Uncategorized

CATS ARE SO IN RIGHT MEOW

10. november 2013

Jeg har allerede vært hjemme i fire dager. Men jeg lå litt bak med New York-bloggingen, pågrunn av internett-problemer, dårlig tid og jetlag – så da var det jo bare å spy ut innlegg etter innlegg da jeg kom hjem. Det ble fire fantastiske dager for meg, jeg har bare dasset rundt i pysjen og vært sminkeløs. Ikke èn gang har jeg vurdert å dyppe trynet i malingsspannet og ta en selfie som jeg deretter redigerer sparkles på. 

Men selv om det er digg å være hjemme, er det mye som skal gjøres. Føler at jeg henger etter både på skolen og i mailboksen, så det var siste gang jeg reiser bort utenom ferie. 

Bella (ninjakatten som akkurat jaget meg opp trappa med ørene på ryggen og halen sveivende som et hoppetau) og jeg hopper til køys nå. Vi skal se på serie og nyte at det er søndag i morgen. Denne søndagen er farsdag – for dere som har glemt det. 

Serier er livet! Om vinteren, i hvertfall. Tenkte å lage et nytt innlegg med serietips snart. Tipper alle er ferdig med Gossip Girl, Pretty Little Liars, SATC og alle de gamle herlighetene… 

9 Comments

 • Reply Linn 10. november 2013 at 01:21

  Åh, er BESATT av Scandal for tiden. Scandal, Parks and Recreation og The Blacklist. MÅ sees! Ihvertfall Scandal! Oops, blei visst tips TIL deg det der. Men TV tips trenger man jo alltid, vel?

 • Reply Eilen 10. november 2013 at 12:09

  Du må se 90210 😀 med de unge! Det er helt sykt 😀

 • Reply Synne 10. november 2013 at 12:16

  Hvor er toppen fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. november 2013 at 17:58

  Synne: fra Forever21 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. november 2013 at 17:58

  Linn: takk for tips! 😀

 • Reply siri 10. november 2013 at 20:13

  du må se the carrie diaries hvis du ikke har gjort det 🙂

 • Reply Anonym 12. november 2013 at 17:11

  Pretty Little Liars er vel ikke en gammel herlighet? Det går jo fortsatt?….

 • Reply Ida Wulff 12. november 2013 at 18:25

  Anonym: ja, men det er så dårlig! Blir lei etter et par sesonger..

 • Reply Malin 12. november 2013 at 22:43

  Du må se White Collar om du ikke har sett den! Helt helt fantastisk! 🙂

 • Leave a Reply