Uncategorized

DETAILS ON A MONDAY

23. september 2013

Det er så mange som har spurt hvor den fantastiske skinnbuksen min er fra! Hihi. Det er ingen fantastisk skinnbukse, det er en tights fra Gina Tricot.

Jeg er fremdeles på jakt etter den perfekte skinnbuksa, men ettersom man gjerne må ut med rundt 5000 kroner for en ordentlig en, må jeg finne den riktige. Den har jeg ikke funnet enda, så da får det holde med de billige og syntetiske enn så lenge.

Toppen og skoene er fra Bik Bok og øredobbene er fra By Malene Birger, forresten 🙂

9 Comments

 • Reply supermarie 23. september 2013 at 21:45

  Du ser så bra ut at hjælp! Ha en fin uke 🙂

 • Reply tamt.blogg.no 23. september 2013 at 21:55

  Utrolig kule bukser, lurer på om de må bli med i de neste posene fra GT.
  Klem 🙂

  Ta gjerne en titt innom oss:

  http://www.tamt.blogg.no

 • Reply Malin 23. september 2013 at 22:15

  Da må du sjekke ut den fra Alexander Wang som er i butikk nå, perfeksjon! Men dessverre for dyr for min studentlommebok… 🙁

 • Reply FlautFanBrev 23. september 2013 at 23:47

  Hei! Nå tenkte jeg jeg skulle være skikkelig klein fan for en gangs skyld. #CutForIda, haha, neida, måtte bare. Jeg har lest bloggen din fast i snart 4 år tror jeg, tror det var den perioden ting ikke var så bra for deg og derfor jeg connected meg til bloggen fordi jeg var i samme situasjon. Apropo så har jeg vel lurt litt på om ikke du skriver litt om det senere siden det er en stund siden nå og for å rekke ut en hånd til de som går gjennom det samme. Men det er privat og det skjønner jeg, så bare ignorer den setninga om du vil! Anyways, aldri vært noe flink til å legge igjen kommentarer, så tenkte det var på tide å si noe 😛 Kort og godt så bare liker jeg så godt måten du skriver på. Hvordan du er åpen og ekte og ikke vil få frem at du har et perfekt liv i motsetning til andre bloggere *kremt fotballfrue kremt.* Du er deg selv og klarer å holde bloggen interessant og variert. Du tar opp gode temaer og skriver klokt og ikke minst morsomt, elsker paraplyene dine, haha. Syntes jeg har lest noe om at du jobber på en eventuell bok? I såfall gleder jeg meg som faen!

 • Reply Mspiida 24. september 2013 at 09:58

  Perfekt skinnbukse??? Sjekk ut Anine Bing sin:
  http://www.aninebing.com/collections/bottoms/products/leather-skinny-pant

  PURE PERFECTION!

 • Reply MaritBE 24. september 2013 at 15:52

  Den var utrolig kul 🙂

 • Reply anniken 25. september 2013 at 16:50

  årrr, du er bare så sinnsykt nydelig du! håper du vet det

  Svar fra Ida: å så hyggelig sagt, tusen takk

 • Reply Victoria 30. september 2013 at 23:11

  Hei! http://cayabyhoyer.wordpress.com/2013/09/30/de-perfekte-skinnsbuksene/ – Kanskje disse kan være noe? Kom gjerne innom Come As You Are på Egertorget for å prøve. Ha en fin dag!

  Svar fra Ida: Tusen takk for tips 🙂

 • Reply Gjertrud 2. oktober 2013 at 17:25

  Har samme buksa selv, den er faktisk utrolig fin.

 • Leave a Reply