Uncategorized

KJEDELIG OG BARNSLIG

7. oktober 2013

Denne helgen har jeg feiret familiebursdag og gått tur i skogen. Å feire familiebursdag var selvfølgelig kjempekoselig, men turen i skogen hjalp ikke akkurat på reisesuget mitt. Å gå i den norske skogen og kikke på oransje trær blir jo så kjedelig når man fantaserer om de fargerike husene i Rio og alle de spennende butikkvinduene i New York… Jeg ga uttrykk for dette, og mamma sa at jeg var barnslig. Jeg er litt enig.

Når vi først er i det barnslige hjørnet; i dag snakket jeg med ender. Vi gikk egentlig tur for å bli kjent med mamma og pappas nye nabolag, og der er det ender. Søndagens høydepunkt, selv om jeg er livredd for fugler som er større enn undulater.

Sjekk den deilige genseren som verdens beste mormor har strikket til meg! Den er så god og varm at den er alt for varm, men tipper den kommer til å bli min beste venn når snøen kommer 

3 Comments

 • Reply Vilde 7. oktober 2013 at 15:51

  Så fin genser, så helt herlig varm ut! 🙂

 • Reply marte 7. oktober 2013 at 17:24

  Hei.
  Jeg kommenterte forrige innlegg også, men tenkte å kommentere dette for å understreke enda en gang hvor heldig du er.

  Du bor nå hjemme hos foreldrene dine mens du tar opp fag, og dette er en stor trygghet i seg selv, og du kan spare penger til ny leilighet. Som jeg har forstått det fra tidligere innlegg, så leter du etter leilighet i Tbg sentrum som du kan ha mens du tar opp fag? Og hvis du får en leilighet, så har du uansett familien i samme by.

  Jeg kommer også fra Tønsberg, men har akkurat flyttet til Bodø for å studere journalistikk ved Universitetet i Nordland. Dette merker jeg er veldig annerledes og ganske hardt psykisk, fordi jeg er vant til å bo hjemme hos mamma og pappa i lille trygge Tønsberg.

  Når man flytter til en ny by hvor man ikke kjenner noen, og er helt alene, så må man prøve å skaffe seg nye venner. Dette kan være ganske vanskelig, for det er ikke sikkert man treffer de man klikker best med med en gang, og dette merker jeg stor forskjell på fra vidregående. For hvis ting var litt vanskelig på skolen/med venner, så kunne jeg bare dra hjem, og ha trygghet der. Mens nå som jeg bor uten familien, så er det nesten sånn at jeg vegrer meg litt for å dra til leiligheten, for å ikke føle at jeg ikke har noen. Derfor er du utrolig heldig som bor hjemme når du begynner på ny skole for å ta opp fag.

  Jeg har vært fast leser av bloggen lenge nå, og synes livet ditt er veldig spennende, selvom du skriver at du synes det er kjedelig å gå tur med familien din på en søndag, fordi du har tryggheten med familien rundt deg, du har en blogg med mange lesere som gir deg tilbakemeldinger og forklarer at du ikke er alene om det du føler/tenker, OG i tillegg tjener du penger på det!

  Hilsen ny, litt utrygg student 🙂

  Svar fra Ida: Hoooh, kjente jeg begynte å grue meg litt til å studere nå. Så tøft av deg å flytte dit helt alene, skjønner at det kan føles veldig tøft akkurat nå. Men det er garantert flere som deg, og dere kommer nok til å finne hverandre etterhvert. Jeg vet veldig godt at jeg er heldig, men sånn er det vel med oss i dessertgenerasjonen – klager litt uansett 🙂 Tusen takk for kommentar, og takk for at du leser bloggen. Lykke til videre med studiene, klem 🙂

 • Reply carina 7. oktober 2013 at 20:38

  Haha, tenkte jeg skulle spørre deg hvor du hadde kjøpt genseren med en gang jeg så den!.så superdigg ut:) snill mormor:) håper du har det fint for tiden Ida, husk: enten så går det bra, eller så går det over;)

  Svar fra Ida: hehe, søren! 😉 Ja, mormor er snill! Tusen takk for hyggelig kommentar. Klem

 • Leave a Reply