Reise

LEAVING NEW YORK CITY

9. november 2013

Hakkasan er en av mine yndlingsrestauranter i London. Og gjett hva; den var enda bedre i New York. Men det er kanskje selvfølgelig. Alt er jo bedre i New York.

Tenkte også å tipse dere om en side som heter Opentable. Jeg bruker den ofte når jeg skal reise. Her kan du 1. Søke opp restauranter du har hørt om, booke bord online og så får du bekreftelsen på mail. 2. Få tips til restauranter på destinasjonen du skal reise til – og booke bord der. Det er veldig oversiktelig og greit, og jeg booker gjerne bord flere uker i forveien. Får jo all info samlet på mail, så det er null stress å huske på det 🙂 

Opentable dekker ikke hele verden, men hele USA samt Dubai, Japan, Karibien, Kina, Tyskland, Irland, England, Mexico, Singapore +++ 

Jeg ESKER den grønnsaksretten til høyre, Lotus må være verdens beste grønnsak. Hvis det er en grønnsak… Er det ikke egentlig en blomst? Jeg bryr meg egentlig ikke om hva det er, men jeg lurer veldig på om jeg får kjøpt det i Norge? Hvis det er vanlig å finne på butikken blir jeg flau, men jeg har aldri spist eller sett det i Norge før… 

Dere kan tro vi koste oss i går! Jeg kommer til å få Hakkasan-abstinenser når jeg kommer hjem. Men NÅ er det på tide å dra hjem. Jeg gleder meg max til å komme hjem, denne turen har vært svært stressende. Jeg blir så sliten når jeg går og gruer meg og grubler på ting, og man kan jo trygt si at jeg har vært noe nervøs på denne turen. Hjem til dyne (de vet ikke hva dyne er her i USA) og tøfler og mamma og pappa. Halleluja. 

Nå skal jeg slenge meg inn i en gul taxi og komme meg avgårde til flyplassen. Takk for denne gang, New York City. 

Og takk til Head and Shoulders New York Edition for samarbeidet, og for en dose eventyr og livserfaring. 

15 Comments

 • Reply Helene 9. november 2013 at 17:19

  Hei Ida, den svarte toppen fra bikbok har jeg også men synes den er så vanskelig å bruke ettersom man ser alt, haha! Den var veldig fin på deg da:) Er det bare en helt vanlig svart singlet du har under? Klem

 • Reply Anette 9. november 2013 at 17:26

  http://cdn.republicrecords.com/wp-content/uploads/2013/10/JohnNewman_interview.jpg

  Har noen fortalt deg at du er slående lik John newman?

 • Reply Ida Wulff 9. november 2013 at 17:39

  Helene: hei! 🙂 enig. Jeg bruker svart BH under, og over den har jeg en svart BH-blonde-topp fra Bik Bok. Den dekker litt mer enn BH’en. Men magen syns jo, så jeg bruker også et skjørt som går over navelen.

 • Reply Ida Wulff 9. november 2013 at 18:05

  Anette: nei

 • Reply Celin Midthaug 9. november 2013 at 18:42

  Hei, jeg fant nettopp bloggen din og har lest gjennom alle innleggene som vises på bloggen din nå. Jeg elsker bloggen og er fra nå en fast leser! 🙂

  Du virker som en utrolig søt og snill jente med et helt perfekt utseende- ELSK!

  Jeg lurer bare på hvor du har fått tak i designet på bloggen din?

 • Reply Ida Wulff 9. november 2013 at 19:21

  Celin Midthaug: tusen takk, så hyggelig 🙂 <3 det er standard design for Nettavisen sine bloggere.

 • Reply Mona 9. november 2013 at 20:44

  Ida, hvordan er prisene på Hakkasan? Vurderer spisesteder når vi skal til Dubai på nyttårsaften og da kunne jo Hakkasan vært et alternativ 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. november 2013 at 21:00

  Mona: go for it! Hmm… Vi brukte ca 600-700 kroner hver. Da var det forrett, hovedrett og 2 drinker hver. Ikke ille i det hele tatt 🙂 god tur!

 • Reply Anonym 10. november 2013 at 13:01

  Hei. Jeg spør igjen jeg: – Når får vi se ett blogginnlegg eller gjerne video, av hvordan du sminker deg og hva slags sminke du bruker? Jeg maser fælt nå he he men du får ta det som ett kompliment, du er jo så vakker, og skulle ønske jeg kunne være en kvartpart,, Så litt tips kommer alltid godt med:-)

 • Reply Anonym 10. november 2013 at 17:56

  Hei! har ikke vore inn på din blogg på lenge! så tynn du har blitt! og fremdeles vakker 🙂

 • Reply lilly 11. november 2013 at 21:28

  Hei!

  Jeg mener at jeg har sett lotus på vietnamesiske dagvare butikker? Sjekk de som ligger ved storgata eller ved oslo city.

  Lykke til!

 • Reply Marianne 12. november 2013 at 21:06

  Ida ligner da virkelig ikke på John Newman! Tror noen må pusse brillene sine her haha 😀

 • Reply Caroline 13. november 2013 at 00:12

  Hei Ida!! Har lenge lurt på hvor den svarte vesken din fra bildet er og hvor man eventuelt får kjøpt den? Hadde blitt superglad for svar for finner den ingen steder!! Stå på:-)

 • Reply Ida Wulff 13. november 2013 at 01:13

  Caroline: den er fra Alexander Wang, men finnes ikke i butikk lengre 🙂

 • Reply Caroline 16. november 2013 at 08:41

  Takk for svar!! Men vet du kanskje hva den heter da? Så finnes den kanskje på nettet ellernoe sånt…

 • Leave a Reply