Uncategorized

LITT INFO FRA PYSJAMAS-SLAVEN

10. november 2013

Jeg fikk ikke lurt med meg familien på kino. De ville heller sitte i sofaen og se på Broen. Jeg har unngått å se på Broen, fordi jeg liker å samle opp alle episodene og se dem sammenhengende. Så jeg måtte pent forlate stua med en finger presset godt inn i hvert øre. Og kaka jeg hadde bakt for å feire farsdagen…. 1. Noen har vært i kjøleskapet i natt og spist halve. 2. Den smakte så dritt at ikke engang mamma orket å spise et stykke. For å sette det i perspektiv: hun er en ganske pedagogisk mor. 

Ble så mange spekulasjoner rundt det at jeg hadde med meg Benjamin til New York, så tenkte å skrive litt om det. Svaret er nei, det er absolutt ingenting mellom oss. Vi er bare venner, og det har vi vært siden det ble slutt for 4 (?) år siden. Jeg trengte å ha med meg en med litt fotograf-skills på tur, og ikke minst en som jeg kan slappe av med. Tror bare jeg hadde vært stressa om jeg hadde hatt med en venninne med en to do-list på 100 punkter. For vi var der jo først og fremst for at jeg skulle løpe marathon. Så, da vet dere det 🙂 

Nye Uggs-tøfler og Victoria Secret-pysj! Jeg var så tragisk da jeg var i NY. Siden jeg var så trøtt og kald, klarte jeg ikke å kjøpe annet enn pysjamaser, kosetøy, Uggs, tøfler og you name it. Så jeg kom hjem med kun comfy stuff i kofferten. Hadde vært ålreit med èn ny kjole, men neida…

VIKTIG INFO AV DEN OVERFLADISKE TYPEN: i morgen er det tid for monday giveaway på Facebook-siden min igjen. I motsetning til hva jeg informerte om sist, er det kun folk som liker Facebook-siden min som kan være med på konkurransene. Blant annet pga personverninnstillinger på Face, som gjør at jeg ikke kan se hvem som har likt eller delt, med mindre de liker siden. Så liiiiik siden min, i morgen kommer det enda en bra gave 🙂

4 Comments

 • Reply Elise 11. november 2013 at 01:49

  Vet du hva, jeg finner faktisk ikke Facebook siden din! Linkene dine blir alltid redirected til bare facebook.com, og uansett hvilke variasjoner av Ida Wulff jeg prøver, kommer den ikke opp i søk. Bor i USA for tiden, kan det ha noe med det å gjøre? Vil jo så gjerne få være med på Monday Giveaways, hehe.

 • Reply Ida Wulff 11. november 2013 at 02:08

  Elise: hmm så rart, aner ikke hva det kan være :/

 • Reply Therese 12. oktober 2014 at 17:55

  Hvordan er uggs tøflene i størrelsen? Vurderer å bestille på nett. Ha en flott dag videre, søtis 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2014 at 19:17

  Therese: jeg pleier å gå opp en størrelse når jeg kjøper Uggs 🙂

 • Leave a Reply