Uncategorized

SUPERSØNDAG

27. oktober 2013

Jeg var en liten tur på byen i går kveld. Men jeg hadde det ikke noe gøy, så jeg tok det relativt rolig. Og det fikk jeg belønning for i dag, for jeg har hatt den mest produktive søndagen jeg kan huske. Først stod jeg opp klokken 10 og dro på trening med mamma. Mamma og pappa har kommet hjem etter to uker i Spania, og det er fantastisk å ha dem hjemme!!! Jeg har hatt sykt mye hjemlengsel på deres vegne. På trening løp jeg på mølla helt til kroppen var tom for vann. Da vi kom hjem rakk vi akkurat en dusj før vi skulle på kino med mormor. Vi så «Tusen ganger god natt» – en film jeg anbefaler på det varmeste. Den var fæl og fin på samme tid, jeg satt med klump i halsen nesten hele filmen gjennom. Etter kinoen dro vi hjem, og jeg fikk med meg pappa ut på… *trommevirvel*…. ØVELSESKJØRING!! Jeg har ikke kjørt bil siden jeg var 16 år, men nå har jeg bestemt meg for å ta opp kjøringen igjen. Det er jo tross alt det dette året hjemme er til for; gjøre alt jeg var for sløv til å gjøre før. Og jeg nekter å ta buss med barnevogn når den tid kommer, så den kjøringen  jeg bare naile. Håper pappa og jeg fortsatt er på talefot når jeg er ferdig med å øvelseskjøre med han… 

Resten av kvelden har vi brukt foran TV’en med god middag, og nå kommer det film med Angelina Jolie. Som jeg både vil se ut som og gifte meg med, men siden det ville blitt litt weird så velger jeg… Å se ut som. 

Bare en liten ting helt til slutt: jeg syns ikke noe om at folk sitter i en kinosal og leker Tyrannosaurus Rex med bacon crisp, potetgull og knitreposer. Er det mulig å bli villere…. Hva med å sutte på et par pastiller eller noe, og så kan du leke hyene og dinosaur når du kommer hjem?

Bare èn ting til, jeg lover: beklager hvis denne bloggposten ble veldig sånn «herlig søndag, og i morgen er det heldigvis mandag, deilig med ny uke og ny start». For det mener jeg absolutt ikke. 

18 Comments

 • Reply Luksusdyret 27. oktober 2013 at 22:53

  Flink du er Ida !

 • Reply Kamilla Haaland 27. oktober 2013 at 23:13

  Lykke til med øvelseskjøring! 🙂

  Øvelse gjør mester. Husker jeg ønsket å gi opp med en gang, men nå har jeg hatt lappen i over tre år og det går på autopilot… hehe!

 • Reply Eline 28. oktober 2013 at 00:38

  Elsker det siste du skrev der, haha, så enig!

 • Reply Camilla Albertine 28. oktober 2013 at 07:31

  Jeg har nettopp kjørt opp. Endelig! Begynte å øvelseskjøre med pappa, men det måtte vi bare gi opp før vi tok livet av hverandre. Haha, stakkars pappa!

 • Reply Ida Wulff 28. oktober 2013 at 07:49

  Camilla Albertine: haha, uff, ikke si sånt! :p men gratulerer med lappen!

 • Reply Anonym 28. oktober 2013 at 10:11

  Du burde kjøre med Arlena på Din Kjøreskole i Drammen. Megaflink dame som jobber for at du skal få lappen fortest mulig med de rette teknikkene. Hun retter opp feil underveis så du faktisk lærer det! 🙂

 • Reply Elisabeth 28. oktober 2013 at 12:19

  Har nylig begynt å lese bloggen din, og jeg elsker den! Du har lett blitt min favorittblogger 🙂

  Lykke til med lappen, holder selv på med den og gleder meg til å bli ferdig med det 😀

 • Reply Anonym 28. oktober 2013 at 16:19

  Haha! Du er så kul 🙂

 • Reply Caroline 28. oktober 2013 at 16:43

  Ida!! du er den mest ærlige bloggeren tror jeg, og vil derfor spørre deg om noe! Vurderer å prøve tannbleking, har litt gule tenner hehheee…… Men jeg hører fra venninner at tennene blir gulere når blekingen «forsvinner»? Har du prøvd det før, og evnt hvilke merke liker du best? Står mellom smilelab og swissclinic! xoxo fast leser så lenge jeg kan huske!! du er best

 • Reply Ida Wulff 28. oktober 2013 at 16:46

  Elisabeth: så koselig å høre! Takk, lykke til du også!

 • Reply Ida Wulff 28. oktober 2013 at 16:48

  Caroline: hei! 🙂 da jeg var yngre brukte jeg White Strips og fikk mye hvitere tenner. Men det kan man ikke kjøpe i Norge, så det er sikkert en grunn for det. Så har jeg bleket hos tannlege, men det gjorde så vondt at jeg måtte avbryte. Tror jeg ville valgt Swiss, har hørt om flere som er fornøyd med det 🙂

 • Reply Henriette T 28. oktober 2013 at 17:54

  Jeg er snart 19 og kjørte opp for to uker siden. Bare kjøre MASSE, hver sjanse du får, og jeg tror jeg hadde omtrent 20 kjøretimer. Bedre og bare ta alt i en stor haug, så klarer du dette fint! Det er veldig deilig og ha lappen og være ferdig med det. Gled deg! 😀

 • Reply Ida Wulff 28. oktober 2013 at 18:14

  Henriette T: gratulerer med lappen 🙂

 • Reply Anonym 28. oktober 2013 at 18:28

  Ønsker deg en herlig mandag,

  klem

  http://www.tamt.blogg.no

 • Reply Andrea 29. oktober 2013 at 18:12

  Haha, ler av det siste du skrev, blir faktisk irritert av at noen knitrer med poser i en kinosal, det er jo ikke derfor jeg går på kino, for å høre andre knitre eller enda verre tygge høylytt, det er desidert verst altså. Særlig i kombinasjon, først knitring og deretter tygge så høyt at man ikke får med seg filmen, fordi man irriterer seg grønn over lydene. Jeg mener, man gjør jo ikke sånt hjemme engang, så hvorfor noen absolutt skal leke Tarzan i kinosalen forstår jeg bare ikke og ja før jeg glemmer det helt, lykke til med øvelseskjøring, det går nok fint 🙂

 • Reply Marte 29. oktober 2013 at 20:50

  Hei 🙂

  Personlig synes jeg øvelseskjøring var gøy og brukte hver eneste sjanse jeg fikk til å kjøre, det burde du også. Uansett hvor foreldrene dine skal, spør om du kan være med for å øvelseskjøre. Det verste var nok teorien, men den klarer du nok kjempebra. Jeg anbefaler deg å kjøpe en periode på http://www.teoritentamen.no rett før prøven og øve til du får 0 feil. På denne siden er det mye mer relevante spørsmål som ligner den ekte i forhold til på gratisprøvene som ligger på nett. Masse lykke til med lappen!

 • Reply Hilde 31. oktober 2013 at 14:58

  Hei Ida. Har lest bloggen din i mange år, men aldri kommentert før. Men kommentar synes jeg du fortjener å få. Du er min absolutt favoritt blogger når det kommer til skrivingen, du skriver så muntert, herlig og du tar deg ikke selv høytidelig, du skriver så bra! Og elsker at du faktisk sier og viser ting akkurat som du mener, og som det er! Ler nesten hver gang jeg leser et innlegg fra deg, du er herlig! Og denne herlige mandag greia er jeg så enig i, møkkadag, haha.

  Håper du fortsetter å blogge lenge!

 • Reply Ida Wulff 31. oktober 2013 at 15:05

  Hilde: hei, så hyggelig å høre fra deg 🙂 og takk for at du leser bloggen <3

 • Leave a Reply