Ida tipser

TILBUD: SWISS BEAUTY KIT

25. september 2013

Dere husker kanskje at jeg har skrevet om disse produktene tidligere. Tannbleking og vippeserum fra Swiss Clinic! Nå har Swiss Clinic et pakketilbud på de to produktene, til den nette sum av 995 kroner! I utgangspunktet ville disse to produktene kostet 2990,- så dette er en kjempedeal.

Swiss Beauty Kit inneholder

♥ Swiss Lashes (vippeserum) 

♥ Swiss Whitening (tannbleking)

Jeg har hørt mange skrekkhistorier om vippeserum, alt fra at folk blir blinde til at øyenfargen skifter permanent – og selvfølgelig har jeg hørt om folk som mister alle vippene sine. Men jeg har en venninne som er vippeekspert (hun legger vippeextensions), og hun bruker dette vippeserumet. Hun sier at det er ett av to vippeserum som er trygt å bruke. Thumbs up!

Har selv sett resultater etter vippeserumet, og man kan helt fint bruke vippeserum selv om man har på seg vippeextensions.

Det er flere gode grunner til å velge Swiss Clinic

♥ Produktene er sikre, testede produkter som er enkle å anvende og har bevist effekt

♥ Fri frakt og rask levering

♥ Du kan kjøpe nå og betale faktura når produktene havner i postkassen 

♥ I følge Swiss Clinic har de 250.000 fornøyde kunder

Beauty kit’et kan kjøpes HER!

For å få rabatten deres, må dere bruke rabattoden «swissblog». Så dere må altså legge varene i handlekurven, og så fylle ut rabattkoden for å justere prisen.

//Reklame for Swiss Clinic

5 Comments

 • Reply Victoria Kleven 26. september 2013 at 00:01

  Jeg kjøpte det swiss vippeserumet for noen mnd tilbake. Etter en uke fikk jeg sår på vippelokkene + at jeg hovnet veldig mye opp. Sikkert et ok serum, men jeg tålte det ikke ! Hadde en veninne som kjøpte det samme, hun reagerte på swiss serumet hun også.

 • Reply Kristin 26. september 2013 at 10:34

  For en gang skyld så hadde jeg tenkt å »bite» på en av disse, nemlig pga prisen! men så klarer jeg ikke å få til rabattkoden? er det bare meg eller?

 • Reply IA 27. september 2013 at 02:49

  Neinei!! Neulash er trygt! Denne brukes tilogmed som eksempel i medisinpensum på skader på øyet. Ikke ikke bra! Kun denne jeg har hørt ikke er bra.. Øyet kan gå fra blått til brunt.. 🙁

 • Reply IA 27. september 2013 at 02:50

  Altså swiss brukes som eksempel!

 • Reply AM 27. september 2013 at 23:13

  Kristin, Neulash har blitt fjernet fra markedet nettopp fordi det ikke lengre er et godkjent produkt. Neulash inneholder Isopropyl, under har du link til en oversikt. Hvis du ser nærmere på ingredienslisten på swiss clinic inneholder produktet ikke Isopropyl og er ikke farlig, hvis det var farlig hadde det blitt tatt av markedet sammen med Neulash. Det er også Isopropyl som gjør at øyet skifter farge og siden det er en ikke eksisterende ingrediens i swiss clinic er det ikke noe å være redd for!

  http://www.lakemedelsverket.se/english/All-news/NYHETER-2013/Pharmaceutical-ingredients-in-one-out-of-three-eyelash-serums/

 • Leave a Reply