Hverdagsliv

MY NAILS ARE HAVING FUN

20. oktober 2013

De siste par ukene har jeg testet Ciatè-neglelakker for Makestyle. Ciatè er det hotteste innenfor negler nå, og er spesielt kjent for sine kit med caviar- manicure. Jeg har aldri vært spesielt opptatt av neglelakk, men da jeg oppdaget disse. Herregud, så gøy jeg har hatt med negler. Og plutselig er det blitt like viktig for meg å fikse negler som å legge sminke før jeg skal på fest. 

Emarald Collection ble en av mine favoritter, med hele fire elementer å pryde neglene med. Ditch The Heels nail polish, caviar pearls, sequins og crushed velvet samarbeider om å lage de fineste neglene. Jeg ser for meg at dette kit’et er perfekt for julekjolen. Jeg skal glitre om kapp med juletreet! Hehe. Kit’et kan kjøpes her

Caviar Luxe Smoulder i sølv, er en mer luksuriøs vri på caviar-manikyr. Herregud, så fine de er! Blås i hvor kjedelig antrekket ditt er, har du disse neglene, er du klar. Fåes kjøpt her. Finnes også i gull her og rose gold her

Sukkersøte negler med Caviar Lemon Fizz kit. Lemon Fizz har gul underlakk, og kan kjøpes her. I Cotton Candy kit’et får man turkis bunnlakk, mens man kan få rosa bunnlakk ved å bruke Tutti Frutti kit. Finnes her og her

Caviar Mother of Pearls minner meg egentlig mest om fin snø, så det passet jo perfekt å ta på seg den i dag. Første dag med snø. Hjelp! Liker ikke snø på bakken, men på neglene er det vakkert. Kan kjøpes her for kun 199,- (Ikke glem at det ligger en rabattkode nederst i innlegget, så blir det enda billigere!)

En caviar-manikyr har forventet levetid på cirka 2 døgn. Det er jo ikke «hverdagslakk», mer til fest. Men Ciatè har mange fine neglelakker uten Caviar også, kvaliteten på disse er helt rå. Jeg vil også anbefale Speed Coat – Top coat på det sterkeste. Også selv om du ikke bruker Ciatè-neglelakk. Ett strøk med den over lakken, og du har tørre negler på 60 sekunder. Koster kun 129,- og kan kjøpes her

Å legge caviar-manikyr ser kanskje litt komplisert ut, men det er enklere enn man skulle tro. Her ser dere hvordan man gjør det: 

♥ Legg et passe tykt lag med bunnlakken – kun på èn negl, vi jobber med en av gangen. Tenk på at perlene skal kunne feste seg i det, men det skal ikke være så tykt at det renner utover. ♥ Hold neglen du nettopp har lakket over plast-emballasjen som følger med, og hell perler rett fra flasken. ♥ Press forsiktig på perlene med fingeren. Så gjentar du dette på alle negler.♥ Når alle neglene er ferdig, setter du den lille trakten ned i flasken med perler, og heller rett fra emballasjen, der hvor alle perlene har samlet seg opp. ♥ La neglene tørke i 15-20 min. Jeg sitter gjerne i en halvtime for å være helt sikker på at perlene sitter!  

Ciatè har virkelg de perfekte julegavene – for ikke å snakke om venninnegaver. Prisene er såpass lave også, så jeg spår mange Ciatè-kit under juletrær i år. 

ALLE MINE LESERE FÅR NÅ 15% RABATT HOS MAKESTYLE, PÅ ALLE PRODUKTER FRA CIATÈ. RABATTKODEN ER WULFF43 OG VARER I EN UKE 🙂 

//Sponset innlegg

13 Comments

 • Reply Andrea Victoria Stene Kinn 20. oktober 2013 at 15:56

  woow så fint !

 • Reply kine 20. oktober 2013 at 18:17

  Det er veldig flott alt det, men hvodan er dette å fjerne? Funker en vanlig neglelakkfjerner? Jeg har erfart at vanlig glitterlakk enten den er dyr eller billig sitter som fy. Og man må ha en veeeldig god fjerner for at det skal gå av.

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2013 at 18:23

  kine: når jeg skal fjerne det, skraper jeg av perlene i vasken, og så bruker jeg neglelakk fjerner på resten. Går av lett som bare det 🙂 Men, ja. Glitterlakkene fra Deborah Lipman f.eks går ALDRI av…

 • Reply Cecilie Nicolaisen 20. oktober 2013 at 18:25

  Ciaté har så mye fint til neglene!

 • Reply kornelia osen 20. oktober 2013 at 20:19

  Kjempekult <3

 • Reply Anonym 20. oktober 2013 at 22:42

  Så fint! Dette må jeg prøve ut!

 • Reply Elise 21. oktober 2013 at 11:03

  Så utrolig mye fint!

 • Reply Rebecca Rubinstein 21. oktober 2013 at 11:34

  utrolig fint!

 • Reply camilla 21. oktober 2013 at 14:58

  Synes det er veldig fint, har prøvd tutti frutti kitt, men helt ærlig syns jeg det er super irriterende å ha på haha 🙂

 • Reply Anna 22. oktober 2013 at 17:16

  Fikk ikke rabattkoden til å fungere 🙁 HJELP?!?!?

 • Reply Katrine 22. oktober 2013 at 17:23

  Hei 🙂

  På bildene kan det se ut som at perlene på Caviar Luxe er strørre enn på de andre. Lurer på om det stemmer?

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2013 at 17:39

  Katrine: ja, de er større 🙂

 • Reply Anonym 22. oktober 2013 at 17:41

  Koden funker ikke på meg 🙁 pliss hjelp

 • Leave a Reply