Uncategorized

PAKKER TIL NEW YORK

29. oktober 2013

Jeg sluttet tidlig på skolen i dag, så nå har jeg sittet i 4 timer og lest på papirene om New York Marathon. Det er ikke så mange ark, men jeg leser dem om og om igjen. Bare for å være sikker på at jeg har lest og forstått alt. Litt stressa, sa du? Jeg har i hvertfall fått med meg når og hvor jeg skal løpe. Og at bussen til start går fra hotellet kl 6 om morgenen. Montro om jeg ikke kommer til å løpe i søvne. 

Jeg reiser til Oslo allerede på torsdag, og overnatter til fredag – for så å komme meg videre til Gardermoen. Det gikk nettopp opp for meg at når denne dagen er over har jeg kun èn dag til rådighet før jeg reiser, og den dagen skal jeg både på skolen og i et møte. Med andre ord: jeg pakker i kveld. Kjenner at jeg blir reisesyk hver gang jeg tryner inn i den håpløse boden hvor hele familien oppbevarer kofferter. Tror vi har 5 kofferter hver, og selv om min alltid står ytterst, havner jeg av en eller annen grunn på hodet helt innerst i boden. Blåveis. 

Pakkingen går forhåpentligvis greit, for jeg har planer i kveld. Skal se Detektiv Downs på kino, den ser jo så morsom ut! Noen som har sett den? 

Jeg er sterkt i mot webcam-bilder og det å ha skittentøy i bakgrunnen på bilder, men det var det jeg klarte å diske opp nå. Vi får fokusere på det positive: det er jo et ålreit webcam-bilde og skittentøyskurven min er ikke halvfull en gang. 

Men nå: pakkepakkepakke og kino!

18 Comments

 • Reply Betina 29. oktober 2013 at 16:34

  Bruker du ikke den rosa lenger?

 • Reply Andrea Victoria Stene Kinn 29. oktober 2013 at 16:48

  kos deg !

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2013 at 17:28

  Betina: den måtte jeg skifte ut for ett års tid siden, den hadde reist så mye at den plutselig lå for døden!

 • Reply Charlotte 29. oktober 2013 at 17:47

  LYKKE til med marathon! Heier på deg i sjela 😉

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2013 at 17:53

  Charlotte: tusen takk!

 • Reply Elisabeth Aurora 29. oktober 2013 at 17:56

  Har så lyst på en tur til NY! Var der i sommer da, så må holde ut litt lengre før jeg begynner å «klage», haha.. 🙂

  Du må huske å søke om sånn esta (eller hvordan det skrives). Søsteren min glemte det i sommer så tenkte å minne deg på det hvis du ikke har gjort det allerede. 🙂 Heldigvis ordna det seg for henne, men det blir alltid noe ekstra stress. 🙂

  Håper uken din blir kjempefin. 🙂

 • Reply Løvetann 29. oktober 2013 at 18:25

  Skal mest sannsynlig se den på lørdag! Hvis du rekker det, kan du skrive om hva du synes om den når du har sett den? 🙂

 • Reply Martine 29. oktober 2013 at 19:11

  Heldig! New York er et sted jeg SKAL besøke engang i fremtiden 😀

  Webcam bilder eller ei, du er vakker 🙂

 • Reply Thomas 29. oktober 2013 at 19:27

  Lykke til!! 42km?? Tips hvis du vil fullføre: Løp så «stille» som mulig! Hvis det bråker under bena, da er belastningen for hard. Musikk på øra er NOGO! Stille!

 • Reply Inga 29. oktober 2013 at 21:12

  Masse lykke til på maraton Ida! Tror aldri i livet mitt jeg hadde klart å gjennomføre det, i hvert fall ikke enda. Men en gang i fremtiden kanskje 🙂

 • Reply Kathrine Louise 29. oktober 2013 at 21:26

  Så utrolig spennende! Kjempe gøy at du skal delta, blir gøy å se hvordan det går 😀 Btw: Så utrolig vakker du er!! Du får meg til å ønske at jeg var blond! haha.. <3

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2013 at 21:31

  Kathrine Louise: så hyggelig, tusen takk <3

 • Reply Anonym 29. oktober 2013 at 22:15

  Lykke lykke til!!

  Og filmen, den er såå fin. Gled deg!! Jeg har en tvillingbror med downs, vi er 20 år! Jeg syns den var fantastisk 🙂

 • Reply Luksusdyret 30. oktober 2013 at 00:06

  Masse lykke til ! 😀

 • Reply Sara Tandberg 30. oktober 2013 at 00:51

  Lyst til å se filmen selv!! 🙂 Og webcam bilde var slettes ikke ille til at det var webcam, hihi 🙂

  Lurer forresten på når hairtalk vinneren blir trukket? Gjør du det før du reiser? Har delt og likt på alt det er mulig og dele på tror jeg….*Ler*

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2013 at 00:51

  Sara Tandberg: så gøy at du er med i konkurransen 🙂 Vinner blir kåret når neste give away blir lagt ut, altså neste mandag.

 • Reply Sara Tandberg 30. oktober 2013 at 00:54

  Takk for raskt svar, så det på Facebook-siden din sekundet etter jeg hadde kommentert her… Ups, haha!! Spennende :-))

 • Reply Andrea & Jónína 30. oktober 2013 at 22:31

  hehe synes det webcam bilde funkte fint jeg, gjør det lit mensker en å ha alltid perfekte bilder ;P

  Men du må gjerne lage en New York guide, (hvis du ikke har laget det før?) skal dit den 26.November :))

 • Leave a Reply