Serietips og musikk

SERIETIPS

15. november 2013

På tide med noen serietips, med hensikten å gi dere noen helt nye serier å se på. Det blir tidlig mørkt, det er kaldt ute – og «snart» er det juleferie. Flere gode grunner til å finne seg en ny serie eller to. Så jeg håper dere finner noe nytt her, som dere ikke har sett før 🙂 

Jeg har medlemskap på både Sumo, Viaplay og Netflix, men irriterer meg over at de sletter episodene etter en viss periode. Netflix gjør ikke det, men der er det heller ikke så mange goodies. Så det aller beste er jo å streame. Jeg bruker denne siden til å streame, der er det bare å søke opp den serien du vil se. De har den mest sannsynlig. Så gjelder det bare å trykke på de linkene hvor det står «Loading time: fast» og 100% tomler opp på at den funker. 

Ok, here we go:

Blacklist oppdaget jeg i går. Handler om en ung dame som skal begynne som profiltegner i FBI. En av forbryterne på FBI’s «most wanted list» melder seg, men vil kun la seg avhøre av henne. Og så begynner syyke ting å skje. Utrolig spennende serie, men ikke særlig avslappende å se på… Det ligger 4 episoder på Viaplay, og 8 episoder ute på streaming-siden. 

Homeland har mange sikkert fått med seg allerede? Nå er det en ny sesong ute! Jeg har kun rukket å se èn episode, dumme Sumo har allerede begynt å slette de første. Det ligger 7 episoder ute på streaming-siden. 

Modern Family er en serie jeg virkelig slapper av med. Morsom og hverdagslig serie om en vanlig, men samtidig ganske spesiell familie. Episodene er ikke på mer enn 20 minutter-ish, og den er ikke spennende heller – så den er ikke en trussel for klokka. 

Pretty Wicked Moms er en av mine nyere oppdagelser. Fjåsete og noe fascinerende. En gjeng med «verdens beste mødre» i Atlanta, som er noe skrudd i hodet. Minner meg om Real Housewives, bare mindre glamorøst. Det ligger noen episoder på Sumo, og 9 på streaming-siden. 

Rita har jeg tipset dere om før. Rita er fantastisk, kanskje ikke så fantastisk som lærer og mor – men sånn ellers. Serien er både morsom, dyp – og dansk. Dere kan se serien på Netflix.

Broen er en utrolig spennende krimserie, og det er nå kommet ut en sesong 2. Den kan dere se på nrk.no. Men vær raske, de sletter episodene etterhvert. Jeg gikk glipp av de første, og måtte skaffe meg dem på snuskete vis… Neida. 

Real Housewives of Beverly Hills er litt av en guilty pleasure… Grunnen til at jeg nevner denne velkjente serien, er at en ny sesong har startet. Av den er det to episoder som er ute foreløpig, på streaming-siden. 

White Collar er serien med verdens kjekkeste mann. Han er så kjekk at det verken gjør noe at han er kriminell (i serien) eller homofil (i virkeligheten). Google Matt Bomer hvis du ikke vet hva jeg snakker om. Og jeg som vandligvis aldri pleier å bry meg om disse kjekkasene som tre millioner andre jenter også sikler etter. Uansett; det har startet en ny sesong!

44 Comments

 • Reply Charlotte K. 15. november 2013 at 19:19

  Alltid gøy med serietips! Jeg ELSKER Rita 🙂 Men skjønner ikke hvordan du kan si at hun ikke er fantastisk som lærer og mor? Som mor har hun kanskje forbedringspotensialet, men hun er jo en fantastisk lærer!!

 • Reply Ingrid 15. november 2013 at 19:21

  Mykje bra her, takk for tips Ida 🙂

  Må tipse deg om lillyhammer, slettas frå NRK om ei veke eller to,

  Utrulig bra serie, heilt hekta 🙂 ha ei fin helg!

 • Reply Marte 15. november 2013 at 19:53

  Mange bra tips på serier. Nå vil jeg gi et tips til DEG! Hehe.. Du kan enkelt få amerikansk netflix, der er det MYE større utvalg av serier og oppdateres mye oftere også! Har faktisk aldri søkt på en film eller serie jeg vil se, som ikke finnes der! Bare søk på google, står forklart enkelt der hvordan du skrur på mediahint som gjør at du får amerikansk netflix 😉

 • Reply Andrea 15. november 2013 at 19:56

  Noen av seriene du har nevnt, har jeg ikke engang hørt om, så tusen takk for tips til nye og fine serier i vintermørket:) Må få tipse om en serie selv, og det er Twin Peaks, for en mystisk, mørk, surrealistisk og spennende serie, som du er nødt til å få med deg, ikke bry deg om at serien er laget på det glade nittitall, for det er så genialt laget, at det glemmer man, tror Netflix har begge sesongene om jeg ikke husker feil.

 • Reply Nicole 15. november 2013 at 20:23

  Åh, Real Husewives og B.H <3 Underholdningsverdien på det er uvurderlig. Utrolig hvor underholdende noe å fjåsete er 😀

 • Reply Lottta 15. november 2013 at 21:04

  Åh, her var det noen jeg ikke har sett enda, seriejunkie som jeg er. Men, jeg tuller ikke, og det høres helt ille ut; jeg gråt en skvett nå! Jeg visste ikke at Mr.Boomer var homofil, jeg som trodde jeg hadde sjangs.. Han er uten tvil den peneste mannen jeg har sett, hadde håpet han fikk rollen som mr.Grey men den gang ei…. Men ja, ha en fin fredag, fine du 🙂

 • Reply Kjersti Nicole Larsen 15. november 2013 at 22:19

  Blacklist virker rå. En jeg selv kan anbefale er Sleepy Hollow serien som begynte for kort tid siden. Avhengig jeg nå! =) God helg.

 • Reply Iselin 15. november 2013 at 22:55

  Ser du på Vanderpump Rules også?:D så første episoden fordi jeg kjedet meg…og så ble jeg hekta! Sesongen går parallelt med RHOBH.

 • Reply Linda 15. november 2013 at 22:56

  Mulig jeg er en smule tett her, men jeg får ikke til å spille av episodene på den streamingsiden:) må plotte inn kortnummer og greier?!

 • Reply henriette 15. november 2013 at 23:17

  Hei! Takk for tips:) har du laget en brukerkonto på streamingsiden? alle linkene krever innlogging! det koster ingen penger? Klem herniette:)

 • Reply stine 15. november 2013 at 23:36

  ååååh, elsker White Collar, og Matt Bomer! Hadde jeg hatt mulighet, skulle jeg brukt all min kraft og styrke på å gjøre han hetero, om så bare for en dag, for å ta han med meg hjem å lage fine babyer <3 hahaha.. sikle

 • Reply Alice 16. november 2013 at 00:37

  Jeg pleier heller ikke sikle på de kjekkasene, men matt bomer kan ikke være menneskelig…

 • Reply Marte 16. november 2013 at 00:52

  Det står jo at det koster 240 kr uka for å streame. Må taste inn mobilnummer og alt…

 • Reply ida 16. november 2013 at 00:57

  Matt Bomer = christian grey !! hehe…

 • Reply SAG 16. november 2013 at 01:16

  Du MÅÅ se «super fun nights», ny komedieserie med Rebel Wilson – ALDRI ledd så mye i hele mitt liv!! 😀

 • Reply Malin 16. november 2013 at 01:25

  Ser disse jeg også 🙂 anbefaler lillyhammer, marvels agents of shield og hart of dixie 🙂 regner med at du har sett hart of dixie

 • Reply Ida Wulff 16. november 2013 at 02:13

  Marte: nei det stemmer ikke. Du må overse og krysse ut alt sånt, det er reklame

 • Reply Ida Wulff 16. november 2013 at 02:14

  henriette: nei, lager ikke bruker og det er helt gratis. Så lenge man klarer å overse all spam 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. november 2013 at 02:14

  Linda: nei, det er bare spam. Kryss det ut 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. november 2013 at 02:15

  Iselin: nei, har ikke sett. Syns hun er den minst spennende av damene? :/ kanskje jeg tar feil

 • Reply Ida Wulff 16. november 2013 at 02:16

  Lottta: hehe, unnskyld!!! <|3 god helg

 • Reply Ane 16. november 2013 at 13:11

  Jeg har aldri likt Rachel Bilson noe særlig, men etter at jeg begynte å se Hart of Dixie har jeg forandret totalt mening. Hun er så søt! Den serien er faktisk den jeg gleder meg mest til. Utrolig herlig og sjarmerende. Se den! 🙂

 • Reply Kathrine Louise 16. november 2013 at 13:50

  Ååå! Du reddet meg i natt da jeg ikke fant noen god streaming side og hadde glemt helt bort den du delte! Og selvfølgelig hadde dem det jeg ville se 😀 hihi

 • Reply Johanna 16. november 2013 at 14:36

  Blacklist ser jeg også på. Kjempespennende serie 🙂

 • Reply Ingrid 16. november 2013 at 15:32

  IDA! Du MÅ se Vanderpump Rules! Det handler ikke såå mye om Lisa, men mest om hennes nydelige, og helt ubrukelige, staff på restauranten hennes 🙂 Utroskap, vennskap som går til helvete, hun ene har vært elskerinnen til Brandi sin eksmann osv. Her kan du se promoen til første sesong: http://www.youtube.com/watch?v=U410IjJjt_U

 • Reply Anonym 16. november 2013 at 15:53

  DU MÅ MÅ MÅ SE SCANDAL!!! såg 3 sesonger på ei uke, glømte at eg gikk på skole..

 • Reply marie 16. november 2013 at 17:00

  hvordan klarte du å se de første episodene av sesong 2 av Broen? har samme problemet selv!!

 • Reply karoline 16. november 2013 at 17:47

  Hvis du bruker Firefox som nettleser kan du innstallere amerikansk netflix! og der er det myyye mer goodie goodies. Google fremgangsmåten, det er genialt!

 • Reply Anne 16. november 2013 at 17:53

  Anbefaler en ny serie som heter Hostages! Litt i samme katogori som Scandal (som jeg også er hekta på)..

  Hvis en ønsker å streame uten all spam anbefaler jeg å innstalere adblock. Slipper da all reklame og dritt som popper opp..

 • Reply Jeanette 16. november 2013 at 18:22

  Liker tipsene 🙂 Vil tipse deg om Hart of Dixie og The Carrie Diaries! Ellers elsker jeg greys, homeland, broen og ca alt annet. Haha, er håpløs!

  Vet ikke hvilken streaming side du tipset om men kan tipse deg om denne, hvor de har ca alle serier + alle ep/sesongene: http://www.cucirca.com en sånn side full av reklame man bare klikker vekk så virker det stort sett bra 🙂

 • Reply Iselin 16. november 2013 at 22:37

  Åååh men Vanderpump Rules handler ikke om Lisa, det handler om alle de som jobber på SUR-restauranten:) sinnsykt god underholdning med maaaaasse drama;P

 • Reply Mira 16. november 2013 at 23:14

  Her er det mye bra! Ser på mye av det samme, MEN! Begynte å se på Sons of Anarchy for en måned tilbake og jeg har aldri sett på en bedre serie. Anbefaler den på det STERKESTE! Jeg trodde aldri at jeg skulle like den og fikk den anbefalt hele tiden, men ettersom mange av mine venninner begynte å se på den og de ble helt hekta, så var jeg bare nødt til å se hva det dreide seg om. Handlingen er veldig unik og innholdsrik! Ingen serier kan sammenliknes! GJØR DEG SELV EN TJENESTE OG SE DEN!

  Ps: Ikke minst, så er verdens diggeste mann med! Charlie Hunnam <3

  *Frelst*

 • Reply Silje Iren 17. november 2013 at 00:38

  Du måå se Drop Dead diva! 🙂 Fant den på netflix her om dagen og er veldig avhengig! To sesonger ute der av totalt 5 så jeg 🙂 Enjoy!

 • Reply tina 17. november 2013 at 10:03

  heii,..kunne du vist fremgangsmåten på hvordan du streamer seriene på freeproject tv?? får det ikke helt til _S

 • Reply Katrine 17. november 2013 at 13:44

  Anbefaler Hart of Dixie 🙂 Trivelig og søt serie.

  Den norske netflixen har jo litt begrenset utvalg, men jeg synes den amerikanske har mer enn bra nok utvalg 🙂

 • Reply Marita 17. november 2013 at 16:10

  Har problem med å bruke denne siden på ipaden, vet du hva som kan være galt? Hadde ikke noe problem da jeg brukte siden her på stasjonær pc.

  🙂

 • Reply Ida Wulff 17. november 2013 at 16:14

  Marita: hmm, tror ikke det går an å bruke siden på iPad bare.

 • Reply Lizbethosnes.com - Endelig mammablogger!♥ 18. november 2013 at 09:35

  Tusen takk for mange fine tips! 🙂 Du MÅ forresten se Devious Maids – så, der fikk du et tips tilbake! =)

  ♥ Lizbethosnes.com

 • Reply Margrethe Jakobsen 18. november 2013 at 17:58

  Dersom det hadde vært en pris for verdens største serieslave hadde jeg lett vunnet! Skjønner ikke hvordan jeg får tid til å se alt .. Vil hvertfall bare tipse deg om en serie jeg fikk høre om av min mor da jeg fortalte hvor frustrert jeg var over at jeg plutselig hadde sett «aaalt som ligger på nett». BEVERLY HILLS 90210, oh yes! Godserien fra 90 tallet, som du sikkert har sett liv av tidligere. Den er såå gøy 🙂

 • Reply Birgitte 18. november 2013 at 23:40

  Matt Bomer/Neil Caffrey/hunkalicious! 🙂

 • Reply Kristine 21. november 2013 at 08:57

  DU MÅ SE SCANDAL!!!!!!! Aaaahhhhhhhmazing

 • Reply Anonym 21. februar 2016 at 21:50

  At ikke Shameless ligger på denne lista er faktisk en skandale. Av alle serier jeg har beglodd mine firkantete øyne på må denne tas under betraktning ettersom den er helt INSANE funny. Og Surrealistisk for oss nordmenn.

 • Reply https://prestigeautodetailingkc.com 11. august 2023 at 18:28

  Thanks again for the post.Thanks Again. Really Cool.

 • Reply Dulce 9. februar 2024 at 05:38

  Hi there, just became alert to your blog through Google, and found
  that it is truly informative. I am going to watch out for brussels.
  I will be grateful if you continue this in future. A lot
  of people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Leave a Reply