Hverdagsliv

CHRISTMAS PLAYLIST

24. november 2013

God morgen! Da jeg våknet i dag innså jeg at det kun er en måned til julaften! Og enda kortere til dagene før jul. Jeg har jo hatt julestemningen skrudd på for fullt helt siden jeg var i New York, så jeg sprekker jo snart etter å røske fram plastikk-juletre og julekuler som drysser glitter på gulvet og stjerner med lys i og engler med lure smil. Har aldri gledet meg så mye til jul før, hvis vi ser bort i fra barndommen. Men da gledet jeg meg vel på grunn av pakkene. Nå gleder jeg meg til alt det andre.

Det er ikke mange ganger i løpet av livet at jeg har fått vært med både den norske og danske familien min i julen, men det får jeg i år! Hipp hurra 🙂

Det er ikke meningen å prakke på dere julen så tidlig, altså. Men det er sikkert noen av dere som allerede har blåst støv av nisselua. Så jeg tenkte å dele en spilleliste jeg har laget på Spotify, julemusikk only så klart. Si i fra hvis jeg har glemt noen viktige sanger, så skal jeg legge dem til.

Spillelisten finner dere her.

WOHOOOO, snart jul! Her i huset har jeg bestemt at juletreet skal fram 1. desember. De andre bare rister på hodet, men jeg hørte ingen direkte høylytte protester, så jeg regner med at det er greit.

Nå skal mamma, pappa og jeg på trening. Det suger å ha foreldre som er sprekere enn en selv. Jeg er så sykt umotivert om dagen, håper jeg får tilbake «håpet» på meg selv snart, haha. Vi blogges senere, happy sunday så lenge!

15 Comments

 • Reply Julie 24. november 2013 at 10:59

  Jeg har heller ikke gledet meg så mye til jul før som i år, bortsett fra i barndommen. Det er nok fordi jeg har flyttet ut i år og kan styre på med pynt og baking så mye jeg vil. Jippi! Jeg er i gang med julemusikk, og i dag blir det pinnekjøtt til middag… Pynten og bakingen får vente til desember i alle fall 🙂 God søndag, Ida!

 • Reply Line Omland Eilevstjønn 24. november 2013 at 11:27

  Åh, jul! Jeg har gledet meg siden august, så for min del er du ikke tidlig ute.

  Michael Bublé hører hjemme i julelista, synes jeg 🙂 Og her er min juleliste viss det skulle være til inspirasjon: http://open.spotify.com/user/lineei/playlist/71Ixr7gmkMQNoKp7bwHhJG

  IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR ♥

 • Reply Anonym 24. november 2013 at 11:56

  gleder meg masse til jul jeg å =) var å så musikalen annie i oslo på fredag å da kom den for fullt. å vi spiste julemiddag. nå mangler bare snøen og pynting av leiligheta osv hehe

 • Reply HanneSols 24. november 2013 at 12:25

  Anbefaler Katzenjammer med Vi tenner våre lykter, den er så nydelig 🙂

 • Reply Anonym 24. november 2013 at 12:27

  Her æ bor e julealbumet t DDE julestemning på ei CDplate!

 • Reply Mariell 24. november 2013 at 13:54

  Forslag til sanger:

  The pogues – Fairytale of New York

  Wham – Last christmas

  Britney Spears – My only wish

  Kurt Nilsen – The christmas song

  Kurt Nilsen – Himmel på jord

  Maria Mena – Home for christmas

  Katzenjammer – Vi tenner våre lykter

  Moddi – Nordnorsk julesalme

 • Reply Luksusdyret 24. november 2013 at 14:48

  Juuul <3

 • Reply theresekristina 24. november 2013 at 16:08

  Såå koselig! Skal absolutt følge den 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 16:27

  HanneSols: den er lagt til, takk 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 16:27

  Anonym: åå, så koselig!! 🙂

 • Reply Mari 24. november 2013 at 18:01

  Du måååå ha med Kurt Nilsen – Stjernesludd! Jeg elsker den!

 • Reply Cathrine :) 24. november 2013 at 19:27

  Ååå, jeg har gledet meg til jul i lengre tid og teller dager til 1.desember nå 😀

  Tiltross for at jeg allerede har laget meg en laaaang spilleliste med julesanger allerede, måtte jeg følge din også ^^,

  Klem:)

 • Reply Marie 24. november 2013 at 21:32

  Tusen takk for lista, var flere jeg hadde glemt der! 😀

 • Reply smk 25. november 2013 at 20:25

  Let it snow – Dean Martin

  En stjerne skinner i natt

  Jul i svingen

  When christmas come to town – fra polarekspressen

  Sonjas sang til julestjernen

  Ser flere er nevnt over her som jeg også ville hatt med, og at du også har mange på din liste, klem 🙂

 • Leave a Reply