Uncategorized

DET KALLES HVERDAG

14. november 2013

Hei og hopp! Jeg klarer tydligvis ikke å være et fornuftig menneske samtidig som jeg er en brukbar blogger. Døgnet mitt må være utrolig mye kortere enn andres, for jeg skjønner ikke hvordan dere rekker ALT. Jeg har nok med å få til skole, lekser, tøyvask, litt rydding og trening. Og får jeg gjort alt det der, så glemmer jeg mest sannsynlig bloggen når jeg stuper til sengs. Eller kanskje det bare er fordi jeg ikke har så mye å dele om dagen…

Det mest spennende som har skjedd meg den siste uken er at jeg har kjøpt ny iPhone, så nå venter jeg med stor lengsel etter å få den i posten. Alle som har hatt en knust iPhone vet hvor irriterende det er å ha en knust iPhone. Ikke fordi glasset er knust og det er vanskelig å se – for det vender man seg fort til. Men folk som kommenterer det…. Får lyst til å klype dem i brystvorta! Åhåii, hva har skjedd med iPhonen din a? Jo, det skal jeg fortelle deg. Den var så lei seg at den hoppet fra en bro her om dagen. 

Jeg kom nettopp hjem fra pilates. Har pakket meg inn i dyna med en tallerken speltlomper jeg skal spise mens jeg ser på serie. Story of my life. 

Og med denne herligheten ønsker jeg dere godnatt. Sterkere tilbake i morgen! Da har jeg nemlig FRI. 

16 Comments

 • Reply Luksusdyret 15. november 2013 at 00:12

  Du er ikke alene, jeg føler også at jeg ikke har tid til noe som helst, og at alle andre rekker alt :s

 • Reply theresekristina 15. november 2013 at 00:27

  Ka du ete på speltlompene? 🙂

 • Reply Ingvild :) 15. november 2013 at 00:50

  Denne sangen er så utrolig flott, og han er jo ikke så innmari fæl å se på heller 🙂

 • Reply Guro 15. november 2013 at 00:55

  Hei, hvilke serier ser du for tiden? 🙂 Har sett ferdig alle favorittene, og trenger et nytt tidsfordriv 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. november 2013 at 01:18

  theresekristina:
  – noen ganger bare lompe
  – kalkunfilet pålegg fra Prior
  – crispy salat, Snøfrisk og kalkunpålegg
  – kylling og kalkunpølse
  – kyllingstrimler

  🙂

 • Reply Ida Wulff 15. november 2013 at 01:19

  Guro: kommer med et innlegg med masse serietips snart! 🙂 men hva med Blacklist, Homeland eller Modern family sine nyeste episoder?

 • Reply Guro 15. november 2013 at 11:04

  Blacklist og modern family har jeg ikke sett noe av, så det skal jeg sjekke ut 🙂 Homeland følger jeg med på hver uke, så spennende! Gleder meg til innlegget! Takk for svar 🙂 God helg!

 • Reply Hanne N 15. november 2013 at 12:12

  Heisann! Jo, nå skal jeg fortelle deg – jeg ser ikke på serier! Da får man straks mye bedre tid tror jeg :p men nå er kanskje jeg en sær person, føler isåfall at «alle» andre bruker tid på sånt! Jeg tenker alltid at jeg har noe bedre å gjøre enn å se på tv/serier (heh?), da må liksom ALT annet være gjort først. Derfor blir det sjelden prioritert. Men nå har jeg aldri vært en tvslave heller da..

  Det spørs hvor mye tid man har til overs og hvor mye tid man ‘velger’ å bruke på det. Har forstått at det er fort gjort å bli avhengig og dermed kanskje bruke for mye tid? 😉

  Men hvis det er ‘kun’ bloggen det går utover, så er det kanskje greit?

 • Reply Sigrid 15. november 2013 at 13:22

  HAHA, jeg vet! Har to (ganske små etter min mening) sprekker i skjermen jeg aldri legger merke til lenger, alt fungerer like plettfritt som før, men HVER gang jeg møter noen som ikke har sett den før kommer det «åjjj, hva har SKJEDD?!» eller «har du knust telefonen din dua?!!!» Akk, ilandsproblem. Så gratulerer med ny! Og ha en fin dag 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. november 2013 at 13:39

  Sigrid: hahaha, slitsomt!! Du og, god helg 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. november 2013 at 13:40

  Hanne N: hehe, ser da kun på serier når jeg føler at dagen er over og jeg ikke orker å gjøre mer. Tar liksom ikke så mye energi… Men jo, kanskje du sier noe der 😉

 • Reply Anine 15. november 2013 at 13:51

  Å, kjenner meg så sykt igjen i det med iPhonen! Hvilken farge valgte du på den nye? 🙂

 • Reply Michelle 15. november 2013 at 14:41

  Matt Corby har vært min drømmemann siden jeg først hørte han i Australia for tre år siden. HAN ER MIN!! ( Litt ung, men gjør det noe..?). Før visste ingen hvem han var, en låt på » The Voice», og nå er han allemannseie😜

 • Reply Ingrid 15. november 2013 at 14:42

  Tusen takk for introduksjonen til Matt Corby, hadde ikke hørt om han. Bra musikk!:)

 • Reply Anonym 15. november 2013 at 17:29

  Liker sangen.

 • Reply Ida Wulff 15. november 2013 at 17:41

  Anine: kjøpte svart iPhone 5s. Liker ikke hvit, da den ville blitt full av sminke hver gang jeg snakker i telefonen :p

 • Leave a Reply