Ida tipser

MINE LØPESKO: ENERGY BOOST

18. september 2013

Jeg nevnte så vidt tidligere at jeg hadde vært på Løplabbet og kjøpt meg nye løpesko; Adistar Boost fra Adidas. Beina mine er fremdeles ikke ved sine fulle fem, men med  gode sko på beina merker man jo at man tidligere har løpt med helt feil sko.

Da jeg prøvde skoene på Løplabbet, sa jeg «det kjennes ut som å ha på seg sokker. Jeg vil være oppi her». Og det er visst den følelsen man skal ha når man velger ut løpesko.

Nå har jeg vært så heldig og bli et par joggesko rikere – jeg ønsker Adidas Energy Boost velkommen til samlingen!

Energy Boost ble lansert i 2013, og Boost-skoene har faktisk vunnet Runner’s World Best Debut Award 2013. De perfekte marathon-skoene sies det.

Hemmeligheten bak Boost ligger i de tusenvis av små energikapslene som utgjør skoens midtsåle. Med sin unike cellestruktur utløser kapslene energi mer effektivt i hvert steg, noe som resulterer i at Boost kombinerer myk støtdemping med høy responsevne, noe som tidligere har vært et paradoks. 

Eller for oss som ikke er helt inne i fagspråket, kan jeg heller si det på denne måten; både Adistar Boost og Energy Boost er en drøm å løpe i. Jeg får nesten lyst til å le av de gamle løpeskoene mine. De er myke og føles som en sokk på foten, samtidig som jeg føler at de gir god støtte og har god demping. God demping er det viktigste for meg i en sko, da jeg tydligvis lett får beinhinnebetennelse når jeg har en «god» løpeperiode.

Jeg kommer nok til å bruke Boost fra Adidas når jeg skal løpe New York Marathon i november, men jeg er ikke helt sikker på om det blir Adistar eller Energy enda. Må teste dem ut litt lengre før jeg bestemmer meg!

Èn ting har jeg i hvertfall lært; har du ikke gode løpesko, kan du like gjerne la være å løpe. 

Boost-skoene får dere kjøpt på XXL, G-Sport, Intersport, G-Max og Løplabbet. 

//Innlegget er reklamebasert

6 Comments

 • Reply Mariann 18. september 2013 at 07:13

  Prøv kompressjonsstrømper! Fra å kunne gå en tur i uka i oppoverbakke klarer jeg nå å jogge flere ganger i uka! De er verdt hver eneste krone! 🙂

 • Reply Sara 18. september 2013 at 08:03

  Tror jeg må få meg de. Eller ta meg en tur på løplabbet 🙂

 • Reply Ingeborg Løvlie 18. september 2013 at 09:40

  Hei Ida! Jeg leste inlegget ditt om BH’er, og vil bare si at jeg har hatt samme ‘problemet’ siden jeg begynte å få pupper. MEN; jeg har funnet en type BH som er omtrent som å gå uten BH. Det er de løse tynne uten noe fór og av og til uten bøyle også. F.eks.: http://www.agentprovocateur.com/lingerie/bras/info/ariel-bra~pink–yellow
  http://www.agentprovocateur.com/lingerie/bras/info/lucienne-bra~white
  Balkongbh pleier også å være ganske behagelig. Men for å være helt ærlig er det jo ikke noe galt i å gå uten BH, det er bare sexy så lenge man har fine pupper, og det har du jo.

 • Reply Sandra 18. september 2013 at 11:13

  Herregud! Kan du fortelle meg hva du veier nå?

  Du sa du har gått opp i vekt noe som IKKKE vises, virkelig! Du ser mer fantastisk ut enn noen gang, og i mine øyne sånn jeg vil se ut! SUNN!
  Så et tall kunne vært stor motivasjon for meg med litt heng og sleng her og der 😉

  Svar fra Ida: Hei! Det var veldig snilt sagt, men uff… Jeg ligger på 63-64 kilo. Jeg sier ikke at det er enormt, men det er litt mye på meg.

 • Reply Tonje 19. september 2013 at 23:00

  Sliter med beinhinnebetennelse selv, så tror jeg blir nødt til å kjøpe meg et par med disse! 🙂

 • Reply Stine 21. september 2013 at 19:10

  Har hatt beinhinnebetennelse i 6 år. Opererte for 2 år siden, men er enda ikke bra. Det jeg har hatt best effekt av er trykkbølgebehandling og kutte ut treningen som trigger det. Vil anbefale og få gjort noe med det og endre treningsmåte før det blir kronisk. Fordi det er så sykt kjipt!

 • Leave a Reply