Hverdagsliv

CELEBRATIONS

22. september 2013

Puh, det er blitt mye vin denne uka. I hvertfall i forhold til hva jeg er vant til! I går hadde mamma og pappa 22 års bryllupsdag. Så det ble middag og vin hjemme, før jeg dro videre i bursdagen til Maria. Vi har jo gått fra å være samboere i Oslo til nesten-naboer i Tønsberg. Uansett; som dere sikkert kan gjette, ble det en del vin der også. Og en bytur etterpå.

Jeg tror jeg la meg klokken 6 i morges, og det var ikke fordi jeg var på nachpiel. Det er fordi det er helt umulig å få tak i en taxi i denne byen. Lurer på hvor mange unge jenter som går alene hjem i Tønsberg – det er i hvertfall alt annet enn trygt.

Gratulerer med bryllupsdag til verdens beste foreldre, og gratulerer med nye rynker til min kjære bestevenninne! 

7 Comments

 • Reply tamt 22. september 2013 at 19:38

  Så kjempekos ut, fortsatt god søndag til deg!

  Klem 🙂

  http://www.tamt.blogg.no

 • Reply Cecilie Lykke 22. september 2013 at 20:11

  Så fin du er! 🙂 Hvor er buksen din fra?

  Ja tbg er helt ille å få taxi i.. Det er så kjedelig for oss som bor i Holmestrand, Horten osv..

 • Reply Silje 22. september 2013 at 20:56

  Men det blir jo aldri for mye vin!;D hehe

  Flott antrekk forresten, hvor er buksen/tightsen fra?

  Svar fra Ida: den er fra gina :))

 • Reply Kathrine Louise 22. september 2013 at 22:36

  Du er så fresh! Gratulerer med bryllupsdag til herr og fru Wulff! 🙂

 • Reply Sara 23. september 2013 at 07:34

  Gratulerer med bryllupsdagen til foreldrene dine! Familien din høres så fin ut ?? Taxitilbudet i tøns er helt latterlig ja. Lurer på hvor mange ganger jeg har gått alene hjem fra byen og helt til ringshaug! Sykt slitsomt etter en lang kveld på byen! Eller hvor mange ganger jeg har haiket eller tatt pirattaxi. Eller hvor mange som har fått frostskader i taxikøen på nyttårsaften. Det er faktisk en grunn for å ikke dra på byen..

  Svar fra Ida: ja, ikke sant?! Farlig er det også..

 • Reply Andrea 23. september 2013 at 11:48

  Hvor er toppen din fra, Ida? Du ser så smashing ut!!:)

  Svar fra Ida: tusen takk 🙂 Den er fra Bik Bok

 • Reply Kristin 23. september 2013 at 15:48

  Akkurat samme problemet i ålesund.. Veninna mi hold på å bli voldtatt i helgen og måtte løpe hjem til meg (som bo i sentrum) mens hun ringte meg for at jeg skulle slippe henne inn så fort som mulig! var ordentlig ekkelt..

 • Leave a Reply