Uncategorized

HØST

19. september 2013

Man skal alltid se det positive i ting, sier de samme menneskene som alltid sier; letter sagt enn gjort. Enkelte ting kan det være vanskelig å se positivt på – som at sommeren drar sin vei, for eksempel. Men akkurat det ser jeg jævlig positivt på. For det betyr at det blir høst.

For meg betyr høst…

… At jeg har bursdag. Jeg har bestemt meg for å like bursdager helt til jeg fyller 26 (om tre lange år). Da kan jeg begynne å få panikk og hyperventilere når jeg tenker på at jeg ikke er gift og har barn. Herregud, jeg håper i det minste jeg er gift om 3 år. Jeg fyller 23 år nå, den 27. september.

… At jeg kan kle på meg tjukke klær og lag på lag. Slipper å holde inn magen hele tiden.

… Mange gode bøker som skal leses – biblioteket blir en god venn på høsten. Jeg er kanskje litt skrudd som liker å kjøpe bøkene selv, men lese dem på biblioteket.

… At jeg snart kan dra fram verdens deiligste og fineste vinterjakke!

… Reise reise reise. Reising er det beste jeg vet, og jeg er jo vant til å reise hele tiden. Slik blir det ikke når man går på skole, så da må man bruke ferier og helger så godt man kan. I høst skal jeg rekke New York, Paris og London. Er så redd for hudkreft, så droppet høstferiens sydentur i siste liten – sparer heller det til det er så kaldt her hjemme at jeg har lyst til å dø.

… Mange timer på sofaen under et varmt pledd, med en kopp kakao med krem,  og mange episoder av en spennende TV-serie – og verdens fineste pusekatt i armkroken.

… At jeg kan gå med Uggs! Dere kan si hva dere vil om Uggs, jeg hadde gått med dykkermaske og svømmeføtter i hverdagen om det var like behagelig.

Hva betyr høst for deg?

21 Comments

 • Reply Ine 19. september 2013 at 10:20

  Du er så flink med ord, Ida! Blir alltid inspirert og glad av å lese bloggen din 🙂
  For meg betyr høst:

  at vi nærmer oss vinter – å puste inn kald, frisk luft på løpeturer i høstmørket – fine farger på trærne – tykke gensere og store skjerf – noe varmt i koppen – fine serier på skjermen – og dessverre en alt for langvarig forkjørlelse …

 • Reply Christine 19. september 2013 at 12:14

  Så herlig innlegg 😀 Jeg elsker høsten jeg også!
  Og ikke glem at etter høsten, så kommer jul! 😀
  Liker bloggen din veldig godt, Ida 🙂 Stå på!

 • Reply Signe 19. september 2013 at 12:44

  Elsker å lese sånt som dette!
  For meg betyr høst
  – Den årlige turen til Oslo (bor på vestlandet) med shopping og tur i Frognerparken som alltid er gyllen på den tiden. Da pleier solen å skinne og bladene faller ned fra trærne og det er så VAKKERT.
  – sitte inne om kvelden og høre på regnet som pøser ned utenfor, med en god bok og kveldsmat.
  – mange timer med tv-serier
  – kakao med mini-marshmallows
  – gode genserer og skjerf

 • Reply Aasta 19. september 2013 at 15:23

  Tv-seriekos! Og det fikk meg til å tenke på at det er helt tørke hjemme hos meg. Så Rita, som du anbefalte, men hva ser du på nå a? 🙂

  Svar fra Ida: Likte du Rita, da? 😀 Jeg begynte å se på New Girl i går, syns det virker fantastisk!

 • Reply Anne 19. september 2013 at 16:28

  Kjempefin og inspirerende blogg 🙂 Hvilken høst/vinter jakke har du?

  Svar fra Ida: tusen takk! 🙂 Jeg har Woolrich!

 • Reply S 19. september 2013 at 16:57

  Bursdag på samme dag:):) Bortsett fra at jeg blir atten da, hehe. Du er en super inspirasjonskilde!

 • Reply Kirsti 19. september 2013 at 17:07

  Hei! Hvilken vinterjakke har du kjøpt til iår? Hilsen en som leter etter fin vinterjakke.

  Svar fra Ida: kjøpte Woolrich i fjor, så bruker den i år også 🙂

 • Reply Kristine 19. september 2013 at 18:01

  Jeg har mye av det samme på min liste;) * Bursdagen min * gode og varme klær * Kose seg inne med pledd, stearinlys og se på en serie eller skrekkfilm * Den gode og friske lukten ute. Jeg elsker høsten!!

 • Reply Stine 19. september 2013 at 18:47

  BAAAHH – nå fikk du meg til å hyperventilere….!!

 • Reply Emilie 19. september 2013 at 18:51

  Høst = bursdag! (hadde 15. sept.)
  = at man kan gå med store skjerf og strikkagensere/jakker…og som deg ser jeg fram til at det blir litt kaldere, så jeg kan bruke verdens fineste og deiligste vinterjakke (Woolrich).

  Ellers skulle jeg ønske jeg kunne si jeg skulle reise masse, eller bruke tid på å se tvserier eller lese en god bok med noe varmt i koppen under et giga pledd. Meeeeen tror nok mesteparten av tiden vil gå med til eksamenslesing, eksamenslesing, eksamenslesing, nevnte jeg eksamenslesing? Hurra for høst! 🙂

  Må henge meg på Ines kommentar, du er veldig flink med ord. Du skriver morsomt, og man blir rett og slett glad av å lese bloggen din 🙂

 • Reply Silje 19. september 2013 at 19:34

  Elsker høsten!!

  *Strikka klær.
  *Lyden av vind og regn utenfor, mens jeg ligger under pleddet i sofaen:)
  *Kakaooooo!!:D
  *Yndlingsseriene begynner igjen:D

  Bra det ikke bare er jeg som har fått angst for hudkreft forresten!

 • Reply ida 19. september 2013 at 20:32

  du er utrolig flink og sette ord på ting, og ikke minst skrive!
  frisk luft, røde kinn etter en joggetur, kakao, serier, fryse, uggs, skjerf og stearinlys

 • Reply tina 19. september 2013 at 20:38

  er veldig glad i høsten selv!!! ingenting er så deilig som varme sommerkvelder ute i hagen med gode venner, men høsten er virkelig en fin tid!! strikkagensere, store skjerf, uggs, utallige kvelder i sofaen med tvserier og varm kakao, og selvfølgelig bursdagen min (du aner ikke hvor mye det gledes til jeg fyller 18 om to måneder!!!!)… kunne fortsatt i evigheter med å liste opp ting jeg elsker med høsten!!

 • Reply Eva 19. september 2013 at 21:52

  Gleder meg dødsmye til å gå med Uggs selv! Godt vi er flere 😀

 • Reply Guro 20. september 2013 at 00:00

  Så godt å se at flere liker høsten! Jeg elsker høsten, nesten like mye som sommeren! Te og kakao med krem, masse nye bøker, tykke gensere og deilige skjerf! Og ikke minst, det nærmer seg jul, det beste med hele året 😀 <3
  Jeg er forresten helt enig på siste punkt, uggs er så deilig!!

 • Reply Sara 20. september 2013 at 07:46

  Åh, book theif! den er så bra den.! Jeg er egentlig ikke veldig glad i høsten, men skal gi listen din et forsøk..

 • Reply Dina 20. september 2013 at 08:48

  Haha første punktet, tenkte aaaakkurat det samme når jeg var 23. Nå er jeg 25 om 1 mnd, nylig dumpet, og griner hver gang jeg innser at det ikke finns en sjangs i ville helvete på at jeg er gift om 1 år 🙁

  MEN, livet går da sin gang lell 🙂

 • Reply Karoline 20. september 2013 at 10:07

  Jeg elsker høst jeg! 🙂 Og hva det betyr for meg har egentlig du skrevet allerede haha!

  Lista mi er helt lik, bortsett fra at jeg har bursdag 26 sep, ikke 27, og jeg har flytta til Oslo så pusen min er hjemme hos mamma og pappa, og jeg savner henne hver kveld når jeg har sunket ned under pleddet <3

  Misunner reisinga di altså, kos deg masse 🙂

 • Reply Aasta 20. september 2013 at 19:30

  Digga Rita og har sett New Girl! Nå har jeg begynt å se Drop Dead Diva på Netflix – anbefales!

 • Reply Ida 20. september 2013 at 19:57

  Holde inn magen!! Haha så enig! Høsten er fin 🙂

 • Reply Julie Kristine 21. september 2013 at 00:01

  Synes du har mye bra på bloggen din, men jeg skulle ønske du fant noe tilsvarende til UGGS for å holde føttene dine varme, et par sko som ikke dyr måtte lide og dø for at du skulle kunne gå med.

 • Leave a Reply