Hverdagsliv

SECOND HOME

31. oktober 2013

Da var jeg godt plassert i hotellsenga på Royal Christiania. Nøyaktig samme rom som sist, snakk om second home! Har hatt kosekveld med Idabestis og Selmabestis. Alt for jentete å si, men; det har vært superkoselig. Vi har ligget i senga alle tre, spist sushi og sett på The Bling Ring. Faktisk en ganske underholdende film. For jenter. Som liker fine vesker. 

Var nede på Fridays i første etasje og tok en kaffe også, men jeg tror det var noe galt med lyset der. Vi ser ut som tre feite kattekvinner med alt for mye botox. Men det er vi altså ikke. Nå er det nattatid! Gleder meg maks til hotellfrokost i morgen, Royal Christiania har verdens beste frokost. Natta 🙂

4 Comments

 • Reply Benedicte 1. november 2013 at 01:14

  Elsker måten du skriver på Ida 🙂 sykt bra! Elsker Fridays. Beste <3 kos deg med hotellfrokost i morgen 😀

 • Reply Maria Katrine 1. november 2013 at 08:40

  Vet du hvor den beste sushien i nærheten av hotellet er? 😉

 • Reply Ida Wulff 1. november 2013 at 09:20

  Maria Katrine: city sushi på byporten 🙂

 • Reply Linn 1. november 2013 at 15:50

  Vil bare ønske deg god tur til New York Ida! 🙂 Kos deg masse! Misunner deg ganske så bra!!

 • Leave a Reply