Hverdagsliv

IN MY SHOE BOX

18. oktober 2013

Jeg går aldri lei av «de små sorte», og nå i høst har jeg utvidet fra bare svarte, til svarte med gulldetaljer, svarte med sølvdetaljer, sorte med gap i hælene, sort matt, sort lakk… Jeg som vanligvis ikke bryr meg noe særlig, jubler over høstens skomote. Den passer meg så fint fordi den er enkel. Og sort – med beskjedne, men tøffe detaljer. 

Her er mine favoritter 

1. Høye støvletter fra River Island med 2,5 cm hel. Elsker disse! Spesielt fordi de har strikk i sidene, kan tenke meg at de er verdens mest komfortable. Så yes, det var disse som ble klikket hjem til meg i kveld, ser fram til å bruke dem. Kan kjøpes her for kun 599,-. 2. Audry Boot fra Notion1.3 er sykt fete. Elsker detaljene med metallplater. Kan kjøpes her.   3. Boots i ekte skinn fra River Island. Elsker River Island, kan vi please få en butikk i Norge snart? Skoene kan kjøpes her. 4. Disse skolettene fra Sixtyseven har jeg, de er supergode å gå i. Litt enkle, men fine. Fåes kjøpt her5. Enda et par skinnboots fra Sixtyseven, litt kraftigere og med lav hel. Finnes her

Kan folk være så snille og slutte å gå i de skyhøye Jeffrey Campbell-styltene nå? Jeg syns det er så himla stygt. Og så føler jeg meg så innmari lav ved siden av dere. Neida, men… Jeg er sikker på at det er en av de tingene vi kommer til å le oss i hjel av om 10 år. Det ser jo helt spaca ut. 

Adlinks

9 Comments

 • Reply Tina Helen Bergem 18. oktober 2013 at 10:57

  Det er så mange fine sko! Elsker sko-moten for høsten jeg også

 • Reply Anonym 18. oktober 2013 at 17:28

  Kan du skrive litt om det å bli fettfryst funker?

 • Reply Silje 18. oktober 2013 at 21:31

  Hei! Støvlettene fra River Island må jeg klikke hjem med en gang, men jeg har et lite spørsmål. Jeg bruker 38 og 39 i sko, så er litt usikker på hvilken størrelse jeg må ha. Vet du noe om hvordan disse er i størrelsen?

 • Reply tamt 18. oktober 2013 at 23:38

  Så flink du er å blogge gode innlegg for tiden, Ida!

  Vi liker 😀

  http://www.tamt.blogg.no

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2013 at 02:03

  Silje: har kun topp og kjole fra River Island, og de er hvertfall helt normale i strl 🙂

 • Reply Ingrid Nordli 19. oktober 2013 at 10:17

  Nå gikk det opp for meg hvorfor jeg har så stor sans for bloggen din; vi er helt enige når det gjelder de Campbell-skoene!

 • Reply Eline 20. oktober 2013 at 17:06

  Liker at det er så inn med ridesko 🙂 Skulle tro at alle skulle ut på ridetur.

 • Reply Anonym 22. oktober 2013 at 00:19

  hvor mange år er du?

 • Reply Andrea Havre 22. oktober 2013 at 23:01

  åå, digger de!

 • Leave a Reply