Hverdagsliv

OSLO NEXT

28. september 2013

Paljettkjolene og champagnen (LOL) er pakket ned. Nå reiser jeg straks til Oslo for å feire meg selv. Den tradisjonelle rølpefesten med alle jeg kjenner er historie, spesielt nå som jeg ikke har noen leilighet å ha den i. Så jeg har leid en suite i stedet, hvor jeg har invitert mine nærmeste venninner. Så vi blir veldig få, men det blir nok koselig. Selv om det føles rart å ikke be flere av mine gode venner.

Hadde en veldig rolig og fin «feiring» med familien i går. Pappa lagde tapas, og resten av kvelden lå vi foran TV’en. Skikkelig familiefeiring skal jeg ha neste helg, så dette bursdagsgreiene vil jo ingen ende ta.

Men  er det bare å komme seg avgårde til O-town. Der har jeg det travelt med å blåse ballonger og forvandle udyret (meg) om til en skjønnhet. Jeg vet at det er mulig!

Vi blogges i morgen! Håper dere får en super lørdagskveld – vær smarte og tilbring den i sofaen 🙂

5 Comments

 • Reply tamt.blogg.no 28. september 2013 at 16:00

  Haha, Ida 🙂
  Vi tilbringer vår lørdag i sofaen, og ønsker deg lykke til med din lørdag i Oslo sammen med paljettene og champagnen!
  Klem.

  PS: Blir superhappy om du titter innom oss:

  http://www.tamt.blogg.no

  ?????????????????????????????????
  ???????????????????????????????? ?????????????????????????????????

 • Reply MaritBE 28. september 2013 at 22:08

  Så hyggelig da 🙂 Håper du får en flott feiring!

 • Reply Lina Kristiansen 28. september 2013 at 23:47

  Ha en super feiring flotte du! 😀

 • Reply therese kristina 29. september 2013 at 18:57

  Så kjekt! Håpe du storkoste deg og at formen er fin i dag 🙂

 • Reply Ella 29. september 2013 at 20:15

  Hei!
  jeg skal til NY i høstferien, og har tenkt å kjøpe woolrich jakke. Husker du hvor dere fant den billigere i NY? eller sånn ca iaf. Hadde vært veldig greit og vite 🙂

 • Leave a Reply