her, jeg.» også sniker personen som pokker. ååågh, blir så irritert! stå i køen du også dumme menneske!

  * Folk som kjører bil, som gjerne kjører 20 km/t under fartsgrensen, blinker ikke eller gjerne etter de har kjørt ut av rundkjøringen/krysset!

 • Reply Guro 18. september 2013 at 17:22

  *Foreldre som maser om ting du ikke vil snakke om

  *Folk som ikke gidder å svare på meldinger eller ta telefonen

  *Folk som alltid kommer minst 10 min etter avtalt tid, haaaater å vente på folk!!

  *Gamle damer som har syforening i stillevogna på toget – sånn særr, hold kjeft!!

 • Reply victoria 19. september 2013 at 00:13

  Åå nå fikk jeg meg en god latter, før jeg skulle legge meg. Du er så morsom Ida!!! likte godt den illluktende mødre og tjukkasete.
  God kveld til deg 🙂

 • Reply emilie 19. september 2013 at 18:24

  Haha! Veldig enig i så mye av paraplyene dine.

  – Barnevogn-mafiaen som mener de eier alt som er av fortau og gater, og gjerne går tre på rekke, og glaner kjempe stygt på deg når du, som kommer i motsatt retning, må gå over stokk og stein for å komme forbi. HALLO!! arhegh#$%#%@

  – Folk som går kjeeeempe sakte på steder der man kan ha problemer med å gå to i bredden, og som gjerne stopper opp, for deretter å bevege seg videre i nettopp det øyeblikket du skal forbi.

  – Kundeservicen til Apple. Makan til grådige og feilinformerende salgskonsulenter har jeg ikke vært borte i tidligere.

  – Foreldre som poster 123141351 bilder og statuser som omhandler at deres barn nettopp har tatt sine første skritt, nettopp spist grøt for første gang, hatt diaré for første gang +++. Stakkars barn.

  – Syklister som med nød og nippe ikke kjører over deg som går på gangfeltet over veien, fordi de mener de har forkjørsrett på sykkel.

  – Folk som glor. Og HERREGUUD som folk glor.

  – Medstudenter som skal rekke opp hånden og spørre om ALT unødvendig når forelesningen egentlig er ferdig, og foreleseren har spurt om noen har spørsmål. Og når de deretter skal lage en diskusjon ut av det betydningsløse emnet, slik at du ikke får gått hjem.

  – Når somalie-familien som bor under alltid skal ha vinduene oppe om kvelden, slik at hele leiligheten min resulterer med å lukte som om jeg er den som aldri noensinne har dusjet, gjerne rett før jeg får besøk.

 • Reply birgitte 19. september 2013 at 21:29

  haha, jeg ELSKER deg

 • Reply Ida 20. september 2013 at 20:00

  Å fyy faen jeg dør!! Hahah 😀

 • Reply Susanne 20. september 2013 at 22:52

  Hahaha, digger deg!
  Kollektiv. Nuff said.

 • Reply Tina B 21. september 2013 at 13:01

  Ler meg ihjel av den tjukkebuss sete paraplyen, for den har jeg også opplevd flere ganger. skjønner ikke at folk presser seg ned der, det er jo åpenbart IKKE plass. satt most oppi veggen sist gang.. 🙂

 • Reply Caroline 21. september 2013 at 18:13

  Den siste paraplyen fikk meg til å fnise høyt i butikk-køen, flaut.

 • Reply Stine Tomine 24. september 2013 at 00:05

  Tusen takk for at noen er enig i det med radio kanalene. Er seriøst 1 gang i året jeg hører en fin-ikke-oppbrukt-sang på de kanalene. Det finnes liksom så mye mer fint fra 50 60 70 80 90 00 10 tallet!

  – Veldig enig med ei her ang å legge med dosete. Germs!!!!

  Gøy med paraplyer! 🙂

 • Reply Tina 24. september 2013 at 07:14

  Det med bussete skjedde med meg her om dagen! Ikke veldig koselig og ha en middelaldreene mann på fanget(bokstavelig talt)…

 • Leave a Reply