Uncategorized

WAFFLES

15. oktober 2013

Jeg har en stor matteprøve rett rundt hjørnet, så i dag har jeg sittet og øvd meg i tre år. Er helt firkantet i øynene og trekantet i hjernen. Hater tall. Men jeg skal klare å gjøre det bra.

Nå er jeg på overnattings hor mormor og morfar. Mormor var så søt og kjøpte seg et forkle fra Rosa Sløyfe-aksjonen, så da måtte jeg jo komme og innvie det. Så jeg har laget glutenfrie vafler – som var overraskende gode. Riktignok ferdig fra Toro, men hva annet kan man forvente av en som har firkantede øyne og trekantet hjerne?

Så nå er vi klare for vaffel og TV-kos…

2 Comments

  • Reply Silje 15. oktober 2013 at 23:00

    Vaffler med mormor og morfar hørtes ut som en helt perfekt kveld:D

  • Reply lisa 15. oktober 2013 at 23:30

    Hva studerer du?

  • Leave a Reply