Ida tipser

VIL DU LESE STELLA GRATIS?

29. oktober 2013

Detektiv Downs skuffet litt, hadde så høye forventninger til den. Men det var en fin film, altså. Og han som spiller hovedrollen er jo bare herlig. Men jeg skjønner ikke helt… Skal det ikke være en barnefilm? Fordi det var jo en barnefilm. Men plutselig var det sexscener og griseprat ut av en annen verden, jeg fikk lyst til å reise meg i setet og skygge for slik at barnebursdagen bakerst i salen ikke fikk det med seg. Haha. 

Nå er jeg så trøtt. Ligger i senga og leser i den nyeste utgaven av Stella. Har fått tilsendt bladet i posten, og vil nå gi dere muligheten til å få hele 2 utgaver av bladet gratis i posten. Sign up for det HER

Mat, kosthold, mote, trening, samliv, karriere… I Stella finner du alltids noe interessant. Tror jeg må innføre lese-blad-på-senga-kvelder i stedet for se-dumme-serier-på-senga-kveldene mine. 

Det er ingen kjøpesforpliktelser, men hvis dere ikke ønsker å motta flere blader enn de to som er gratis, må dere melde i fra om det. 

//Reklame

14 Comments

 • Reply Anonym 30. oktober 2013 at 00:35

  Det er så herlig å avslutte kvelden med blad på senga! Eventuelt starte den med frokost og blad i senga 🙂

 • Reply Benedicte 30. oktober 2013 at 00:42

  Stella er et fantastisk blad , har det selv og har benyttet meg av tilbudet 😀 det første bildet var helt nydelig !

 • Reply Sara 30. oktober 2013 at 00:52

  Takk for tips, skal undersøkes 🙂 Synd Dektektiv Downs ikke levde helt opp til forventingene, og målgruppen hadde de jo tydeligvis ikke bestemt seg for ….:s

  Ha en god natt og takk for en bra blogg! 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2013 at 00:52

  Anonym: herlig for den som rekker det om morgenen! Er så trøtt om morgenen at jeg sikkert bare hadde sovnet da.. 🙂 hihi

 • Reply Inga 30. oktober 2013 at 03:08

  Vurderer virkelig å benytte meg av tilbudet. En bekjent av meg er magasin-gal og klipper ut alt hun synes er interessant fra diverse magasiner (og da mener jeg all slags magasiner) og limer de inn i en scrapbook. Noe jeg har tenkt litt på å gjøre selv faktisk. Hadde jo vært litt moro å hatt til senere.

  God natt!

 • Reply Martine 30. oktober 2013 at 11:11

  Nå revurderer jeg å ta med lillesøster på den filmen, hihi :-p

 • Reply Anonym 30. oktober 2013 at 14:11

  Så bra innlegg!

  klem

  http://www.tamt.blogg.no

 • Reply oda 30. oktober 2013 at 16:39

  hvor har du kjøpt det prada bilde?

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2013 at 18:48

  oda: society6.com 🙂

 • Reply Elisabeth 30. oktober 2013 at 19:06

  Hvordan avbestiller man da? Fant ikke noe kontaktinfo eller noe info om at man må avbestille på den siden du linket til. Bra at du sier fra, for hadde jeg fått flere blader og faktura etter de to bladene etter at jeg hadde finkjemmet informasjonen og ikke funnet noe hadde jeg blitt noe gretten!

  🙂

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2013 at 22:47

  Elisabeth: tror man avbestiller ved å sende mail 🙂

 • Reply Luksusdyret 30. oktober 2013 at 23:05

  Ja det vil jeg ! 🙂

 • Reply MyVidaLoca 31. oktober 2013 at 12:14

  Da har jeg bestilt to blader, aldri lest Stella før så det blir spennede <3 Takk for tipset! Og kos deg i New York, jeg er en smule misunnelig, men bare en smule 😉 hehe..

 • Reply Amelie 1. november 2013 at 13:21

  Detektiv Downs har fått 11-årsgrense, så vil nok heller kalle det en ungdoms-/voksenfilm.

 • Leave a Reply