Ida tipser

MAST: COSMETIC BAGS

29. september 2013

Jeg har tidligere introdusert dere for MAST, Makestyle sitt eget merke. Nå har MAST-krølltengene fått selskap av MAST-sminkevesker, en eksklusiv kolleksjon i skinn og god kvalitet.

Den store sminkevesken heter Quin Beauty Bag, og finnes i sort og hvit. Den lille heter Calli Beauty Bag og finnes kun i hvit.

Disse veskene fungerer perfekt til oppbevaring på badet. Jeg elsker at veggene er harde, noe jeg savnet på Lulu sine sminkevesker.

Quin bruker jeg til litt større produkter, som hårspray, hårbørste, parfymer, kremer og så videre. Calli har gleden av å passe på hverdagssminken min. Er de ikke fine?!

Den andre delen av kolleksjonen, hvis jeg kan si det sånn, er av den mer hverdagslige toalettmappe-typen. Toalettmapper i skinn kan man jo ha i maaange år, så disse er en investering. Mine damer og herrer; Bowie-serien!

Serien har tre størrelser, og jeg syns de er en perfekt kombinasjon. Den største bruker jeg til typ deodorant, hårbørste, tannbørste, hårspray etc., den mellomste bruker jeg til sminken min, og i den lille har jeg antibac, smertestillende og alt det andre man ville hatt med seg på en øde øy.

Det er rett og slett perfekt å ha Quin og Calli stående på badet, og så lemper man bare over i disse når man skal utenfor husets fire vegger.

Toalettmappen finner dere her, sminkevesken her og den minste pungen her. Alle veskene finnes i alle fargene 🙂

RABATT 

For å feire de fine sminkeveskene sine, har Makestyle 100 kroner i rabatt på alle veskene.

Men vi tenkte å gi mine lesere en liten goodie i tillegg, så dere skal selvfølgelig få en egen rabattkode! Alle som handler med rabattkoden i løpet av en uke, får med en lipgloss fra Sara Happ til en verdi av 199,-.

Rabattkoden er Wulff40

//Reklamebasert innlegg

1 Comment

  • Reply Toyni (: 1. oktober 2013 at 11:38

    de øverste er så utrolig fine 🙂
    men dessverre har jeg lulus fra før , og er kjempe fornøyd med de : D

  • Leave a Reply