Paraplyer

OPPSAMLEDE PARAPLYER

21. november 2013

Flaks for meg at dere blir så glade for paraply-innlegg! Jeg lever nemlig et svært ensomt liv her hjemme i Tønsberg, og har ikke så mange sosiale kaffekopper og morsomme venninne-quotes å poste her på bloggen. Det mest spennende som skjer i livet mitt om dagen er kinobesøk og matteprøver. Det er jo en paraply i seg selv.

For dere som ikke er kjent med paraplyene mine, så går det ut på irritasjoner vi møter på i hverdagen. Regndråper som vi gjerne skulle hatt en svær jævel av en paraply for å beskytte oss mot. Here we go.

Folk som skriver dette og lignende på Facebook-statusen sin «er det noen som har en Viaplay/Sumo/Netflix/Spotify-konto å låne bort?» Jeg tar av meg hatten for dere. Jeg har delt ut passord til flere av mine kontoer til venner, for det er ikke vits i at de kjøper abonnement for å se èn episode av et eller annet søppel-program, men å spørre åpenlyst på Facebook?! Det plager jo ikke meg, men jeg blir så flau på deres vegne at det kribler litt i magen min.

Når folk bare «ååååhhh, jeg er sikker på at jeg strøk på den prøven» og så får de en bra karakter. Jeg er en av de irriterende jævlene selv, lover å slutte.

Folk som linker til leilighetsannonser på Facebook, og skriver «løp og kjøp». De skriver ALLTID løp og kjøp. To sek, skal bare overføre 5 millioner til brukskontoen, så legger jeg på sprang!

Intense selgere. Altså, jeg sliter med å gå på shopping alene, fordi jeg hater å bli ovefalt av de som jobber i klesbutikker. Spesielt dyre klesbutikker. Men noen ganger tenker jeg Ida, ta deg sammen, nå går du inn der som et normalt menneske. Og så tar det 5 korte minutter før jeg står som et jævla juletre i prøverommet, ikledd en 7.000 kroners jakke som jeg i utgangspunktet ikke ville tatt i med en pølseklype. Og så føler jeg meg som en butikktyv når jeg går derifra uten å kjøpe alt det stygge lortet som ble prakket på meg.

Jeg har valgt å slette paraplyen hvor jeg uttrykker irritasjon ovenfor sigøynere og deres kopper, ettersom flere oppfattet den som rasistisk. Det er det siste jeg er.

Når man nevner Restylane og botox, og folk bare «ÆÆÆÆH, HERREGUD OG KRISTUS VÅR FRELSER, HERREGUD, DEN SLAGS GIFT DØR MAN AV». Slapp av litt a. Jeg vurderer å begynne med botox bare på trass. Og fordi det anbefales at man starter med forebygging det året man fyller 23.

Gutta på Tinder. 8 av 10 har bilder av at de hopper i fallskjerm og surfer. Kult ass, men har du en personlighet også? Ikke? Og Tinder i seg selv er også et irriterende tidsfordriv. Jeg blar nemlig til høyre hele tiden, og da «liker» man tydligvis den personen man slengte til høyre. Jeg vil ikke at HAN DER skal tro at jeg er interessert.

Folk som er med på Luksusfellen. Noen av dem er så fjerne at hele familien sitter her hjemme med hodet i hendene. Hvorfor vil de være på TV?! For å få en gratis Kiwi-kurv og et 10.000 kroners gavekort på slutten av programmet?

Denne er litt tabu, men jeg må bare: når folk gir tulle-bursdagsgaver. Gang på gang på gang. Det er mye bedre å si «sorry, jeg hadde ikke råd til gave» eller «jeg fikk ikke tid til å kjøpe gave». Men å bare; dette kortet er ditt gavekort på middag/kino/flybillett og så videre….. Alle har vel klart å «glemme gaven» en gang, men det er mye bedre å si det som det er.

Folk det ALLTID er noe galt med, og som ikke nøler med å ramse opp bekymring etter bekymring og diagnose etter diagnose. Ååååh, du vil ikke bare ha et sugerør for å suge ut resten av energien min da?

Folk som spiser matpakke på kollektiv transport. De hører til under hjulene. Matpakkene altså….

Menn som sjekker meg opp når jeg f.eks sitter sminkeløs og gjør mattelekser på biblioteket. Hater dere!!!!

Som vanlig, feel free hvis dere ønsker å eksplodere med deres paraplyer i kommentarfeltet. Det føles bra å få det ut 🙂

134 Comments

 • Reply ElisabethH 21. november 2013 at 23:54

  Ganske enig med de fleste av paraplyene dine ser jeg! Min største paraply er når folk tygger tyggegummi med munnen åpen, eller når folk for eksempel knasker gulrøtter eller epler inn i øret ditt på jobb el.l. Herregud.

 • Reply Marthe 22. november 2013 at 00:00

  Folk som får et komplement på Facebook som f.eks «Sååå pen!» og så skriver «Nei du!» og fortsetter sånn i år og dag! Skjønner ikke at folk ikke kan ta i mot et komplement uten å gjøre noe stort ut av det.

 • Reply Ida Wulff 22. november 2013 at 00:03

  Marthe: hehe, sant nok. Alle burde bli bedre på å ta i mot komplimenter 😉

 • Reply lene 22. november 2013 at 00:07

  Min paraply er folk som må ta opp samme lille ting hver gang dere prater sammen, å hvorfor jeg fortsetter å prate med de personene, aner jeg ikke.

 • Reply Nina 22. november 2013 at 00:11

  De som forteller hele verden med svære utropstegn at de måtte holde kroppen hjem fra jobb/skole i dag fordi «de er så syk» for så å dele et bilde av dagens shopping, kanskje en kinotur eller en tur ut på byen med gjengen.

  Man gir kanskje ikke det beste bildet av seg selv, eller??

  (Joda, det går vel ikke utover noen andre enn de selv, men det er likevel veldig irriterende å se på/lese/høre)

 • Reply Karoline 22. november 2013 at 00:11

  Haha ler meg ihjel! Takk for at du endelig tok den med å spise på kollektiv! I går satt ei ved siden av meg på banen og spiste tomat… Ikke bare sprutet det på meg når hun tok et godt jafs, men tomat lukter kvalmt utenfor tacolompa. Og syns ikke de selv det er ekkelt å spise med fingrene et sted som absolutt alle i Oslo har vært og tatt på? Grøss.. Fortsett med paraplyer 🙂

 • Reply Ine 22. november 2013 at 00:14

  Folk som er treige og ubeslutsomme for hver minste ting.. feks folk som går sakte midt i gata og folk ikke klarer å bestemme seg når man stiller de et enkelt spørsmål!

 • Reply Anonym 22. november 2013 at 00:23

  elsker disse innleggene, du kan bare finne masse ting å irriterre deg over å få det ut het haha! kjenner meg igjen i sånn typ alle

 • Reply Margrethe Jakobsen 22. november 2013 at 00:25

  Jaa, endelig etterlengtet paraplyinnlegg! Når du først er inne på tinder; gutter som har bilde sammen med kjæresten. Hallo, misforstått konseptet med tinder?!

 • Reply Hanne 22. november 2013 at 00:27

  Mineveksamensperiode-paraplyer:

  -Folk som sitter på lesesalen og spuser bråkete/sterkt luktende mat. Knekkebrød med maktell i tomat er verst, det bråker og lukter.

  -De som skal spørre noen om hjelp, mn ikke greier å hviske og ender opp med å snakke vanlig

  -De som kommer brautende inn på lesesalen, slenger rundt seg med alt mullig og bråker som bare d.

  -Folk som snakker i tlf(!) på lesesal, der skal det være stille så gå ut for å snakke sånn som alle vi andre gjør.

  -..og tilslutt; de som okkuperer den ene mikroen i kantina i et ti min for å varme en pizzabit, når middagstid og alle andre skal varme den supergode restemiddagen de har med seg.

  Ellers må jeg si jeg digger disse paraplyinnleggene dine, og sier meg som regel enig i de fleste av de 🙂

 • Reply Lisa Victoria Larsen 22. november 2013 at 00:30

  Når eldre menn som feks farfar kommer på besøk/vi drar på besøk til dem og de sitter og prater om hvor ILLE regjeringa er, hvor galt alt de gjør er, hvor fæl politikerne er, og hvor dårlig landet blir styrt. HVER GANG man møtes, hvert år, HELE livet. Herregud

 • Reply junicorn 22. november 2013 at 00:34

  Min paraply minner litt om din andre paraply men men…folk som for.eks får en 5er og sier «årrrrh, jeg er så missfornøyd med karakteren min», så spørr jeg hva de fikk å de sier fem å ser triste ut…så spørr de meg «hva fikk du?» og jeg sier 4, forvirra. «Det er jo bra» får jeg som respons….okay hvor skal jeg begynne? For det første sa du jo at du ble missfornøyd med en 5er så sier du at en 4er er bra? huff dette har skjedd så allt for mange ganger.

 • Reply Rune 22. november 2013 at 00:34

  » Folk som spiser matpakke på kollektiv transport. De hører til under hjulene. Matpakkene altså….»

  ÅTAKKJESUSIHIMMELEN. Endelig. Hater sånne personer.

  Ca 5 år siden var det en på bussen som kom med jakke og vinterbukse og sekk og alt… så kommer han inn på bussen.. begynner og kle av seg ALT sammen. For så å spise matpakke/frokost. Hva i helvete? På en bybuss skal man ikke KLE av seg alle vinterklærne.

 • Reply Anonym 22. november 2013 at 00:50

  Du er rå! Du er en virkelig sincere blogger, ikke mange av dere der ute!

 • Reply Malin 22. november 2013 at 01:03

  Haha, jeg viste heller ikke at man «likte» personene når man drar de til høyre.. Synes jeg fikk så mange matches som jeg ikke husker å ha likt…. Er det mulig liksom, flaut ja…

 • Reply Henriette Larsen 22. november 2013 at 01:09

  Min paraply er de venninnene som spør deg hvordan du har det, og leter etter den lille åpningen der de kan begynne å snakke om seg selv. Spar meg. Snakkes.

  For ikke å snakke om de selgerne som står på kjøpesentre og selger svindyre hud og velværeprodukter, som blir sint og slenger med leppen hvis du ikke er interessert. En venninne av meg prøvde en neglefil en gang, men da han var ferdig å teste den på hun og hun ikke skulle ha den, fikk hun slengt: you have ugly nails!!! Etter seg. Får da være måte på. Samme skjedde med meg i USA, da de idiotiske selgerne lurte meg for 800 kr. Skulle hatt verdens største paraply til denne!

 • Reply Linn 22. november 2013 at 02:35

  Finnes bare en god skribent som kan blogge, og det er fader meg deg! Bloggen jeg aldri blir lei av og som overhodet ikke kan sammenlignes med de andre bloggerne. Bra skrevet, Wulffster! 🙂

 • Reply I 22. november 2013 at 02:44

  – Når du må mase på folk for å få tilbake pengene de er skyldig deg

  – Alle som sier «alle monner drar» et annet ord for gjerrig, spør du meg

  – Kunder som ikke greier å ta med seg hentelappen når du har tusenvis av pakker og det tar 30 min å se igjennom alle…. gud

  – medstudenter som må fortelle hele livshistorien sin i klasserommet. jeg er ikke interessert!

  – Lange negler på gamle menn *grøss*

  – Når samboeren stiller ned varmen i leiligheten hele tiden. Det er minusgrader ute for faen!

  – Gutter som gamer og prater på samme tid

  – Når bestevenninna glemmer av bursdagsgaver ol. Takk for den. Når jeg kjøper en rådyr gave til deg forventer jeg faktisk å få en tilbake.

  – Steikovnen. Faen meg et mareritt å vaske

  – Folk som sitter med telefonen på fest konstant. Fint selskap, det.

  nå ble jeg sur haha

 • Reply Karo 22. november 2013 at 03:48

  Min paraply er folk generelt som ikke vasker seg på hendene (eller bare vasker seg med vann) etter de har vært på do. Det aller verste er at jeg har sett så sinnsykt mange gjøre dette bare på offentlige toalett. Dette er sånne mennesker jeg ønsker alt vondt. Kjenner jeg blir sint bare jeg skriver det :p

 • Reply Camilla 22. november 2013 at 04:52

  Haha, sååå enig!

  Min paraply må være folk som stopper opp midt på veien, og når du endelig skal gå forbi begynner de å gå igjen, i det sakte drittempoet sitt.

 • Reply Anonym 22. november 2013 at 07:24

  Folk som snakker om kjæresten sin hvert jævla minutt 🙂

 • Reply Emma 22. november 2013 at 07:50

  Folk som ikke klarer å være glad på andres vegne

 • Reply Emelie 22. november 2013 at 07:57

  Dina paraplyer är alltid spot on! Stor igenkänningsfaktor. Du är bäst!

 • Reply Maria K 22. november 2013 at 08:35

  Kunne nesten ikke vært mer enig.

 • Reply camilla 22. november 2013 at 08:50

  åh endelig paraplyene dine! De er det jeg liker å lese mest! Fikk veldig vondt av deg når du skrev at du har satt deg i en bæsj, tror det er mitt største mareritt, hvertfall sigøynerbæsj.. Og jeg liker ikke de, og alle de som sitter her på Majorstua i hvertfall, de sitter enten å røyker eller snakker i tlf halvparten av dagen, får ikke veldig lyst til å gi penger eller hjelpe.

 • Reply Karoline 22. november 2013 at 09:08

  Folk som brå stopper i overgangsfelt, i butikken , på gata , i en trapp, rulletrapp, Overalt egentlig!

  Jeg går tydeligvis alltid bak disse folkene, det skjer meg daglig at noen brå stopper forran meg. Jeg har lyst til å skrike, noe stykt til de. Men smiler pent, men tenker FUCK flytt deg.

  Gøy med paraplyer Ida.

  Ha en finfin dag:)

 • Reply Marie 22. november 2013 at 09:20

  Jeg hadde en helt for jævlig dag inntil jeg leste dette innlegget. Nok en gang redder Ida Wulff dagen min! Takk for at du har en av de mest jordnære bloggene, og som er dønn ærlig. Er så lei bloggere som ALLTID er fornøyde og glade med det perfekte livet sitt, så det er enda godt vi har deg som faktisk som ikke filtrerer alt du skriver 🙂

 • Reply Martha 22. november 2013 at 09:37

  Haha, mye bra! Selv blir jeg GAL av folk som 745389 ganger etter en fest må påpeke hvor fulle de var og hvor de kastet opp et visst antall ganger før de kom seg hjem. Ja, jeg var med deg på festen, ja du var full, synd for deg at du kastet opp (du kan for det selv!!) og JA GET OVER IT. Om du aboslutt måå fortelle hele verden om det, så gjør det på mandag, og BARE på mandag. Og i alle fall ikke vær så jævlig stolt av fortellingen din, please.

 • Reply Anne-Marthe 22. november 2013 at 10:19

  Min paraply er folk i trafikken! Jeg blir så jævlig hissig! Man ligger ikke i 60 i 80 sona når det er null svinger!! TA DERE SAMMEN! Jeg har bare hatt lappen i ett halvt år så skal ikke late som jeg er verdens beste sjåfør men faen, jeg kjører ihvertfall i fartsgrensa!! Og en parafly til : Folk som skal ha oppmerksomhet. «Jeg skal slutte med det altså» MEN NEIDA!!! Det skjer aldri og du irriterer deg over det gang på gang… BAH! Det var godt 🙂

 • Reply Pernille 22. november 2013 at 10:29

  Er så enig i den med folk det går/er galt med hele tiden. Det er som å høre på en skikkelig tragisk skillingsvise, blir helt gal av det!

  Er forsåvidt enig i de andre også 😉 Ting som irriterer meg grenseløst er når folk skriver på facebook: «Det snør!» Som om ingen andre har øyne og ser det?! Trenger virkelig ikke at hele news feeden min fylles opp med åpenlyse værmeldinger!

  Eller når folk spør: «Hvor skal du?» når man forlater et rom. Er det ikke lov å gå på do eller hente seg et glass vann eller nå?

 • Reply Ida Wulff 22. november 2013 at 10:52

  Margrethe Jakobsen: hahahaha jeg vet!!!

 • Reply Elisabeth. - foto 22. november 2013 at 11:08

  Er enig med den når de som tigger e.l rister på koppene sine. Eller når de kommer bort og ikke kan norsk eller engelsk, men rett og slett plasserer koppen sin ca 5 cm fra ansiktet mitt og sier pleaasepleeeas. Jeg syns det beste er når noen spiller, synger, selger blad eller lignende fordi da føler jeg at de i alle fall prøver noe for å få litt penger. De som sitter langs husveggene og rister på koppene blir jeg bare litt irritert på… Jeg forstår at de kanskje trenger penger, og at vi har så mye. Men JEG har ikke kjempe mye, så da vil jeg heller gi til de som faktisk prøver å gjøre noe for å få det..

 • Reply Lene 22. november 2013 at 11:26

  Når det er HELT fullt på bussen(altså så fullt at folk står oppå hverandre i midtgangen) og folk reiser seg 5 minutter før stoppet og presser seg frem til døren! Hvor tenker du at alle andre skal gå mens du presser deg frem til døren??

 • Reply Geriatriks 22. november 2013 at 11:29

  – 60/90 sjåfører i trafikken

  – de som ikke forstår akselerasjonsfelt

  – de som ikke forstår retardasjonsfelt

  – mannlige mosjonssyklister 3 i bredden moset inn i en sprekkeferdig sykkeldrakt..gud forby å kjøre bak de en dag en sånn drakt spjærer..

  – folk som går i veien for deg på butikken hele tiden

  – anti IQ dørvakter på Esmeralda 😉

 • Reply Ida Marie 22. november 2013 at 11:39

  Folk som skriver på facebook : «Er det mulig??? Faen ta deg..! ):» eller «Ligger på sykehuset….»

  Og når du spør hva det er så svarer de bare at de ikke vil snakke om det på facebook… Hvis du ikke vil bli spurt om det, la vær å skriv om det på facebook…

  OG Folk som er ALTFOR glad i staturmeldinger på face..

  – I morgen skal jeg på fotballkamp

  – Skal på fotballkamp i dag

  – På vei til fotballkamp

  – Er på fotballkamp

  – Har vært på fotballkamp

  GAD!! VI HAR SKJØNT DET LISSOM! xD

 • Reply Mari 22. november 2013 at 11:53

  haha beste starten på en dag å lese dette ;-)))

  Min paraply er vel folk som stopper opp på gaten, handle senteret osv rett forann deg og blokkerer hele veien! At de ikke kan tenke litt på at det faktisk kommer folk bak!?

  OG at de som har barnevogn ikke rikker seg en eneste cm! Møter man dem på et fortau er det bare å hoppe unna for å ikke bli nedkjørt, de tror tydeligvis de har forkjørsrett bare pga de går med en vogn 😛

 • Reply Benedicte 22. november 2013 at 12:04

  Folk på butikken som har lagt varene sine på båndet,for så å bare bli stående slik at jeg som står bak vedkommende i køen ikke får lagt på mine varer før personen har betalt!!!!!!!!!!!!!!!

  Og køkulturen i Norge generelt!!!!!!!!!

 • Reply bente 22. november 2013 at 12:42

  høres ut som du har et tøft liv….

  Det ligger en bra dokumentar om «sigøynerne» på nrk nett tv som jeg anbefaler, det gjorde dem iallefall mer menneskelig for meg, til tross for at de bæsjer på jobben min (jeg er gartner…). Det er et komplekst problem, og vi har godt av å se at ikke alle har det så bra som oss her i verden.

  Apropos folk som spiser matpakke på t-banen, kanskje de har dårlig råd og dårlig tid og må spise mellom jobber eller hva enn de driver med.

  Ellers har jeg et tips; meld dere ut av facebook så skal dere se at paraplyene reduseres betraktelig.

 • Reply Ine Lee 22. november 2013 at 13:26

  iI LOVE this!

  Dagen paraply: Medstudenten som skal slikke lærern så heftig opp i ræva at han er konstant brun rundt munnen!

 • Reply Susanne 22. november 2013 at 13:47

  når 25 år gamle jenter skriver status på facebook «herregud, er det mulig, dramaaaaa! trodde vi var venner liksom» og blablabla.. også når folk spør hva som har skjedd, vil hun ikke si det….. snakk om å være fjortis!! blir GAL

 • Reply Monica 22. november 2013 at 13:52

  Jeg trenger en parasoll(!) mot norsk køkultur!

  Vi har vel alle stått i en treg kø i matbutikken. Og når personalet åpner en ekstra kasse, så er det de som står BAKERST i den første køen som løper mot den nye kassa!

  Det er tydelig at noen av dem som jobber i kassa ville hatt en paraply mot dette også, for når jeg var i butikken her om dagen ble det sagt høyt og tydelig; «Da kan jeg hjelpe NESTEMANN i køen her!»

  Thank god!

  Liker paraplyinnleggene dine veldig godt!

 • Reply Olivia 22. november 2013 at 14:05

  HAHA, fy faen, ler så jeg griner her… dævver av at du faktisk satt deg i en sigøyner bæsj.. OMG

 • Reply Julie 22. november 2013 at 14:55

  – Folk som skriver «RIP Balder, et år siden du gikk bort nå. Du var verdens beste katt.» Klarer ikke helt å ha medfølelse nok til å forstå at man skal dele sånt på facebook.

  – De som skal forhøre deg om hvor mye du har lest til eksamen, for så å komme med at det er kjempebra og at de bare har lest 450 sider mer enn deg men at du sikkert står mens de helt sikkert stryker.

  – Ikke bare det at de sigøynerne rister i koppene sine, men når de i tillegg sitter der med canada goose og gant skjerf. Jeg er student og måtte pante drikkeflaska mi for frokosten idag. NEI, jeg kan ikke gi deg penger.

 • Reply O 22. november 2013 at 15:05

  Noe av det som irriterer meg mest er når jeg har middager med venninner og de sitter med mobilen fremme og ikke følger ordentlig med i samtalen. Jeg synes man kan legge fra seg mobilen og heller være tilstede, det er tross alt ikke så ofte man møtes.

  En annen ting er når det første personen jeg møter sier er: Åååh, jeg er så syykt sliten i dag». Det ødelegger faktisk humøret til personene rundt også.

 • Reply Ida Wulff 22. november 2013 at 15:17

  O: Helt enig hva angår mobilen fremme… En ting er å sjekke hvis man hører meldingslyden, men å sitte og tekste og bla gjennom Instagram. Jeg blir så flau at jeg ikke klarer å si i fra!

 • Reply Sigrun 22. november 2013 at 15:20

  Åhååå, Luskusfellen, blir sint bare av å tenke på det programmet! Folk skulle tatt sånn økonomi-IQ-test før de ble sluppet løs i samfunnet med bankkort! Når barna dine sulter og du skylder husleie for flere måndender, så går du vel fader ikke å kjøper deg en KATT på avbetaling, med en rente på 140%?? ååååå, idioter!!

 • Reply Ane 22. november 2013 at 15:33

  HELT enig at det er irriterende med folk som det alltid er noe galt med, og at de alltid kun skal snakke om seg selv! Og folk som bare snakker om gutter de er interessert i. Litt er greit, men ikke 24/7!

 • Reply Ida Wulff 22. november 2013 at 15:44

  Sigrun: haha, vet, det er så laaaaangt ute på jordet…. Jeg syns synd på barna deres, det burde ikke vises på TV.

 • Reply silje 22. november 2013 at 16:05

  Min paraply er, og vil alltid være folk på buss. Det må da gå an å FLYTTE SEG når folk skal av bussen, det gjelder forsåvidt også de som står utenfor bussen og vil inn. FLYTT DERE så jeg kommer meg ut!! gaah

 • Reply Hanne 22. november 2013 at 16:28

  Hmm. hvor skal jeg begynne..

  1. folk som legger ut 10 så å si helt like bilder ut på facebook. «bildet er fint, men for faen da, det holdet med et!

  2. folk som gang på gang skriver status meldinger på facebook om hvor lei seg de er, hvor syke de er osv. » vi har skjøøøønt det»

  3. facebook igjen! mye med det drittet som irriterer meg. haha. folk som skriver på statusene sine at endelig har kommet seg vekk fra drittsekken av kjæreste og nå skal de leve livet sitt. etter en måned er de sammen igjen! «men inni helvette da. hva med å ha litt selvrespekt»

  4. folk som smatter med mat i kjæften. lager lyd med tyggisen.. «ååårh, håper dere alle blir kvalt av deres egen handling»

  5. folk som KLART har tatt restylan i leppene, men skriver på bloggen, instagram osv at det er naturlig og de gjør leppene større ved hjelp av sminke! «WTF. ARE YOU FUCKING KIDDING ME? se på bildene av deg for en måned siden. det er ikke naturlig. ducklip greia er ikke resultat av sminke» be proud

  6. dette er vel det som irriterer meg mest. du ringer ei venninne for å snakke FOR FØRSTE GANG I LIVET DITT. kjæresten din har vært utro.. hun hører på deg i 2 fucking minutter så begynner hun å snakke om hvor bra hun og kjæresten har det. » HVAAAAA FAEN. Her ringer jeg deg for alle første gang, fordi jeg for første gang trenger å lette hjertet mitt om noe alvorlig, og du snakker om hvor bra du og kjæresten har det i 10 min» FUCK YOU BITCH.. endte med å si at jeg ikke hadde tid og at jeg skulle gå å ta sol. bullshitt.. orket bare ikke høre mer. satt ute i kulda i 20 min. hahaha

  HA EN FIN DAG IDA 😀

 • Reply Astrid 22. november 2013 at 16:45

  Hahah, utrolig mange festlige paraplyer her! Noe av det jeg irriterer meg mest over er hvis man går bak noen som går på rekke og rad, uten at de enser at det er noen bak som ønsker å komme seg forbi. Dette opplever jeg stadig vekk, ihvertfall hvis man ønsker å prøve lykken rundt Sognsvann en søndag. Det er også utrolig irriterende med folk som stopper opp rett etter at de har gått av T-banen/buss/trikk. Hallo, det er da flere bak deg som ønsker å komme seg av!

 • Reply Ida Wulff 22. november 2013 at 17:00

  Hanne: uff, hørtes ikke ut som noen god lytter hun venninnen din. Håper det går bra med deg. God helg!

 • Reply Martine 22. november 2013 at 17:12

  – Folk som blokkerer rulletrappa. Stå til høyre og GÅ til venstre.

  – Bussjåfører som stopper for fotgjengere som har rødt lys kun for å være snille

  – Folk som mener de kjenner deg bedre enn du gjør selv

  – Sånne mystiske statuser på facebook som blir skrevet kun for å få oppmerksomhet. Det de ikke skjønner er at 1% gidder å kommentere statusen, mens resten rister faktisk bare på hodet.

  – Folk som låner penger av deg (gjerne et stort beløp!), men ikke gidder å betale deg tilbake fordi du tjener mer enn dem.

  – Folk som alltid skal ha rett. Og når dem til slutt har skjønt at dem har feil så skylder dem på deg for at du ikke formulerte deg godt nok. De var jo selvfølgelig enig med deg hele tiden!

  – Folk som setter seg på lesesalen for å prate med andre

 • Reply M 22. november 2013 at 17:25

  Listen er lang, men vil gjerne fremheve mannen som satt bak meg på trikken i går og klippet negler(!!!!). Satt og brakk meg litt for hver gang det kom klippelyd. Vi snakker negleklipper (ikke saks) og sånn passe harde negler….

 • Reply Malin 22. november 2013 at 17:53

  Jeg pleier som regel aldri å kommentere på blogger, men følte at jeg trengte å få utløp for litt aggresjon nå.

  – Folk som snakker om veldig private emner på trikken, høyt, og det ikke virker som om de aner at de sitter på en trikk med 30 andre personer som sitter og må smertefullt høre på disse intime detaljene fordi det er umulig å la være..

  – Folk som skryter av ting, som finner hver eneste mulighet de har til å skvise inn at de eier en øy i sverige.. Altså, jeg har så lyst til å putte hodet mitt i dass hver gang du skal nevne øya du og familien din eier. HVEM BRYR SEG!?

  – Folk som ikke holder seg for munn når de hoster eller nyser. Altså, greit at jeg satt i kassa på rimi, men jeg er ikke en mindreverdt person som du kan sprute bakteriene dine på forde! Og vær så snill, ha kortet klart til å betale med når du står i en kø og vet at det snart er din tur så du slipper å tømme veska di ut over kassa mi og bruke 5 min på å rote igjennom den, for å så finne ut at du har glemt kortet ditt hjemme!

 • Reply Thea H 22. november 2013 at 18:06

  Haha du er super!

  1. Rene motebloggere som hver uke har forelsket seg heeeeelt i et nytt plagg – virkelig?

  2. «Klarte ikke bestemme meg, så kjøpte den like så godt i alle fargene»

  3. Dem som har det PERFEKT hver dag og som spesielt må uttrykke det på dager som helt klart ikke er perfekte

  4. Dem som alltid påpeker andres feil uten å selv være feilfri

  God helg til dere alle 😀

 • Reply Linda 22. november 2013 at 18:22

  Mødre i ung alder som ikke klarer å snakke om annet enn det syke barnet sitt!!

  Jeg blir gaal, jeg har hørt det NÅÅ!!

 • Reply neiiiiiii 22. november 2013 at 18:30

  Dette var så morsomt og spot-on at jeg måtte lage et innlegg med mine egne paraplyer. Håper det går bra 😀

 • Reply Therese 22. november 2013 at 18:46

  Åh, paraplyer <3

  – De som stiller seg opp i bredden i rulletrappen. Stå på høyre side så jeg kan gå forbi deg når jeg har dårlig tid!!!

  – Høylytte, private samtaler på bussen. Jeg er altså ikke interessert i å vite hverken hvilken bh-størrelse du har eller hvem du hadde deg med i helgen.

  – Daglige statusoppdateringer/innsjekkinger fra Elixia. Fantastisk flott for deg at du klarer å komme deg opp av ræva, men ingen spurte.

  – Venner som på en eller annen mystisk måte alltid klarer å snu samtaleemnet tilbake til seg selv og kjæresten. Det finnes altså grenser for hvor lenge jeg finner det interessant å diskutere hvor urimelig eller fantastisk han har vært siden sist.

 • Reply Anonym 22. november 2013 at 19:00

  Haha, elsker disse paraplyene! Har to paraplyer jeg kom på i farten;

  – Bloggere som skriver i omtale av seg selv, feks på instagram eller på selve bloggen at de er journalister, stylister og fotografer. Ikke nødvendigvis alle på en gang her altså, men HALLO!!! Både journalist og fotograf er en beskyttet yrkestittel, hvor du faktisk må ha en relevant utdanning bak deg for å kunne kalle deg det. Og man blir ikke automatisk stylist av å slenge ut bilder av antrekk du selv har stylet. Irriterer meg grrrrrenseløst.

  – Venninner som krangler med kjæresten anhver dag, og ringer i dyp sorg over hvor jævlig alt er, men som 10 min etterpå poster bilder av seg og kjæresten lykkelige igjen, og med sitater som «love lasts forever» osv. Herr-e-gud.

 • Reply Andrea 22. november 2013 at 19:04

  Jeg har en del paraplyer jeg deler med deg og en del paraplyer som faktisk irriterer meg grønn. Som foreksempel idiotene av jenter som velger å ta med seg hele baderommet sitt på et offentlig TOALETT også snubler man i det hersens prakket de tar med seg som rettetang, fordi man er så tissetrengt at man faktisk ikke ser det. For ikke å snakke om all sminke som de har strødd utover hele området hvor det finnes vask og du blir stående der og irritere deg, fordi de til tross for at du spør pent om de ikke kan flytte på seg så du får vasket hender, lar være å flytte på seg, det er så utrolig provoserende. Kan de ikke bare sminke seg, ordne håret og kle på seg hjemme da? Hvorfor akkurat på et offentlig toalett? For joda, jeg har faktisk sett jenter kle av seg for å skifte, som om det er normalt, jeg ville aldri ha funnet på skifte klær på et offentlig toalett, for igjen hvem søren tar med seg klesskapet sitt ut liksom? Nei søren heller, neste gang sprekker jeg sikkert..

 • Reply LifebyCamilla 22. november 2013 at 19:28

  Alle som har skrevet over må bruke ufattelig mye tid på å irritere seg over småting :p og btw, hvorfor er tullegaver teit? Jeg syns ofte det er morsomt jeg! Er jo en grunn til at det heter tullegave? Er jo en tull, sant? Dette innlegget gjorde meg litt irritert… Luksusfellen er et BRA tiltak for å HJELPE folk, hvorfor se på det hvis du blir så oppgitt? Og hvorfor skulle ikke folk få lov å spise på bussen? Hadde du hatt sete ved siden av meg, hadde du garantert eksplodert. Jeg spiser hvor som helst, når som helst.

 • Reply Ida Wulff 22. november 2013 at 19:29

  Malin: atsjooooo! Helt enig med deg!

 • Reply Ida Wulff 22. november 2013 at 19:30

  M: å fyyy faen, så nasty..

 • Reply Ida Wulff 22. november 2013 at 19:31

  Martine: ditt øverste punkt burde jo stått i den norske lov

 • Reply Eline 22. november 2013 at 19:41

  Klikkkkkker av de som går sakte og samtidig sikk sakk på fortauet

 • Reply Lene 22. november 2013 at 20:26

  – Folk som går i 2 km i timen på gaten når jeg har dårlig tid.

  – Syklister som sperrer veien så jeg ikke får kjørt forbi og ikke kjører til siden for å slippe meg frem. Bilveien er for BILER ikke for syklister…

  – Folk som ikke har forstått konseptet med blinklys! BLINK for helvete så jeg skjønner om du skal ut av rundkjøringen eller ikke!!

  – Folk som insisterer på å sette seg ved siden av meg på bussen på setet der jeg har den enorme skolesekken min når det er ledig mange andre steder. Det er tungt og unødvendig å ha den på fanget når du kan sette deg andre steder.

  – Folk som er mer opptatt av å få sagt det de skal si enn å følge med på det du sier.

 • Reply LM 22. november 2013 at 20:34

  De som legger ut om hele livet sitt i detaljer på facebook irriterer meg grenseløst. Gikk så langt at jeg måtte sletta tanta mi som venn, det tok helt av.

  For å ikke glemme mennesker som låner ting og bruker år på å gi det tilbake samme hvor mye du maser. Jeg blir så irritert, det er så respektløst samme hva det er…

 • Reply crazynail 22. november 2013 at 21:03

  Haha, vi har alle nok av paraplyer!

  * Når du er i butikken på et tidspunkt med lite folk og de som jobber i butikken har tydeligvis lite å gjøre noe som resulterer i at de ikke bare spørr om du vil ha hjelp, men når du sier «neida, jeg bare titter» og prøver å se videre i fred og ro har den butikk ansatte stående «diskret» 2 meter unna. SLUTT Å HENG OVER MEG, JEG ER IKKE KRIMINELL! Ja, jeg er like ved å rope det hver gang…

  * Når jeg er ute med papillonen min og folk klapper og løfter på han uten å spørre. Håper han biter dere, idioter, slutt å skremme han!

  * Når jeg må true kjærsten min med at han må vaske huset for at han skal henge opp lamper eller andre «handyman» ting.. Bare gjør det for svarte, du bor her du og!

  * Når jeg har med meg 2 hunder ut og ingen reagerer på at det er mange, men når jeg har med meg alle mine 3 blir folk sjokkerte og reagerer som om jeg skulle hatt 10 svære rotweilere; ER ALLE DINE!?!?!? :OOO Ja, det er bare 2 pluss 1… tilsammen veier de 20 kg… Og ja, jeg har 2 katter også..

  * Når jeg er på besøk hos venninner og det er så rotete at du ikke kan sitte i sofaen.. eller gå på gulvet… eller finne glasset ditt som du satt på bordet rett foran deg for 2 minutter siden…

  * når jeg skal overnatte hos den samme venninna, og det er tydelig at sengetøyet er brukt av minst 3 andre og den ligger en gammel halvspist brødskive ved siden av senga…

 • Reply Thea 22. november 2013 at 21:25

  Haha, så enig med deg i mye av dette!:P

  Dette irriterer meg 😉

  1. folk som står rett foran tbanedøren når folk skal ut. Det irriterer meg sååå mye at jeg må dytte til de dumme menneskene.

  2. når folk på facebook sjekker inn på sykehuset/legevakten for så enten å skrive «vi tar det i chatten eller melding» eller de som er på legevakten for 1000ende gangen fordi barna har vondt i øret. I couldnt care less!

  3. venner som avbryter når man snakker, det er ikke greit å snakke i munnen på andre

  4. de som stiller seg rett foran meg på SATS timer. Halloo, det er en grunn til at jeg står så langt fremme, og det er speil i salen for at man skal kunne se seg selv!

 • Reply Anonym 22. november 2013 at 21:30

  FOLK SOM IKKE KLARER Å SVARE PÅ EI JÆVLA MELDING PÅ FACEBOOK!!!!

  Og gutter som ikke tåler et nei, og blir dritsur om du sier det.

  Og mennesker som ser på deg som verdens verste person om du sier meningen din.

  ja og alle de forbanna sigøynerne som vifter med den jævla koppen sin, når jeg sitter i bussen på gaten ved siden av, forventer de at jeg skal gå av og gi de en slant av de selvtjente pengene mine???? nei

 • Reply Helle 22. november 2013 at 22:23

  Haha dette er morsomt å lese!

  Deler noen jeg:

  -sette seg på en stol som er varm. Bare tanken på at noen har sittet der rett før deg og kanskje sluppet en fis.. Nei, uff..

  -når jeg følger med på en serie og andre bare spolerer alt og forteller hva som skjer.. Altså ville du likt at jeg sa alt som skjedde..!?!??

  -når nylonstrømpene dine rakner FØR du har ankommet festen

  – når andre snylter drikka de på en fest

  Disse innleggene må du forsette med! Helt fantastisk å lese!

 • Reply Marianne 22. november 2013 at 22:24

  Venninner som ikke liker bildene dine på instagram, men som likevel liker andre ikke fullt så nære venners bilder. Dette høres muligens teit ut, men det er en uskreven regel at venninner skal like hverandres bilder (spesielt om det er «selfies»). Det er ikke gøy å sitte der etter å ha lagt ut et bilde som du selv var fornøyd med, også nekter venninnene dine å like det bare på trass, så du ikke skal få mange likes. Dette henger vel litt sammen med venninner som ikke klarer å være glad på dine vegne. Det burde være en selvfølge!!

 • Reply MOI 22. november 2013 at 22:33

  Lene: totally agree på alt BIG TIME

 • Reply Trine 22. november 2013 at 22:44

  Jeg har aldri opplevd mer irriterende bråk som på Saga Kino, sal 1. En mann som selvfølgelig smattet med baconchipsen og popkornet. Høylytt og greit irriterende håpte jeg han ville dø, i stedet ble han halvkvalt av sin egen stappfulle kjeft. Til pass for han. Også når høye mennesker bestemmer seg for å sitte foran lave mennesker, som meg foreksempel.

 • Reply Elisabeth 22. november 2013 at 23:35

  – Folk som bytter profilbilde på facebook MINST tre ganger i uken. Nei, jeg er faktisk ikke interessert i å se trynet ditt i news feeden hver jævla gang jeg logger på.

  – Folk som går sakte. Takler det ikke.

  – Ringe- og meldingstonen på Samsung-mobiler.

  – Som du også nevnte, folk som det ALLTID feiler noe. Enten er det hodepine, eller diaré, eller bihulebetennelse, eller vond rygg, eller hoooold kjefffft!

  – Folk som ikke eier sosial intelligens i offentlige settinger. «Nei, du skjønner eksen min var jo veldig på kjøret, da. Skikkelig knarker. Hadde det ikke vært for at jeg ble gravid hadde vi nok ikke holdt sammen så lenge.» Får kreft.

  – Folk som skal være så jævlig spesielle. Vegetarianer, pelsmotstander, stemmer grønt, spiser super food og tar avstand fra kosmetikk og andre produkter testet på dyr. Det må være jævlig slitsomt å holde oppe en slik fasade? Til og med JEG blir sliten.

  – Skryt på sosiale medier. Alle har trent, vasket huset og har verdens beste kjæreste som vartet opp med middag og 100 røde roser. My ass. Alle vet at treningen du fikk i dag var fra senga og bort i sofaen, hvor du har ligget og stappet i deg sjokolade og brus hele dagen. Kjæresten din er egentlig en dritt også. Spar meg.

  Kunne skrevet så mye mer, men gir meg før jeg eksploderer 🙂

 • Reply Johanna 22. november 2013 at 23:46

  1. Folk som spiser med munnen åpen. LITT skikket kan man være.

  2. Arroganse og uhøflige bemerkninger…….fy faen.

  3. Når noen spør om hvor noe er uten å sjekke seg rundt EN gang… Verste som finnes.

  4. En person som ikke klarer å si annet enn «liksom» og «herregud». Voks opp.

 • Reply Tina 22. november 2013 at 23:56

  Digger bloggen din! Mine paraplyer:

  – Folk som skriver feks «:(» i statusen på FB, men ikke vil si hva som er gale om noe spør.. «tar det på chat!».

  – Folk som BARE snakker om seg selv. Forteller du noe om deg – klarer de uansett å vinkle det om til seg selv..

  – Folk som «snylter på andre». I mitt tilfelle må vi kjøre i 1 time hver vei til skolen, noe som blir dyrt i lengden. Tror du ikke det er en slask som ikke har tilgang på bil, men heller ikke betaler?? #!%#»#. Blir liksom litt kleint å si i fra også..

  – Lærere som du egentlig ikke lærer noe av.

  – Folk som har for korte klær.. Kjøp en størrelse større!! Ikke interessert i å se valkene dine..

  uff, mye som irriterer 😛

 • Reply Bianca 23. november 2013 at 00:12

  Folk som okkuperer hele rulletrappa! Altså par eller en gjeng som nekter å forstå at man står på den ENE siden slik at mennesker kan gå forbi om ønskelig. Det tenker jeg på hver eneste dag.

  De som har acneskjerf (jeg vet at du har det, men vet ikke om dette gjelder deg da <3) og som på død og liv MÅ ha merkelappen ut slik at alle andre selvfølgelig må se at de har brukt 800,- på et skjerf. Holder ikke å bare ha det på seg, men ALLE MÅ såklart se det, for hvis ikke kunne de jo ellers droppa de siste 500,- og kjøpt et annet skjerf isteden 🙂

  Mennesker som skal handle sminke hos meg og jeg spør; «hvordan ønsker du at foundationen din skal være? Trenger du litt ekstra fuktighet eller ønsker du den matt?» Og jeg da får til svar: «Jeg må ha noe som passet hudfargen min jeg.» NO SHIT. Du kødder nå ellerrrr??…. Eller de som er mørke i huden som helst skal kjøpe foundation i tre toner lysere enn MIN hudfarge.

  Gamle folk (er de lov å si? Voksne kanskje ….) som deler «Marits lille englehjørnet’s bilde» annethvert minutt og legger ut statusen som det står god——-dag osv på. Forstår ikke at det skal være vanskeligere å skrive normalt på et tastatur, og hvor får de alle …….. Og ,,,,,,, og ——- mellom hvert ord fra. Dessverre altfor mange slike eldre mennesker på min venneliste.

  SÅNN. Deilig å få ut lit frustrasjon 🙂

  Elsker innleggene dine med paraplyer! Kjenner meg igjen i så og si alt! Det gir meg alltid en god latter 🙂

 • Reply Anna Maria 23. november 2013 at 00:16

  Den største paraplyen bør gå til de som kaller barna sine prins/prinsesser på sosiale medier. «Prinsessa på shopping», «prinsen min er syk i dag», «stakkars gullprinsessa har sprutdiarè» eller «sykdom er noe dritt, prinsen er syk i dag…»

  Folk som legger ut bilde av matpakken til barna.

  Kombinasjon av disse: «prinsens lunch-boks»

  Spyr!

 • Reply Bianca 23. november 2013 at 00:19

  Og jeg glemte et veldig viktig punkt, SNIKskryting! Eller hva skal jeg kalle det.. Når man kamulflerer skrytingen inn i klaging. Sånn som f.eks «huff, jeg må sitte på fly imorgen i 13 timer. Såååå slitsomt, vet ikke om jeg orker det jeg..blææ. Så skal hu til Thailand med kjæresten og være lat og jævlig i 35+ hver eneste dag. Ja, det blir sikkert helt grusomt!

 • Reply Heidi 23. november 2013 at 00:30

  Folk som legger den brukte tyggisen sin på fatet når de skal spise, og stapper den i munnen igjen etter de har spist. Jeg mister hvertfall matlysten!

 • Reply Marie 23. november 2013 at 00:59

  Har mange paraplyer, men den verste jeg kommer på nå er den gangen på Sola flyplass når et par som satt over meg i gaten skiftet bleie på babyen sin i (!!) gaten! Stellerommet var 10 meter unna, men bleia ble skiftet foran alle oss andre stakkars passasjerer. Grr

 • Reply Heidi 23. november 2013 at 01:17

  Viktige paraplyer:

  1. Folk som setter seg ved siden av deg på bussen når det er 67 andre ledige plasser der! (Det skal legges til at de som gjør dette er folk som enten lukter dritt,er unormalt tjukke,eller har et usedvanlig stort behov for å prate med fremmede)

  2. Butikkansatte som hverken gir deg et blikk,eller gidder å si hei når du skal betale-det er ikke skadelig å virke hyggelig..!

  3. Folk som legger seg innerst i rundkjøringen når de skal rett frem,for så å både tute OG vise fingeren når de holder på å ta livet av den som faktisk ligger i riktig fil!

  4. Nei,ikke alle kan noe for at de har mye skrivefeil,men hvor jævlig vanskelig skal det være å bare ha EN eneste setning riktig når man har 15 statusoppdateringer i døgnet??

  5. Folk som sjekker inn på treningssenteret hver eneste dag! Ja,alle vet at du er på Elixia 06.15 hver dag,du har nemlig passet på å informere om dette mandag-fredag de siste 10 månedene.

  6. Folk som kommenterer ting du gjør med ungen din..! La meg gjøre som jeg selv vil,jeg er ikke interessert i å høre om «da Per var baby..» Per er 60 år idag,ting har skjedd på baby-fronten siden 50-tallet..!!!

  7. Rumenere som sier «værsegod» på dårlig norsk,gir deg en rose,og klikker febrilsk når du bare sier «takk»,og later som (på pur faan) du trodde rosen var gratis. «Værsegod» betyr ikke «gi meg penger NÅ»!

  8. Folk som flere ganger i uken skriver «ny dag,nye muligheter» på Facebook.

  9. Folk som (til stadighet) legger ut bilde av seg selv på instagram/Facebook,med tekst som feks «Sitter å ser på den fine snøen,elsker vinteren<3». Ja,alle skjønner at du er dritfornøyd med bildet,ingen vits å prøve å dekke over det med dustete tekst til.

 • Reply Karoline 23. november 2013 at 01:19

  Det som irriterer meg er han sigøyneren som sitter utenfor minibanken. Jeg mener, seriøst!! Hva er sjangsen for at jeg noen gang kommer til å gidde å gi han penger?

  Og hva med når bussjåføren hyler «trekk bakover» når bussen fyller seg opp foran og en eller annen regelrytter reiser seg opp i setet sitt og gjentatte ganger hyler «trekk bakover». Ingen gidder å flytte seg for faen.

  Og hva med ho dritt kjærringa i klassen min som må si hei til alle ho kjenner med en sånn jævlig og spak stemme, fy faen!

  Og hva med ho venninna som sliter litt psykisk «plutselig» blir litt sliten eller kjenner at et «panikkanfall» er på vei i det man feks skal rydde opp noe eller lignende.

  Eller hva med når du drar å handler inn frukt til kosekveld med den samme venninna og frukten bare blir liggende. Jeg vil se på det som at jeg fylte opp kjøleskapet til familien hennes. Gratulerer, da slapp dere å kjøpe juice, Kiwi, blåbær og melon da dere!! Ikke fikk jeg noe JÆVLA penger heller!!

  Og hva med ho venninna som skal skryte og prate om sex og hennes erfaringer, give me a FUCKING break! Jeg kunne fortsatt i en evighet, men det var godt å få klagd litt 🙂

  God helg Ida!

 • Reply Silje 23. november 2013 at 09:02

  Haha så latterlig bra dette!

  – Folk som legger ut ett bilde på sosiale medier der det feks. står » oh is your eyebrows sponsed by nike?» og selv har de øyenbryn som er helt jævlige.

  – Folk generelt. Hater folk

 • Reply Alice 23. november 2013 at 10:04

  – Så enig med Anna Maria og forlenger med foreldre generelt. Virker som at alle nybakte foreldre tror verden sirkulerer rundt prinsessa/prinsen deres. Det er rett og slett UMULIG å ha en samtale med disse folka for alt de snakker om er barnespy, bleieskift og om barnet tar pupp eller ikke. Skulle det komme en tid hvor de ikke snakker om babyen snakker de gjerne om hvor vidunderlig/uhjelpsom partneren deres er eller hvordan det går med vekta deres. Alt handler om DEM.

  – Fulle menn på byen som klasker deg på rumpa som om de eier den når du går forbi. Blir de ikke flau?

  – Når folk spør om jeg har sett en eller annen populær film/serie og jeg sier nei: «Whaaaat har du ikke det?? Den MÅÅÅÅ du jo bare se. Du har gått glipp av hele livet du!!! Filmkveld asap!» Jo takk, men hadde jeg ønsket å se denne serien/filmen hadde jeg allerede gjort det.

  – Folk som betaler med småpenger på bussen og som av en eller annen grunn alltid klarer å komme først i køen. Så mens de står der med nesa i pengeboka på jakt etter enkroninger (som de ikke var smart nok til å finne frem tidligere) står jeg og en haug med folk med busskortene klare UTE. I KULDA. I NORDNORGE. ARG!

 • Reply Anonym 23. november 2013 at 12:02

  Folk som låner penger av meg, og »glemmer det».

 • Reply Ada 23. november 2013 at 12:15

  Jeg reagerer på romfolkparaplyen din. Og slutter meg til Bente som foreslår at du skal se dokumentaren om romfolk som ligger på nett hos nrk. De er mennesker som er i en ekstremt vanskelig situasjon, de er allerede stigmatisert og ingenting blir bedre av at negative holdninger om dem som gruppe blir spredt på denne måten.

  Ellers har jeg sans for paraplyene dine, men syns det er vanskelig å le av at du irriterer deg over «sigøynerne som ligger i grøftekantene og rister på koppen sin».

 • Reply Anonym 23. november 2013 at 14:49

  Folk som bruker «xD» i serriøse sammenhenger!

  Eller folk som skriver «:)» eller «;)» i diskusjoner/krangler.

  Kleine buss/tbane turer!! Det går ann å si hei uten og sette deg ved siden av meg, når du, for det 1 ser at jeg hører på musikk og for det 2 ikke har en dritt å snakke med meg om.

 • Reply Anonym 23. november 2013 at 14:49

  Min største paraply må være de jentene som snakker om kjæresten eller gutten de er keen på uansett hva, og som finner noe i HVERT ENESTE sammtaleemne som kan vinkles over på det. Det er virkelig mye av forrholdet ditt og din utkårede jeg driter så milelangt i, sorry not sorry.

  Andre småting:

  – Folk som snakker og ler unødvendig høyt, må du forsikre deg om at alle innen 20 meters radius hører hva du har å si?

  – Elever som mener en lærer eller sensor hater dem for at de får dårlig karakter – NEI, du suger bare.

  – Folk som blir forbanna fordi jeg har mer penger enn dem – undskyld, jeg skal selvfølgelig la være å bruke de for å please deg.

  – Frp-ere hehe kan ikke noe for det.

  – Kverrulering.

  – Smatting.

  – Folk som alltid har det verre en deg – dør bestefaren min av kreft, har pluttselig begge dine besteforreldre, tanta di og hunden din dødd av kreft.

  – Helt normale, tynne jenter i nike freerun og 2xu-tights, som ikke klarer og slappe av og kose seg på grunn av nutrilettbarer, herbalife, kaloriinnhold, hvetegress, solsikkekjærner og alt annet tull. Vær så snill å ta deg en sjokkolade og hold kjeft i et minutt, jeg vet du har lyst.

  – De buttikkfarge-blonde jentegjengene med rumpeballkorte, tettsittende paliettkjoler og highlighter i hele tryne som er så opptatt av å leve livet at festingen deres blir helt panisk og påtatt, jeg blir flau.

  – De venninnene som henger på en ny dude-of-the-night hele kvelden hver jævla gang man er ute, og som drar på byen utelukkende for hookups.

  – Gutter med trangere bukser enn meg – det er sånn helt bokstavelig ikke plass til ballene dine.

  – Og ikke minst folk som lever etter «all pr er god pr», hater det så mye at jeg får lyst til å kjøre hodet i en kjøttkvern.

  Kunne fortsatt for alltid, jeg irriterer meg så mye over slike paraplyer at det går ut over livskvaliteten min, det er jeg sikke på.

 • Reply Anonym 23. november 2013 at 14:56

  OG folk på fulle busser som mener veska deres fortjener et helt sete når mange er er nødt til å stå. Skal du ha enda et sete til egoet ditt kanskje?

 • Reply Cecilie Lykke 23. november 2013 at 17:21

  Åå, jeg elsker dette! Jeg er nok selv en av de som ofte spiser matpakke på kollektivtraffik når jeg har dårlig tid..

  Min største paraply er nok nybakte mødre på café. Hvor mange ganger skal man forklare om hvor fantastisk babyen sin er ovenfor andre mødre… GUD.

 • Reply Mathea Monclaire 23. november 2013 at 20:56

  Åhhh endelig!

  Sigøynere!!!! Sorry ass, men det å sitte å jamre og riste på koppen gjør meg bare irritert. ENDA verre er de som legger lapp på FANGET ditt på tbanen i tilleg til firstpriceservietter (????wtf) for å samle inn penger til barna som trenger melk (igjen, wtf??)

  Slektninger som minner meg på at jeg har failet i livet fordi jeg er 21 år og ikke har lappen enda. DET HAR GÅTT EN UKE SIDEN JEG SÅ DEG SIST SÅ NEII JEG HAR IKKE FÅTT LAPPEN NÅ HELLER

  Alle som MÅ spise makrell i tomat uten å pusse tenner og hvese med munnen åpen på tbanen om morgenen……… …..

  De venninnene som blir DØDENSdrita HVER gang man drar ut, uten unntak og som må bæres i seng.

  De som skal krangle med stakkaren i kassen og skape kø fordi det FAKTISK var 10 kroner for varen, ikke 12, 50,-

  Alle som legger ut selfies HVER DAG, HELE TIDEN! Nå er jeg på trening, åååh sliten av å vaske 63849 vasker med tøy, nå tisser jeg, nå spiser jeg grøt!!! Spesiell svær PARASOLL for alle som legger ut quotes som «indirekte…» beskriver livssituasjon og følelser. Dagens visdomsord <3 <3 <3

  Folk over førti (mamma) som aldri skriver smil og avslutter alle setninger med «ok……. ha en fin dag…….» der virker som antall punktum skal representere livserfaring

 • Reply Ida 23. november 2013 at 21:10

  Hahaha, ler meg ihjel 😀 du er genial, og jeg er helt enig i nesten alle punktene her!

 • Reply Susanne 23. november 2013 at 21:43

  Leste gjennom kommentarene på dette innlegget igår, og la spesielt merke til kommentaren om mannen som klipte neglene på tbanen. «Jævlig ekkelt! Det går ikke an» tenker jeg. Neste morgen på tbanen aner jeg fred og ingen fare før jeg plutselig legger merke til en «smellende» lyd (og jeg har musikk på øret, så det sier litt om volumet). Og hvem er det som sitter ikke så langt unna!!? Joda, der sitter neglklyppemannen i egen person!

  Den mannen fortjener en egen parasoll!

 • Reply Malin U 23. november 2013 at 21:50

  Mange nevnte paraplyer her som jeg må si meg godt enig i! Enda en ting som jeg ikke tror er nevnt er:

  Folk som roper på deg, så hører du ingenting av hva de sier.

  De gidder heller ikke å komme til deg, så du må gå til dem for å høre hva de har å si!

  For engangs skyld, kom til meg hvis du har noe å si..

 • Reply Ida Wulff 23. november 2013 at 22:47

  Susanne: HAHAHA, det er ikke muuulig!! Det KAN ikke være samme mann?? fy fader.

 • Reply Sara 23. november 2013 at 22:53

  Nybakte mødre som mener at livet ditt ikke har mening før du har fått barn. Det er daikke noe alle kan bestemme selv!

  Folk som stirrer på maten jeg spiser mens de dømmer den høylydt.

  Samboere som sier at de hadde tenkt til å skifte på sengen/vaske klæ/kjedelige ting. Jeg må vaske like mye klær uansett hvor mye du tenker på det.

  Folk som klager over dyr mat og at de ikke får mer studiestøtte.

  Folk som bruker fotballsupporterklær til vanlig. Det ser ikke ut som om du er stolt at laget ditt, du ser ut som en uteligger.

  Jeg hadde trengt en parasoll for shoppingturen jeg hadde i dag. Det er tydeligvis fotballkamp i morgen og hele Oslo er fylt av stygge fotballsupportere fra Molde og Trøndelag som har null sosiale antenner og aldri har vært i en by før. Når en familie på femten nekter å flytte seg og sperrer rulletrappen fordi de skal studere oversiktsskiltet på Steen og strøm, da har jeg lyst til å være overfladisk og bedrevitende og be de komme seg hjem eller inn på en fotballstadion. Og for Guds skyld, hvorfor er de så høylytte? Damn!

 • Reply Anonym 23. november 2013 at 23:32

  Venninner som er så «sykt sunne» og spør «skal du VIRKELIG spise den burgern der?». ja, det skal jeg.

 • Reply Cathrin 24. november 2013 at 01:08

  Folk som gjenbruker snusen sin, altså snuser som vanlig for så å legge den brukte snusen oppå lokket til tørk slik at man kan bruke den igjen!

 • Reply Gry anita 24. november 2013 at 11:43

  Som vanlig treffer alle paraplyene dine spikeren på hodet! Etter gårsdagens fest må nok min største paraply være når du spør noen om hvorfor de ikke drikker og du får svaret «fordi jeg har startet med en ny livsstil og alkohol er gift» mens du står med en drink i hånda. Plutselig smakte martinien skyldsfølelse.

 • Reply Karin 24. november 2013 at 12:02

  Endelig noen som synes guttas Tinderbilder er helt tullete! Hvem er disse menneskene? Kan det tenkes at de er single fordi de er gift med kiting og telemark? Jeez.

 • Reply Christina 24. november 2013 at 12:56

  Känner att jag måste ge mina paraplyer

  *Veninner som låner penger men tar över ett år på sig att betala tillbaka, trots att man vet att de har ens kontonr.

  *Veninner som privat klager över kjærsten så fort de har chansen, men på fb/instgram/osv skriver hur perfekt och fin denne är.

  *Och som flera tidigare har nämnt, veninner som vänder samtalen mot sig själv oavsett vad samtalen handlar om. Har ens kjærste vart utro eller ens förälder dött så borde man få lite mer tid än 2 min att prata ut om det.

  Märkte att det var fler än bara mig som behöver rensa lite i vänskapskretsen…

 • Reply Karoline 24. november 2013 at 12:57

  – De som klager over for lite studiestøtte, og bare «utdanningssystemet i Norge aasss..» (greit å ønske seg mer studiestøtte, men å klage over Norge generelt…) okei, dra til hvilket som helst annet land du, så kan du se hvor mye penger du får GRATIS for å utdanne deg innen kunst, estetikk og filosofi og fandens oldemor

  – Medstudenter som rekker opp hånden i en forelesning med 800+ studenter i, og kommer med et «spørsmål» til professoren, bare for å vise at de kan fancy begreper og uttrykk

  – (mange studentparaplyer her men) de som SNAKKER sammen på lesesalen. Studenter fra UK er verst på dette. Altså, jeg hører stemmen din like høyt, og den er like forstyrrende selv om du snakker på engelsk, kjære deg. I tillegg har vi de som har høyhælte sko som de galopperer rundt på biblioteket rundt leseplassene med så klikkelyden lager ekko

  – De som legger ut instagrambilder med en million forskjellige «#tagsforlikes #tfl #like4like #follow4follow #followme» og så fjerner de alle tagsene så fort de har fått et decent antall likes

  – Jenter på Twitter, gjerne i alderen 15-20, de har space/rom/galaxy-headerbilde, gjerne med noe dødskreativt abstrakt som en trekant med en sirkel rundt på, i bioen beskriver de alle de syv forskjellige psykiske lidelsene de har diagnostisert seg selv med, (sosial angst er gjerne en av dem) og at de «hater alle/har alltid rett» , alt de tweeter handler om at de hater alt, hvor mye den hjemmelagede psykiske lidelsen ødelegger dem innenfra, og de synes selv at de er så himla sarkastiske, bitchy og freidige. Spar meg.

 • Reply Linda Isabel 24. november 2013 at 14:43

  Min største paraply er folk som smatter. Da har jeg virkelig lyst til å helseslå personen så tenker jeg er over gjennomsnittet fokusert på det! Finnes virkelig ikke en verre lyd:)

 • Reply Susanne 24. november 2013 at 15:21

  Håper virkelig det er samme mann! Ellers så er det minst to stykker som besudler kollektivtransporten med neglrestene sine..

 • Reply Toyni (: 24. november 2013 at 15:45

  Folk som tror de kan kjøre bil, og parkerer og kjører som idioter. Makan, jævli glad jeg har fått tuta mi til å fungere.

  OG NABOEN, shit, hun har begynt å mate katta vår. HALLO?? den er vår, det er ikke rart den blir forvirra. Jeg liker ikke folk som stjeler katteoppmerksomheten fra oss. vår katt.

  folk som røyker og ikke bryr seg en dritt om folk som ikke liker røyk eller tåler røyk. Gå å drep dere selv et sted unna mennesker!

  Jenter med rosavekter på treningssentret, tror de er jævli deilig og gir meg blikket fordi jeg har litt fett på rompa og vekter på stanga. SHit, de kan ta seg en bolle.

  «venner» som kommer å forteller meg og kjæresten min at vi tilbringer for mye tid sammen, og at vi burde begynne å finne på noe, å være med andre mennesker .Så aner ikke den personen hva vi driver med halvparten av tida, fordi den bryr seg ikke nok ellers til å ta kontakt. Også, hallo. vi er 23 år, og ganske rolige mennesker som heller trener enn å dra ut å drikke, vi er voksne og tar ansvar for eget liv. Hadde vi virkelig hatt lyst til å dra ut for å miste alle eiendeler, drikke oss drita og drite oss ut, så hadde vi nok klart å funnet ut av det selv. jeez.

  Kjente det var deilig å få ut !

 • Reply Helene Viktoria 24. november 2013 at 16:23

  Folk som drar med seg alle plaggene de liker til kassen, for SÅ å bestemme seg for hva de skal ha. Ender som oftest opp med «øøøh, skal bare løpe å hente denne i en annen størrelse», eller «HILDEEE, TROR DU JEG SKAL HA DENNE ELLER…?». Så må jeg rydde opp alt det de ikke skulle ha likevell, som de har slengt oppi en av sokkekurvene ved kassen. Seriøst, drep meg!!

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 16:24

  Toyni (:: hallooo, du må be naboen din slutte med det, katten blir jo kjempeforvirret av sånt!

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 16:26

  Karoline: tar bølgen for punktet ditt om Twitter!

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 16:27

  Karin: hahahaha, ja helt sikkert!

 • Reply Helene 24. november 2013 at 16:33

  Andrea Badendyck: Alle vet at du har tatt silikon …

 • Reply AK 24. november 2013 at 19:06

  Kanskje en litt teit ting, men må likevel nevne det: bloggere som legger ut outfitbilder i skjørt/kjole med bare ben midt i de kalde vintermånedene. Og da mener jeg ikke partybildene (da skal man få gå lettkledt). Skjønner at det er ment å være inspirerende, men akk så urealistisk – det er da minusgrader ute. Er jo ikke til å skyve under en stol at vi i Norge må pakke oss inn i fem lag dersom vi skal være utendørs lenger enn et kvarter; gi meg heller inspo til det! Til hverdagsantrekk med skjerf, luer, varme sko, jakker/kåper – ja, alt det vi faktisk trenger.

  Ps: kan ikke huske å ha sett deg poste slike bilder, Ida, så denne paraplyen er ikke til deg 😉

 • Reply Stine Helene 24. november 2013 at 19:38

  OMG. Jeg har en paraply. Kino. Ja, kino i seg selv er en fuckings paraply. Drar aldri på kino lenger, men dro for å se Bad Grampa i dag og fy faen.. Nå vet jeg hvorfor jeg aldri drar på kino lenger. Fullt av små drittunger som river og drar i godteriposene sine og legger de stinkende beina sine på setene foran og sparker deg i seteryggen hele kvelden. Og de vet heller ikke at man skal holde kjeft når reklamene er over og filmen faktisk begynner. ÅH SOM JEG HATER KINO!

 • Reply solveig 24. november 2013 at 20:07

  Jenter i str. XL som ikke klarer å gå i annet et tights.

  Folk som kaster den brukte snusen sin i det tomme glasset sitt på café. Jeg snuser selv, men nei, jeg er ikke interessert i å drive å grave handa mi i et brukt glass for å få ut den ekle snusen din.

  Når de som skal betale med penger på bussen MÅ gå inn først slik at vi med busskort må stå ute å vente i kulden.

  Når jenter skal på galla og ikler seg kjoler som såvidt dekker rumpa.

 • Reply Silje 24. november 2013 at 20:28

  Trafikkparaply:

  Folk som ikke kan å bruke blinklys.. Skal du rett frem, IKKE signaliser før du kjører inn i rundkjøringa, jeg er ikke en jævla tankeleser.. Har ikke lyst til å bli påkjørt.

  Også, når det er vinter, bra brøyta, ikke sporete eller sleipt føre og du kjører 40 i 60 sonen, er det en prestasjon at du på 4 km greier å nesten havne i grøfta 4-5 ganger.

  Også de som klager på brøytinga like utafor døra si så fort det begynner å snø, brøytemannskapet har da vel ikke ansvar for å måke gårdsplassen din. Eller like utafor så fort det kommer noen snøfnugg.. De kan ikke være overalt med en gang heller, vær heller glad for at det er noen som gidder å gjøre det i det heletatt. Det er min største paraply, blir så provosert. Mvh dattera til en brøyter

 • Reply Helene 24. november 2013 at 22:48

  ELSKER disse innleggene!

  kommer med min egen paraply.

  folk som snakker i telefonen på bussen, om alt mulig rart.

  SLUTT, jeg vil ikke vite ALT om livet ditt, jeg vil sitte på bussen i ro og fred.

  At folk fortsatt kaller meg Barnehagetante, FUCK DET. Jeg er førskolelærer, ikke noen gammal tante. Jeg har en utdanning!

 • Reply Tine Bergli 25. november 2013 at 11:21

  Folk som ikke innser at å snakke så nedsettende om romfolk grenser til rasisme. Det er definitivt min paraply. Fysj, så kvalmt. Da hjelper det ikke å reise på liksomtur som frivillig til Afrika.

 • Reply Eline Kristin 25. november 2013 at 13:24

  – Mennesker som kommenterer været på facebook. JA, jeg vet at det regner ute.

  – Mennesker som BARE sender snap av uvesentlige ting, som for eksempel tven, beina sine etc.

  – Skikkelige bygdegutter som dundrer på i volvoene sine med den styggeste musikken noen sinne, åsså stanser de ved busstoppet hvor du sitter å venter på bussen, så tror de at du ønsker deg inn i bilen dems. NEI.

  – Reklame midt i gode filmer. Blir så irritert at jeg heller legger meg for å sove.

  – Mennesker som alltid har noe å klage over. Særlig de over 40 år.

 • Reply Julie 25. november 2013 at 14:47

  haha, elsker parplyene dine og jeg har irritert meg over nesten samtlige selv!

  – Folk som nistirrer når du kjører forbi dem og ser helt sjokkert ut.

  – Når folk trykker som gale på heisknappen og tror at den da kommer fortere..

  ååårg

 • Reply Kristine 25. november 2013 at 17:55

  Hvordan kan du, som har reist med Plan Norge til Afrika og med Kirkens nødhjelp til Brasil være så rasistisk? Du har sett fattigdom på nært hold men klarer likevel å framstå så uviten og lite omtenskfull!Har du ikke lært noe som helst på disse turene?

 • Reply Anonym 25. november 2013 at 18:24

  «Blir jeg halshogd hvis jeg uttrykker hvor nok jeg har fått av disse sigøynerne som ligger i grøftekantene og rister på koppen sin? Jeg støtter mer enn gjerne en =Oslo-selger og lignende, men de gardinkledde damene som lager klagesang når man går forbi – jeg klarer bare ikke å dra fram min mennesklige side da. Det ble kanskje verre etter at jeg satte meg i Sigøyner-bæsj, for noen av dem syns det er helt greit å bæsje midt i byen. ÅÅÅHH!!».

  Jeg vet ikke om dette inlegget/punktet er ment som tull, men om ikke; hvor alvorlig trangsynt er ikke du? Tror du virkelig at disse «gardinkledde kvinnene» hadde bedt om penger fra overfladiske nordmenn om de hadde andre muligheter? Nei. Om din familie led av hungersnød kan jeg vedde på at du ville gjort det samme, og enda litt til for å overleve.

  Jeg syns du burde tenke litt lenger enn din egen lille nesetipp for du kommer med slike utsagn.

  PS: Håper alle Sigøynerkvinnene bæsjer på deg og designerklærne dine.

 • Reply thea 25. november 2013 at 21:12

  – Folk som skriver A i statusene sine på facebook, men unnlater å skrive B. Når bekjente spør dem hva det er, så er det selvfølgelig ingenting eller man må sende pm… Attention whore

  – Folk som sitter på biblioteket på høyskoler og prater høyt med hverandre, skriker og ler. Sett dere i kantina eller noe dersom dere skal ha symøte, her skal det være stille!

  – Folk som trykker seg ut i trafikken fra en sidevei akkurat i det du kommer kjørende. Så skal dem ligge å tøffe foran deg langt under fartsgrensa. Meningen!?

 • Reply Julie Frydenlund 26. november 2013 at 11:24

  – De som spør om ting på facebook som de veldig enkelt hadde funnet svar på i et enkelt googlesøk..

  – Mennesker som må gjenta noe morsomt som ble sagt på tven, HELE tiden. Helt unødvendig når man sitter rett ved siden av og ser på det samme

 • Reply Inger 26. november 2013 at 20:14

  min paraply- Snikskryting,enten får du skryte av deg selv, eller så får du la vær! Ikke snikskryt, du fremstår ikke beskjeden uansett desverre

 • Reply Elena 27. november 2013 at 02:41

  Når du endelig er litt langt frem i køen til kassa, så blir det ropt fra nabokassa: «Ledig kasse» og alle bak deg styrter forbi. Hvorfor har vi ikke sånn ordning som i London?

 • Reply Jeanett 27. november 2013 at 10:52

  Jeg har noen paraplyer jeg også!

  – Folk som oppdaterer facebook statusene sine med «åh, hvorfor må ting være så vanskelig?» så spør folk hva som er galt… og vedkommende svarer «vil ikke snakke om det». Så ikke skriv en status på facebook om det da !?

  – Folk i butikk. «Jeg må ha tre poser til jeg». Du må jo skjønne at det ikke holder med to bæreposer til en helg vogn med varer!?

 • Reply Kristine 27. november 2013 at 13:51

  Haha, jeg har lest gjennom alle paraplyene her, og må si meg enig i veldig mange av dem 😛

  – Mennesker som kaller meg tante. Hallo, jeg ekke tante! Jeg er barnehageassistent, om et halvt år er jeg faktisk førskolelærer!

  – Folk som skal stresse meg opp enda mer rundt det jeg allerede er stressa for. -Når er eksamen, men du jobber jo den dagen, du skal jo reise dagen etterpå! Give me a break, please!

  – Folk som oppdaterer statusen sin på facebook med hele livet sitt. Greit nok når du er 14, ikke når du bikker 20 ass.

  – Folk som ikke klarer å skrive NOEN ting riktig. Altså, jeg skjønner at det ikke er like lett alltid, men en av dine 25 statusoppdateringer det siste døgnet burde da i alle fall være halvveis korrekt rett skrevet?

  – Folk som kommenterer hvordan jeg behandler hesten min når de ikke har sett det en gang. – Hallo, rir du den ikke eller, har du ikke sal kanskje, er den syk, det var jammen en stor hund. Sorry ass, men jeg har AKKURAT kjøpt den og det å ri på tur alene er nesten som å ha et dødsønske..! Da er han jo helt idiot.

 • Reply Jeanette 27. november 2013 at 15:59

  hahah spot on!

  Idag er ikke dagen for å si det sånn, så jeg kunne ramset opp paraply etter paraply, men her er dagens (som også gir et inntrykk av den snurpete tonen min idag :/ ):

  Tannlegen min tygger tyggis med åpen munn. I 1 time. Takk og farvel, håper vil aldri sees igjen.

  🙂

 • Reply Dyreheimet - Bloggen for dyrelskere 7. desember 2013 at 19:56

  – Medstudenter som tror de er skolens midpunkt. (Les: Personen som kastet en jævla melkekartong i hodet på meg fordi han ville ha oppmerksomheten min. Skulle tro dette var 1 året på barneskolen, ikke videregående)

  – Kids og voksne mennesker som bare MÅÅÅÅÅ kose med den søte «lille» Golden Retriever min. Gjerne spør de ikke før fingrene deres er langt opp i fjeset på ham.

  – Folk som tror det er greit å løfte kattene mine. Nei, bare nei. Pusegutta hater alt pustende utenom meg.

  – Folk som sier det samme om og om igjen i en diskusjon, hold kjeft.

  – Folk som spør: «Hvorfor har du regulering?? :o»

  Selv om jeg er 16 år vil jeg ikke ha skeive tenner.

 • Reply Snerpefitta 21. desember 2013 at 22:36

  Vet du, nå måtte jeg gå inn på bloggen din kun for å finne igjen dette innlegget for å plassere en enorm og ny paraply. Here it goes:

  På senteret jeg jobber på, er det alltid fem gutter som HVER ENESTE GANG er ute etter stengetid. Jeg får ikke betalt etter stengetid, og syns derfor det er grenseløst irriterende at det er de samme dustene som er sene hver gang.

  I dag ga jeg beskjed når de ankom, at de måtte huske når det stenger, og at jeg hadde satt pris på om de kunne overholdt tiden slik at jeg slipper å jobbe ubetalt på overtid. Og hva skjer?? JODA: når klokka er 17 minutter over stengetid, kommer de endelig ut av garderoben. Jeg sier «jeg syns det er temmelig respektløst av dere å ikke overholde tiden, spesielt når dere har fått beskjed x antall ganger!». Og hva får jeg til svar? «Haha herregud, jævla snerpefitte? det er da faen ikke så nøye. Skjerp deg.»

  ????

  Håper de får influensa og ligger drittsjuke resten av året.

 • Reply Williams 6. februar 2024 at 14:01

  When someone writes an paragraph he/she retains the idea of a user in his/her mind that how
  a user can be aware of it. Thus that’s why this article is amazing.
  Thanks!

 • Reply jus murah 7. februar 2024 at 10:51

  Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any
  widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest
  twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.

  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look
  forward to your new updates.

 • Leave a Reply