Hverdagsliv

BIRTHDAY CRIB

30. september 2013

Da jeg kom til Oslo i går, sjekket jeg inn på Frogner House Apartments, hvor jeg skulle feire bursdagen min. Jeg har aldri vært  lite forberedt før en bursdagsfeiring, så var litt stressa. Men heldigvis er leilighetene på Frogner House kjempefine og med store, luksuriøse møbler. Så et par ballonger, og vips, så var det bare å ønske velkommen!

Sykt fin blomsterbukett fra Neglhuset, for en hyggelig overraskelse!

Frogner House hadde fått med seg at det var bursdag, så jeg fikk smågodt, bursdagskort og vin! Namnam.

De rosa bukettene og bamsen har jeg virkelig ingen kommentar til, hoho…

Bilder fra selve bursdagsfeiringen kommer, jeg skal bare lete gjennom 200 hoppe og trutmunn-bilder for å finne noe brukbart.

3 Comments

 • Reply tamt.blogg.no 30. september 2013 at 19:29

  Ser herlig ut, håper du koste deg,
  klem 😀

  http://www.tamt.blogg.no

 • Reply Line 30. september 2013 at 19:33

  Så fint det var! Sånn vil jeg også feire bursdagen min. Bursdagsluksus <3

 • Reply Thihoa 26. mars 2017 at 16:40

  Gammelt innlegg, men fortsatt relevant! Jeg leide en suite på Grims Grenka anledning 20årsdag i fjor, men lurer på å ta Frogner Apartments i år ta prisen ikke er så stiv på Grims. Hyl ut om du har tips! 🙂

 • Leave a Reply