Q/A

Q/A

21. oktober 2013

God morgen! Grytidlig oppe for å levere Bella hos dyrlegen før jeg skal på skolen. Så her kommer svarene på spørsmålsrunden. Takk for spørsmål, dere får si i fra nesten gang det er behov for en spørsmålsrunde 🙂 

Hvor er de mest spennende stedene du har vært i verden? Takk for at du ikke spør om èn destinasjon, for det ville vært umulig! De fineste og mest spennende stedene jeg har vært er Kenya, Brasil, New York og Dubai. tilbake til alle! Drar til New York om 10 dager, juhuu!

Hva er det kuleste du har opplevd gjennom bloggen din? Det er sikkert helt sykt nørd, men det jeg syns har vært mest stas, er å bli norskpensum i den norske skolen. Altså at det står om meg i norske skolebøker. Det er jeg veldig stolt over.  

Hva studerer du nå?Akkurat nå tar jeg opp fag – for å kunne begynne å studere. Jeg trodde aldri jeg skulle få lyst, så jeg har ikke engang vurdert det tidligere. Men man blir jo eldre og «klokere», og nå har jeg fått lyst til å studere. Jeg har lenge helt mot å studere jus, men nå vurderer jeg også noe mer kreativt. Vi får se, jeg skal garantert oppdatere dere på den fronten! 

Hvordan har du det?Takk som spør! Jeg har det veldig bra. Livet mitt er veldig ukomplisert, så jeg er bare glad 🙂 

Prater du noe med han kjendisen du møtte i USA?Haha! Det var Jason Wahler fra The Hills og Laguna Beach som ba meg ut på date da jeg var i LA, men nå ser jeg at han er nygift på Instagram. Nei, vi har ikke noen som helst kontakt.  

Er du singel?Ja.

Trives du som singel?Det er ikke så lenge siden jeg ble vant til det, og jeg trives faktisk veldig godt nå. Det er uvant å være alene, og å ikke ha noen man kan ringe til for å fortelle alle morsomme og teite småting som skjer i løpet av en dag – blant annet. Men jeg har jo vært i forhold hele livet, og jeg tror det er viktig å prøve å være bare seg selv, og bli kjent med seg selv når man ikke har noen å lene seg på.  

Hva liker du best å drikke av alkohol?Til mat liker jeg å drikke litt rødvin, på fest drikker jeg helst mousserende eller Gin Tonic. Men verdens beste drikke er vann!  

Hvor kjøpte du katten din? Bella, som har vært min lille hårball siden 2010, fant jeg på Finn.no. Riktignok gjennom en perser-oppdretter, jeg har ikke navnet på oppdretteren i hodet. Men hun het Tingeling da jeg fikk henne, og jeg lovte egentlig å beholde navnet. Men i ekstase som jeg var, hadde jeg allerede kjøpt halsbånd som det stod Bella på. Så da ble det Bella…  

Når det kommer til kvaliteter du ser etter hos det motsatte kjønn, hvordan har dette forandret seg fra da du var 20 år gammel?Sikkert på samme måte som hos alle andre. I 20-årene jakter vi bad boys som drikker for mye og snubler inn i feil vagina på vei hjem fra byen, mens noen år etterpå er vi på jakt etter han snille, stabile med humor, og som man kan se for seg en framtid med. Am I right? Det er i hvertfall tilfellet her. 

Er det vondt å ta Restylane? Hvor gjør du det hen?Det er ikke vondt, kun ubehagelig. Man får jo bedøvelse. Jeg går kun til Petra på Face it (Majorstuen). Har fått tilbud om sponset Restylane i øst og vest, men jeg tør ikke å gå til andre enn Petra, så da betaler jeg heller for å gå et sted jeg vet at det blir bra. Hos Petra finner du ikke en gjeng med ducklips på venterommet, hun ser på kundene sine som sin CV, og slipper deg ikke ut før hun er 100% med hvordan leppene dine ser ut, og da er det et resultat som ser naturlig ut. Det skal være en forbedring av utseendet, ikke en forandring av utseendet. 

Hvor kjøpte du Chanel-vesken din? Hva kostet den?Jeg kjøpte den på Vintage som lå i Bogstadveien 30, men tror ikke den butikken ligger der lengre. Ønsker ikke å kommentere pris. 

Hvordan går det med snus-stansen?Strålende. 91 dager, 2 timer og 23 minutter i skrivende øyeblikk. Haha, har fremdeles den «slutta»-appen. Men må innrømme at jeg pleier å lukte i andres snusbokser, og det er f.eks en plage når alle i klasserommet har en snusboks på pulten. Spesielt på skolen savner jeg å snuse. 

Hvem var blomstene fra, de som du fikk i bursdagen din som du ikke ville si hvem var fra?Haha! De var fra en jeg møtte i Dubai.

Hvilken storby i Norge kunne du minst tenke deg å bo i? Hvorfor?Bodø? Eller Alta? Det er alt for langt nord, alt for langt hjemmefra. Og er det ikke slik at det er mørkt nesten hele døgnet om vinteren, og lyst nesten hele døgnet om sommeren? Jeg hadde klikka.   

Hvilket redigeringsprogram bruker du?Jeg bruker Photoshop og Picmonkey.com. Photoshop er ganske dyrt med mindre du laster det ned ulovlig, mens Picmonkey koster noen dollar i måneden. Du kan bruke det gratis også, men da er det litt begrenset. 

Hva er yndlingsserien din? Jeg nekter å bare svare èn! Californication, Entourage, Homeland, Klovn, Solsidan, Keeping up with the Kardashians, SATC, Weeds, Modern Family…. Sikkert mange fler, men jeg kommer ikke på dem nå. Har jo sett ferdig de fleste. Akkurat nå småkikker jeg litt på New Girl når jeg ikke har noe bedre å gjøre. 

Kan du ha mer outfit-bilder?Hmmm… Jeg er ingen moteblogger, og jeg kler meg aldri for å bli tatt bilde av. Men hvis dere takler at hvert eneste outfit-bilde er en skinntights og en stor ullgenser – så, joda! 

Yndlingsbutikk?I Oslo liker jeg faktisk å gå på Byporten, ettersom de har en veldig fin Høyer-butikk og en butikk som heter Fine Ting. Der finner jeg alltid noe fint! Her i Tønsberg liker jeg Seven, Neoz og Bossanova. Når jeg er i utlandet, besøker jeg i likhet med de fleste Topshop, VS og Forever21.  

Hva syns du om foreldre som har barna sine i bånd, eller såkalt «sele»?Haha, jeg er nok ikke rette person til å uttale meg om foreldre og barn, men akkurat det der syns jeg ser groteskt ut.

Vil du ha barn?Ja, det vil jeg. Gleder meg til det! Når jeg skal ut på byen med venninner er jeg så misunnelig på de som sitter hjemme med barn, hahaha.

Hvor ofte er du i Oslo?Et par ganger i måneden. Da jeg flyttet fra Oslo regnet jeg med at jeg kom til å være der hver helg, men jeg savner ikke Oslo i det hele tatt. Jeg drar dit hvis jeg har møter, ærender eller hvis jeg skal finne på noe gøy med venner. 

Hvordan går det med treningen til New York Marathon?Akkurat nå ligger det som en byrde på skuldrene mine, selv om jeg egentlig bare burde glede meg. Men selv om det ble litt bedre etter at jeg fikk nye løpesko, får jeg utrolig vondt i knærne og i leggene når jeg løper lange distanser. Er redd for å ødelegge beina mine fullstendig, så vi får se hvor langt jeg kommer i dette marathonet. Uansett så syns jeg det er sykt stort å få lov til å prøve, det er jo et punkt på Bucket listen min!

Kan du please skrive mer om NY? Kanskje en guide etter at du har vært der igjen i november?Ja, det kan jeg selvfølgelig gjøre.

Hvor er det beste området å bo i Oslo etter din mening? Beste spisested i Oslo? Beste utested?Jeg har kun bodd på Frogner (først i Frognerveien, så i Bygdøy Allè og til slutt på Briskeby) så jeg kjenner ikke til så mye annet. Men skulle jeg flyttet til Oslo igjen nå, tror jeg at jeg ville prøvd å bo på St. Hanshaugen eller Grunerløkka. Beste spisested… Kanskje Lilleasia eller Nodee? Av utesteder så liker jeg ikke nattklubber så godt, liker det mer chill. BAR er hyggelig (finnes på Tjuvholmen, Bygdøy Allè og Vulkan) og så liker jeg Stratos om sommeren. Og taket på Grand! Og drinkene på F6 i Frognerveien. Og er man først på F6, kan man like gjerne ta en tur innom Champagneria som ligger rett ved siden av.

Du har så fine og naturlige krøller i håret ditt, hvordan krøller du det? Jeg føler mine krøller blir litt «too much» når jeg bruker vanlig krølltang.Når jeg krøller håret bruker jeg MAST fra Makestyle. Her er link, ser at den er på salg nå 🙂 For ordens skyld: jeg har fått min sponset. 

 Det var det for denne gang. Håper alle får en strålende mandag.  Selv kommer jeg nok til å sovne under pulten. 

40 Comments

 • Reply TS 21. oktober 2013 at 11:03

  Hei! Veldig fine og reflekterte svar! Elsker at du er så ærlig og ikke legger noe i mellom. Bloggen din er nok en av få som faktisk er verdt å lese og som har en viss underholdningsverdi. Du er nok den eneste bloggeren jeg er innom, som jeg ikke gidder å lete etter noe å irritere meg over! 😉 creds!

  Tips til maraton-løpet ditt: ikke løp for mye lange distanser. Løp intervaller og tren mye styrke på beina, hvis ikke kommer knærne og hoftene dine til å slite når den store dagen kommer! Ikke løp langdistanse mer enn kanskje en gang i uka. 😉

  Stor klem! 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2013 at 11:15

  TS: tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂 virkelig!

 • Reply Kamilla Haaland 21. oktober 2013 at 11:49

  Så flink du er som enda ikke har sprekket når det kommer til snusslutt 😀 Stå på!

 • Reply Mariell 21. oktober 2013 at 16:42

  FYI er Bodø nærmere Trondheim enn Alta, og vil si det er vesentlig forskjell på å bo i Nordland og å bo i Finnmark. Og har du i det hele tatt vært i Nord-Norge? Tror du ville blitt overrasket over hvor liten forskjell det er på klimaet i deler av Nordland og f.eks. Østlandet. Vinteren i Oslo er stortsett kaldere enn i en kystby i Nordland, som Bodø er 🙂

 • Reply mia 21. oktober 2013 at 17:33

  Blir kvalm av delfinbildet. google the cove taiji

 • Reply anne 21. oktober 2013 at 18:09

  Ville bare gi deg litt ros denne mandagskvelden! Har fulgt deg og bloggen din i en lang tid, og bedre blogg finner du ikke! Du har lært meg som er ung at ikke alle dager er så perfekte og rosa som (nesten) resten av bloggnorge skal ha det til. Digger at bloggen din ikke flyter over av sponsede innlegg om mobildeksler og sokker. Digger også at du har såpass variasjon i det du skriver. Stå på ida!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2013 at 19:36

  anne: tusen takk, kjære deg <3

 • Reply ada sunniva 21. oktober 2013 at 21:00

  Hei! Kan du linke til saken om deg i pensum? 😀

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2013 at 21:01

  ada sunniva: http://www.side2.no/livsstil/article2655142.ece

 • Reply Kathrine 21. oktober 2013 at 21:12

  Mange gode svar, Ida:) Digger bloggen din!

 • Reply Amanda 21. oktober 2013 at 21:18

  Tusen millioener takk for at du ikke er som de andre rosa bloggerene!!! Deilig å gå inn på en blogg uten å miste totalt selvtilitten. Ikke det at du ikke er pen, for i mine øyne er du penere enn noen andre bloggere. Men andre ord ting virker ikke så overfladisk med deg. Du er 100% ekte. Creds!! Stå på ida! Liker å se at du har begynt å blogge litt hyppigere! 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2013 at 21:19

  Amanda: tusen takk, det var hyggelig sagt 🙂 <3

 • Reply Kjersti 21. oktober 2013 at 21:39

  Vil bare tipse deg om to serier som ikke var på serielisten din! White Collar og Dexter. White Collar blir du med en gang hekta på, og det er ikke noen minus at Matt Bomer har hovedrollen. Dexter kan virke som en veldig spesiell serie i starten, men tar seg opp etter noen episoder! Verdt å se! Ellers vil jeg bare si at du er den eneste bloggen som virkelig er verdt å ta turen innom 🙂 Stå på!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2013 at 21:45

  Kjersti: har sett alt av White Collar, ELSKET det! Typisk at han er homofil 🙁 hehe. Men Dexter skal jeg sjekke ut, takk 🙂

 • Reply Camilla W 21. oktober 2013 at 22:20

  Fine svar, liker at du har svart ordentlig! 🙂 digger deg.

 • Reply hei 21. oktober 2013 at 22:21

  Ossen gin bruker du når du drikker GIn og tonic?

 • Reply Julia 21. oktober 2013 at 22:34

  Jeg sluttet å snuse to dager etter deg, og har greid å holde meg! Kunne jo ikke sprekke når du ikke gjorde det 😉 Og nå går det som en drøm! TAKK!!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2013 at 22:35

  hei: ja 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2013 at 22:36

  Julia: så braaaa! 😀 grattis!!

 • Reply Siri 22. oktober 2013 at 00:32

  Hei! Tenkte bare å komme med noen tips angående løpingen 🙂

  Jeg har slitt mye med vonde knær opp igjennom årene. Dette viste seg å skyldtes stramme lårmusklene (foran), slik at kneskålen ble dratt opp/innover og skapte irritasjon. Med styrketrening, noe (/aaalt for lite) stabiliseringsøvelser og løpetreningen på kortere distanser (5-6 km) er det blitt mye bedre. Fikk likevel vondt ved lengre distanser, særlig på asfalt. Etter mye løping frem mot halvmaraton begynte i tillegg leggmusklene mine å tulle. Føltes ut som jeg fikk syre som ikke ville ut, musklene føltes stramme ut og bena tunge.

  Så skjedde det magiske.. Jeg kjøpte meg en massasjerulle og rullet og tøyet i 2,5 uke før jeg løp halvmaraton. 21 km på asfalt på under 2 timer – ingen smerter i knærne – og leggene var helt fine!! (Og jeg hadde aldri løpt lenger enn 15 km før – og da med skikkelig smerter i knærne de siste 5..)

  Verdt å teste ut! Vonde knær skyldes ofre stram muskulatur;)

  Lykke til med løpingen! Når det blir tungt pleier jeg å tenke: «Livet er herlig!!» og klistre på meg et smil om munnen. Tenk at vi er så heldig som er friske 😀

  En siste ting. Fokuser på restitusjon de siste ukene. Viktig med friske ben 😉

  En alle siste ting: Digger bloggen din! (Og skal bli flinkere til å kommentere) 😀

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2013 at 00:38

  Siri: HEI Siri! 🙂 Jeg er åpen for å prøve alt, så massasjerulle skal bli! Hehe. Så fantastisk at du klarte å fullføre! Vet ikke om jeg klarer å sitte helt stille fram til løpet, da får jeg helt panikk. Men takk for kommentar <3

 • Reply Charlotte 22. oktober 2013 at 00:53

  Rett språkbruk er noe jeg er veldig opptatt av når jeg leser blogger og derfor må jeg bare kommentere en ting. Det du liker å drikke er musserende og ikke mousserende. Klarer dessverre ikke å dy meg, men ellers syns jeg bloggen din er kjempefin 🙂

 • Reply Thea 22. oktober 2013 at 10:45

  ÅÅÅÅÅ, du er så ekte og ærlig om sånne kule ting! Jeg er så enig med deg, og spesielt det med barn altså… Hvorfor kan det ikke dukke opp en snill, god, smart mann med god humor som ville blitt verdens beste pappa? Da hadde jeg gjerne gitt opp «friheten» som alle kaller det… Jeg misunner også av og til de som kan være hjemme med en liten bebis mens jeg liksom skal ut, Oslo har tross alt ikke verdens kuleste uteliv så det bryr meg nada om jeg ikke får dratt ut! Oi så tantete jeg høres ut nå:p Alt i alt vil jeg bare si at jeg setter så pris på alle innleggene dine, har fulgt deg i maange år nå og jeg slutter aldri å lese bloggen din! 😀

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2013 at 10:51

  Thea: bra jeg ikke er alene om det der med å dra ut! Haha 🙂 takk for at du følger bloggen min <3

 • Reply Rebecca 22. oktober 2013 at 22:26

  Er fra Alta faktisk. Det finnes fordeler med å bo i nord. Har du forresten noen ganger vært i Finnmark? Til tross for at det er mørkt hele dagen i et par måneder så er det fantastisk natur, nordlys osv. Om sommeren har vi midnattssola som skinner. Det ER vakkert. Om du vil det eller ei! Det er en vanesak 🙂 For meg er det nesten like rart å dra til Oslo/Hønefoss om sommeren, fordi det er mørkt på natta! 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2013 at 22:31

  Rebecca: har aldri vært så langt nord, så kanskje jeg burde besøke stedet før jeg uttaler meg om det 🙂 sånn egentlig!

 • Reply Maria 22. oktober 2013 at 22:44

  Jeg syns det er så utrolig gøy at du skal løpe NY Marathon! Kjempe spennende å lese om, spesielt da jeg selv går med en drøm om å gjøre det samme! Utrolig tøft av deg å gjøre noe sånt, ikke minst mens flere tusen lesere følger med. Ser du skriver at du får vondt i leggene og knærne. Har selv slitt med det samme da jeg trente til Oslo maraton, og jeg fikk et tips om å spise mer kalsium da kroppen trenger det ved hard løpetrening. Parmesan ost inneholder masse kalsium! Å være flink til å tøye ut leggmusklaturen har også hjulpet meg masse:) Uansett, lykke til med løpet! Vi heier på deg:D

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2013 at 23:03

  Maria: takk for oppmuntrende ord! Og mmm, parmesan er jo så godt! 😀

 • Reply Malene 23. oktober 2013 at 13:17

  Jeg hadde sele da jeg var liten. Mest når jeg satt i vogna for at jeg ikke skulle klatre ut, men også noen ganger når jeg gikk ved siden av. Rett og slett fordi jeg hadde maur i rumpa og lopper i blodet (og apekatt i magen, som jeg selv sa) og løp avgårde så fort det ikke var noe(n) som holdt meg igjen. Synes ikke at sele er grotesk på noen måte. Ja, det ser kanskje litt spesielt ut å gå med barna sine «i bånd», men når de faktisk ikke klarer å hverken stå eller stille, ser jeg ikke helt problemet.

 • Reply Oda 23. oktober 2013 at 16:33

  Hei hei 🙂

  Lurte på om det er den store eller lille krølltangen fra MAST du bruker ? Altså vol 1 eller vol 2 🙂

  Digger bloggen din 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2013 at 16:55

  Oda: hei! 🙂 jeg liker 2 best, den gir store bølger.

 • Reply datamus! 23. oktober 2013 at 23:44

  lol ass. alta er best ingen protest! #skjerpingz

 • Reply Tomine 24. oktober 2013 at 20:15

  Hei! Det bildet av Empire, har du tatt det selv? Fordi jeg har et bilde bra da jeg var der i fjor og det er skummelt likt mitt bilde. Himmelen er helt lik, alt er likt! :O

 • Reply Ida Wulff 24. oktober 2013 at 20:36

  Tomine: ja, har tatt det selv 🙂

 • Reply Tomine 25. oktober 2013 at 15:38

  Når var det du tok det? kanskje vi var på Rockefeller samtidig?

 • Reply Ida Wulff 25. oktober 2013 at 17:23

  Tomine: i januar i fjor 🙂

 • Reply Anna 27. oktober 2013 at 12:39

  haha, mange som ser på alt ovenfor Trondheim som en og samme plass. Det er ganske et ganske stor gap i mellom. Men det var vel egentlig ikke poenget. Skulle bare si at det kanskje er sånn 1-1.5 mnd rundt juletid og januar at det er mørketid, og det er faktisk suuperkoselig, det gir veldig julestemning! Det er godt å komme hjem fra skolen i adventstida når det er mørkt og man har fyr i peisen og tent stearinlys, med pepperkaker på bordet!

  Om sommeren er det kanskje 2-2.5(varier vel hvor man er) måneder med midnattsol ja! Jeg synes dette er digg, jeg! Det gir liksom en forskjell på sommer-i-nord-følelse og sommer-i-oslo-følelse(eller en annen plass på sørlandet). Oog når midnattsola er kommet, så er det liksom et helt markert skille i årstidene, da vet man at sommeren er der! Selv synes jeg også det er litt digg å ikke vende heeelt om på døgnet og det er jo lettere å våkne når det tidlig om morgenen kommer et lite solgløtt inn vinduet. Åkei, denne kommentaren ble lang, men litt reklame for Nord-Norge føler jeg er på sin plass, haha. Mange av de som har bodd sitt liv sør for Trondheim hele livet er veldig uvitende om hvordan det er litt lenger nord 🙂

 • Reply Heleneee 27. oktober 2013 at 12:45

  Hei! Ser vi har samme «smak» i tv-serier. Ville bare tipse om at Arrested Development er fantastisk morsomt! Bloggen din er forresten en av de få som er verdt å lese, så vet du det:)

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2013 at 12:56

  Heleneee: tusen takk for tips! 🙂 Og takk for fine ord <3

 • Reply Karianne Henriksen 27. oktober 2013 at 13:12

  Skjønner tankene dine om Bodø og generelt her nord. Det er mørkt stort sett hele dagen i et par-tre vintermåneder, og det er lyst døgnet rundt på sommeren, men det er en vanesak. Man blir vant til den lyse tiden, og man blir vant til mørket. Nordlyset er noe av det vakreste jeg ser på himmelen, det og solnedgang! Det er så vakkert å ligge i snøen å se på det dansende nordlyset og de blinkende stjernene! Du burde besøke Bodø, om du aldri har vær her før. http://www.huffingtonpost.com/2013/10/09/30-before-30_n_4059279.html Bodø er ranket til 2. mest epice byen å besøke, i følge denne linken da! Men helt seriøst, det er vakkert her! 😀

 • Leave a Reply