Hverdagsliv

HÅRET MITT ER HELDIG

25. oktober 2013

Du vet at du er keen på å dra til frisøren når du står opp klokken syv på en fridag for å komme deg dit. Trengte virkelig å freshe opp litt nå, så nå sitter jeg hos Ruhs og får nytt Hairtalk og farger etterveksten. Og så koser jeg meg med salat fra Bit og smoothie fra SmoothiexChange – det er de to første stedene jeg løper til når jeg kommer til Oslo. Trenger dem i Tønsberg, så hvis noen gidder å åpne der er det flott. Jeg lover å komme hver eneste dag 🙂 

Skal vise dere bilder av håret senere! Nå skal jeg på overnatting til Idabestis, (haha, angrer på at jeg begynte å kalle henne det her på bloggen, kan jo ikke slutte med det nå) så det blir superkos. Må jo utnytte tiden når jeg først er i byen. 

Jeg tenkte forresten å få litt fart på Facebook-siden min. Hallo, alle bloggere må jo ha en Facebook-side, og der har jeg ligget litt på latsiden. Så nå tenkte jeg å ha konkurranser der hver uke. Første superpremie er å sette på Hairtalk extensions – er ikke det en fantastisk premie så vet ikke jeg. Konkurransene kommer til å være på mandag. Jeg blir veldig glad om dere vil like siden min HER, ellers kan dere jo bare stikke innom og kikke etter konkurranser av og til. 

Behandlingen er sponset. 

10 Comments

 • Reply Kristiane 25. oktober 2013 at 20:29

  Hei jeg lurte på om at du kom i Morgen for å overnatte på Kongsberg å hilse på Pappaen min vi skal på Kino i Morgen Dawns Syndrom en gutt spiller i den filmen du vil også se den sammen med meg ok det kan vi gjøre en annen gang kanskje på Søndag da må du komme til Gjerdrum Gjerieveien for å hilse på Mamma Og Arne har fridd til Mamma i Talia

 • Reply Malin Prytz 25. oktober 2013 at 20:29

  Du lager et innlegg om håret ditt uten å legge ut bilde av håret ditt? Jeg vi seee! 🙂 Jeg var ikke klar over at du hadde facebook til bloggen, nå har jeg likt den! Satser på å vinne en konkuranse en gang i fremtiden, hehe

 • Reply Camilla 26. oktober 2013 at 00:36

  Nå fikk jeg lyst til å dra til frisøren også! Hvorfor velger du Hairtalk? Har ikke prøvd de enda 🙂

 • Reply Christine 26. oktober 2013 at 14:55

  Ooo da MÅ jeg følge med der 😀 😀

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2013 at 15:20

  Camilla: fordi det er et teip system som ikke skader håret 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 26. oktober 2013 at 16:21

  Åh, det er deilig å være hos frisøren! 🙂 Ha en fin helg videre, Ida!

 • Reply Lisa Victoria Larsen 26. oktober 2013 at 19:33

  Yey!! Jeg har lyst til å vinne hairextensions! Da skal jeg følge med på facebooksiden din 🙂

 • Reply Reidun Beate 27. oktober 2013 at 00:53

  Åh du er så bortskjemt Ida, men fy søren – Du fortjener det også! 😉 Klem!

 • Reply Kristine 30. oktober 2013 at 08:16

  HVilke smoothie er best?? 🙂 Har alltid hatt lyst å prøve, men er jo så mange å velge i..

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2013 at 10:17

  Kristine: detox, fresh, sea breeze, coconut crunch og cacao crunch er mine favoritter. De to siste er måltider 🙂

 • Leave a Reply