Uncategorized

BURGER I STEDET FOR TRENING

20. november 2013

Jeg visste det! Å bytte ut dagens trening med burger gjorde underverker for humøret mitt. Mamma og jeg droppet trening til fordel for julegaveshopping og burger på Kverneriet. Tønsbergs beste burger, Grillsville på Frogner kan suge meg. Plutselig var julestemningen tilbake, og Tønsberg er så fint med juletrær og julelys over alt 

Nå skal jeg dra og hente den nye iPhonen min! Firmaet som skulle levere den kom (selvølgelig og som veldig forventet) på døra mens jeg var ute av huset. Noen ganger tror jeg at de som skal levere pakker ligger i buskene og spionerer, og når de ser at du forlater huset, ringer de og sier «jaaa, da var vi her med pakken din men det er ingen som åpner døra». Lurer på om det snart er på tide med en ny runde paraplyer… For de som ikke vet hva paraplyer er, så kan dere lese noen av mine tidligere paraply-innlegg her

11 Comments

 • Reply Elin 20. november 2013 at 23:20

  Jeg blir så glad når jeg endelig kommer innom en blogg der trening ikke er det viktigste i livet! Selv liker jeg å trene, men synes det er veldig viktig å ha en sunn livsstil. Dette liker jeg! 🙂

 • Reply cathrinekb 21. november 2013 at 13:38

  ser rigtig hyggeligt ud :). Trænger også til lidt julestemning

 • Reply Maria 21. november 2013 at 14:25

  Da skal jeg ta meg en tur innom Kverneriet. 🙂 Har ikke fått vært der, enda det er nærmeste nabo!

 • Reply Lise 21. november 2013 at 14:42

  Satt i stad på bussen og tenkte på paraplyene dine! Noe som irriterer meg sykt, er når folk setter seg ytterst på sete, slik at man må stå!!! Er det så jævlig vanskelig å sette seg inn mot vinduet, så andre kan få plass?! Er det mulig….

 • Reply budet 21. november 2013 at 16:51

  jeg jobber selv som bud, og de fleste er på jobb eller gjør andre ting på dagtid når pakker leveres på døra 😉 men ser frustrasjonen.. du får begynne å holde deg hjemme 😉 mi hi :p

 • Reply Thea 21. november 2013 at 17:55

  haha, kjenner meg så igjen i forhold til posten. I dag fikk jeg til og med melding på at de hadde prøvd å levere pakken men at ingen åpnet døren. Jeg hadde vært hjemme hele dagen og du kan tro jeg var forbanna når jeg ringte inn! Jeg sier tommelopp for nytt paraply innlegg, for jeg digger de og kjenner meg så igjen 🙂 Så kan man kanskje få et smil ut av alt man irriterer seg over. For makan til mange irriterende folk det er på denne jorden…

 • Reply Kristine 21. november 2013 at 18:19

  IDA, jeg elsker paraplyene dine!!!! De er så bra formulert, og jeg kjenner meg igjen i 99% av irritasjonene dine. Kongebra!

 • Reply Tonje 21. november 2013 at 21:16

  HAHA ja kom med paraplyer 😀 Det er noe av det festeligste med bloggen din. Jeg satt på bussen i dag og en mann snorket så vannvittig høyt. Kan ikke folk lære seg å sove hjemme!

 • Reply kristineaurora 21. november 2013 at 22:41

  herlig!

 • Reply Kamilla Haaland 21. november 2013 at 22:47

  Jeg stemmer helt klart for nye paraplyer! Hehe *tommel opp*

 • Reply camilla 22. november 2013 at 08:45

  haha! tror ikke de sitter i noen busker jeg tror de er så giddeslause at de ikke gidder å legge fra seg pakken. Hver gang får jeg beskjed om at jeg»ikke var hjemme» når pakken skulle leveres, men det de ikke vet var at jeg satt hjemme som en fjott hele dagen 🙂

 • Leave a Reply