Uncategorized

GOD MORGEN

3. oktober 2013

I dag er en sånn dag hvor jeg kjenner at jeg må bruke all min energi på å prøve å være positiv. Men jeg skal så absolutt prøve, for i bunn og grunn har jeg ingenting å klage på. Trodde bare virkelig at jeg hadde kapret drømmeleiligheten i dag morges, med sjøutsikt og det hele… Men den ble ikke min!

Noe som derimot er min, er naturfagsboka. Og jeg skal ha prøve i noe jeg ikke skjønner meg på rett etter høstferien, så jeg får vel bruke store deler av dagen på å lese.

I kveld skal jeg en liten tur til Oslo, for å dra på premierefesten til Kjærlighetsredet/TV3. Det blir i hvertfall et fint avbrekk å få hilst på litt venner og gjort noe annet enn å sitte her og tenke at jeg snart må begynne å pugge.

Bella hilser…

3 Comments

 • Reply Toyni (: 3. oktober 2013 at 13:39

  hehe jeg kjenner veldig igjen følelsen. har bare ikke lyst til å åpne bøkene, det jeg derimot har lyst på er en jobb. Å jeg går bare å venter på å få svar, utfattelig nervepirrende og kjedelig !
  Håper dagen din blir bedre !:D

 • Reply Eline 4. oktober 2013 at 00:15

  Smelt! For en søt pus 🙂

 • Reply Tonje 4. oktober 2013 at 11:59

  Elsker bloggen din! Lurte på hvor lett det er for bloggere som deg selv å finne ip adresser til kommentarer dere får, for å finne ut hvem som lurer på ting?

 • Leave a Reply