Reise

TAO

6. november 2013

Da jeg var ferdig med å løpe marathon, dro Benjamin og jeg ut for å «feire» på Tao. En av mine yndlingsrestauranter i New York, selv om det skal sies at jeg ikke har testet ut alt for mange. Oppdaget Tao da jeg så på Sex and The City, og har vært der tidligere med mamma. 

Det var helt himmelsk med god mat og forfriskende drinker etter en dag med mye slit. Maten på Tao er så goood! Vi bestilte noen retter hver og delte, greit å få smakt på mest mulig. Var jo ikke plass til all maten på bordet en gang, haha. 

Dessuten elsker jeg lokalene, de er så kule. Tao finnes både uptown og downtown i New York – jeg har kun vært på den uptown, men regner med at det er ganske likt begge steder. 

5 Comments

 • Reply Kine 6. november 2013 at 21:21

  Såå deilig 😊 Hvordan er det å få bord på Tao? Må det bestilles lang tid i forveien, og i så fall hvordan? Kos deg videre i NY 😊

 • Reply Andrea Victoria Stene Kinn 6. november 2013 at 21:29

  så herlig !

 • Reply Ida Wulff 6. november 2013 at 21:32

  Kine: det varierer nok litt hvor fullt det er 🙂 Man kan nok komme uten reservasjon, men da må man kanskje vente en stund. Jeg reserverer alltid uansett. Har laget meg en bruker på OpenTable.com, der booker og ordner jeg med alt. Da får man reservasjonen sin på mail, og alt er veldig greit og oversiktelig. Du søker opp restauranter du vil booke på nettsiden, og velger deretter hvor mange personer, dato, klokkeslett etc. Anbefales!! 🙂

 • Reply laJuni 6. november 2013 at 22:19

  Ååå, den vil jeg også teste ut en gang jeg reiser til New York! Noe av det kjekkeste jeg vet er å besøke steder som har vært med i serier jeg elsker 🙂

 • Reply Marthe 6. november 2013 at 22:33

  Hadde Hanne med seg en venn også eller? Hun har kanskje ikke lyst til å være på bloggen, men merker jeg er nysgjerrig på hvordan hun trente siden hun fullførte og hva hun synes om å vinne tur osv 🙂

 • Leave a Reply