Hverdagsliv

RABATTKODE OG GIVEAWAY ♥

18. november 2013

Hudprodukter er noe av det kjedeligste jeg vet. Jeg er litt sånn; smører meg febrilsk, og gransker speilbildet mitt etterpå. Hvorfor ble jeg ikke noe penere?! Burde ikke den lille prikken der gått bort med en gang? Haha, jeg vil ha action med en gang. Noe utålmodig. Nå har jeg heldigvis alltid vært heldig med huden min, og sluppet unna både kvisemonsteret, tør hud og fet hud. Jeg har selvfølgelig perioder med røde prikker og tørr hud, men jeg klager ikke i det hele tatt. heldig har jeg vært! 

De siste ukene har jeg testet Linda Johansen-produkter for MyBeauty. Dere vet hvor glad jeg er i Ole Henriksen, sant? Linda Johansen og Ole Henriksen (hvis man ikke har peiling, høres de ikke akkurat ut som deilige hudprodukter) er herved likestilte. Ole Henriksen er ekte, frisk og man føler at man smører sunnheten selv rett på huden – mens Linda Johansen føles luksuriøs, deilig og oppfriskende. 

Bortsett fra to dager, har jeg gått uten sminke de siste ukene, mens jeg har testet LJ. Jeg syns jo selv at jeg ser grå og stusselig ut uten sminke, men med disse har jeg hvertfall følt meg fresh. 1000 poeng spesielt til Rescue Mask, som på en eller annen måte fresher opp trynet på 5 minutter. Om det faktisk synes, bare føles eller om det er Placebo-effekt vet jeg jo ikke, men det føles deilig og jeg føler meg finere etter å ha brukt den. Masken har forresten funnet Cosmopolitan Beauty Awards tidligere!

♥ Påfør Instant Rescue Mask, og la den virke i 2-3 minutter før du «masserer» ansiktet lett. La virke i ca 2 minutter til før du renser av. ♥ Deretter kan du påføre Hydra Gold Serum +. Den inneholder 24K gullflak og biner fuktighet slik at den forblir i huden. Hello glow! ♥ Til slutt smører jeg på White Truffle Radiance Cream. Huden blir veldig myk og deilig av den, men kremen er litt tykk for min smak. 

RABATTKODE 

Produktene fra Linda Johansen er ganske kostbare til forbruksvare å være, derfor tenkte jeg å gi dere en rabattkode. Koden er LJ2013 og varer til midnatt 20. november. Det er hele 20% i rabatt, enjoy 🙂 PS. Rabattkoden gjelder på produktene jeg har omtalt i dette innlegget, samt hele lakkserien fra Linda Johansen. Alle LJ-produkter finner dere her.  

MONDAY GIVEAWAY

Monday Giveaway er nå ute på FB-siden min! Og ja, den har noe med dette innlegget å gjøre, hihi 🙂 Husk at dere må like siden min for å kunne delta.

//Reklamebasert innlegg

9 Comments

 • Reply Linnea Brodin 18. november 2013 at 21:03

  Elsker bloggen din! 😀

  Legg meg til som venn, da er det lettere for meg å følge deg.

 • Reply tiggerlilly 19. november 2013 at 00:49

  Takk for tipset =)

 • Reply Elise 19. november 2013 at 14:58

  Elsker bloggen din 🙂

 • Reply Astrid 19. november 2013 at 16:00

  Hva slags vintersko har du tenkt å ha i år? 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. november 2013 at 16:10

  Astrid: bruker nesten bare Uggs om vinteren 🙂

 • Reply Pia Susanne 19. november 2013 at 17:30

  Åh, takk for at du er ærlig! Alle «rosabloggere» har kun positive ting å si når de har prøvd et produkt. Jeg liker det svært godt når du faktisk har noen minus også! Du framstår som veldig ærlig, det liker jeg 🙂

 • Reply Heidi Nathalie Fotografi 19. november 2013 at 20:55

  Helt enig med Pia Susanne over her! Endelig en blogger som er ærlig, og som faktisk har noe «minus»! =)

 • Reply judy 20. november 2013 at 22:02

  Kunne ønske du blogget oftere ♡

  Du er så flink og morsom når du skriver.

 • Reply Benedicte Isabell Haugaard 4. desember 2013 at 11:19

  Blir sponset av selve Linda Johansen selv, så har en anbefaling til deg: SJEKK UT SILKY ROSE SERUM! Omg, det er jo bare himmelen på tube!

 • Leave a Reply