Ida tipser

SØNDAGSTIPS

13. oktober 2013

Søndagens tips fra meg, blir en treningstights som er spesielt god å løpe i. Jeg har testet den ut fordi jeg skal løpe marathon, og foreløpig ligger den på en førsteplass med to andre rett bak. Men det som skiller seg ut med denne, er at den har svært få sømmer, og det gjør den ekstra behagelig å ha på. Rundt lår, legger og knær føler man seg ganske «naken» med den, og det er deilig å ha noe som ikke strammer når man skal yte.

Samtidig er det litt hold in i den, men det syns jeg ikke gjør noe. Rumpa mi skulle jo hatt et navn, i likhet med Pluto og Mars – så litt stramming der er bare betryggende. Liker også at den er helsvart, så den passer til alt.

Anti-shake tightsen jeg snakker om kan kjøpes HER.

I tillegg vi jeg gjerne tipse dere om to plagg fra merket Stay In Place. Det sier vel seg selv hva de sørger for. BH’en er i og for seg en ganske vanlig trenings BH, bare litt hardere. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg er fan eller ikke enda. Men trusa! Trusa den holder inn og løfter rumpa såpass mye at jeg brukte den under kjolen min da jeg feiret bursdag. Men det har jeg ikke sagt til noen enda, så hysj hysj… Alt treningsundertøy finner dere her.

Alt annet treningstøy hos BuyHelse kan kjøpes HER.

//Reklame

2 Comments

  • Reply Janne 20. oktober 2013 at 14:15

    Hvordan er tightsen i størrelse? 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. oktober 2013 at 15:02

    Janne: helt vanlig 🙂 jeg er vanligvis en M og bruker M i disse tightsene.

  • Leave a Reply