Ida tipser

HOLD IN-SPESIAL

24. november 2013

Da har dagen kommet! Den årlige dagen hvor jeg minner dere om at dere kan legge bort kjoleangsten som ofte kommer snikende før juletider, og legge sideflesket i hendene på Trinny og Susannah. La oss være ærlige. Trinny og Susannah er skrekkelige og udugelige stylister. Når jeg ser på TV-programmet deres (noe jeg sjeldent gjør) venter jeg bare på at noen skal hoppe fram og rope «skjult kamera». Men èn ting kan de hvertfall, og det er hold in- undertøy.

Jeg vet veldig godt hvordan det føles å sitte ved bordet på julaften eller i familieselskap og føle at man er gravid i åttende måned. Med en god hold in reduseres jeg til tredje måned. Jeg vet også veldig godt hvordan det føles å føle seg som en feit julegris i kjolen sin når man skal ut og ha det gøy med venner. Jeg klarer ikke å ha det gøy ute når jeg ikke føler meg noe fin. Med hold in slipper jeg hvertfall å tenke på love handles og øl/vinmage.

Jeg har presentert hold in-produktene hos BuyHelse for dere tidligere, men kjører en reprise på favorittene.

All in one body smoother strammer inn partiene rundt mage, midje, hofter, rumpe og øverst på lår. Den sørger også for at BH ikke lager valker. Finnes i hudfarget og sort. All in one body shaper er perfekt til bruk under bukse men kan også brukes under skjørt og kjole. Ulempen med denne under kjole, er at det kan være litt plyndrete å gå på do. Da ville jeg heller gått for en All in one body smoother.

Hver gang jeg har skrevet om hold in, er det alltid noen som kommenterer «herreguud, så usexy, tenk hvis du skal kle av deg foran noen når kvelden er omme». Dere om det, men det er kanskje de samme tankene T&S har hatt nå som de har laget The Sensual Collection. Fint, elegant og feminint. The magic top kan kjøpes her, og The magic skirt finner dere her.

BuyHelse har hold in-plagg for alle kroppsdeler du kan tenke deg – sånn bortsett fra ansiktet. Du finner hele utvalget her

Her er størrelseguiden som gjelder for alle produktene.Her er en størrelsesguide som gjelder for alle produktene:

Til tross for det som står der, så vil jeg anbefale de som er en passe str 40 å presse seg inn i en S også, det vil gi bedre effekt. Selv er jeg en helt vanlig M, og jeg bruker S i disse produktene. Jeg hadde nok kommet meg inn i dem om jeg var enda større også, det gjelder bare å fighte litt mens man åler seg inn i dem. Jo mer du må kjempe, desto større effekt 🙂

Håper dette innlegget var til hjelp, dere får si i fra hvis dere har spørsmål.

//Reklamebasert innlegg

You Might Also Like

43 Comments

 • Reply maria 24. november 2013 at 17:48

  Men fy hvor godt det er å ta den av seg igjen!!

 • Reply tiggerlilly 24. november 2013 at 17:59

  takk for tips =)

 • Reply M 24. november 2013 at 18:13

  Kan du ikke prøve å fikse rabattkode for fri frakt fra Buyhelse? 🙂 Blir så bortskjemt med alle butikker som har fri frakt, så blir litt irriterende med en gang det er en butikk som har det…

 • Reply Martha 24. november 2013 at 18:22

  Jeg synes bare det er så utrolig dyrt. Har du, eller noen andre i kommentarfeltet for den del, noe å anbefale av det man kjøper i vanlige butikker og som ikke koster like mye som selve kjolen? Er normal/tynn i kroppen, så jeg trenger ingen vulgære innstamminger, synes bare det føles bedre når alt sitter litt bedre enn hva det ville gjort uten noe «hjelp». Takk!

 • Reply Ida 24. november 2013 at 18:28

  Ingen rabattkode? :s

 • Reply Jessica Rose 24. november 2013 at 18:35

  Thats so funny..your showing this..Trinny and Susannah are quite well know in the UK!

  http://vodkaandarose.blogspot.co.uk Jessica. x

 • Reply Anonym 24. november 2013 at 18:46

  Ok, sikkert et dumt spørsmål, men jeg spør allikevel, det er vel ikke sånn at man ikke får puste av disse produktene eller? Grunnen til at jeg spør om nettopp dette, er fordi jeg gikk til innkjøp av hold in strømpebukse og jeg angrer, for det er søren meg det vondeste plagget jeg har hatt på noensinne, det er omtrent umulig å bevege lårene og magen blir så trykket inn at det gjør fysisk vondt å puste, mye mulig det bare er jeg som har vært uheldig..

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 19:04

  Anonym: hmm, da har du nok kjøpt en størrelse som var for liten :/ Hørtes ikke godt ut!

 • Reply Amanda 24. november 2013 at 19:10

  Er det noen av de som fungerer med en kjole med åpen rygg?

 • Reply Hilde 24. november 2013 at 19:17

  Dette har ikke så mye med hold-in å gjøre, men du er utrolig vakker, Ida! Rett og slett nydelig er du 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 19:18

  Hilde: så hyggelig, tusen takk! <3

 • Reply Lisell 24. november 2013 at 19:22

  Jeg kjøpte den hold-in strømpebuksen deres i fjor til jul og den ble flittig brukt, det er det beste hold-in produktet jeg noen gang har hatt 🙂 ingenting kan måle seg med deres produkter.

 • Reply Tina 24. november 2013 at 19:40

  Har du prøvd denne all in one body shaper? For jeg lurer veldig på å kjøpe en slik, jeg er en str small, men har litt lår da vettu 😉 Så da er spm mitt: vil det ikke bli «valker» på lårene? At det vises at man har den på?

  Klem Tina:)

 • Reply G 24. november 2013 at 19:44

  Hei

  Takk for tips 🙂 lurer på hvor langt opp på ryggen bak «all in one body smoother» går? Kan jeg bruke den under en kjole med dyp rygg ca ned til BH-kanten?

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 20:10

  G: hei 🙂 hvis du trykker på linken til produktet, så ligger det bilder av ryggen hos buyhelse!

 • Reply LH 24. november 2013 at 20:35

  Hvordan er leveringstiden til buyhelse? Skal på julebord på fredag, blir den levert innen den tid? 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 20:51

  LH: ja, det er jeg ganske sikker på 🙂 de sender dagen etter at du har bestilt. Jeg får alltid pakke derifra i løpet av 2 dager.

 • Reply Line 24. november 2013 at 22:17

  Tror du jeg som faktisk ER gravid i 8.mnd på julaften klarer å presse meg inn I en sånn? For jeg føler meg faktisk som en julegris allerede nå! 😉

 • Reply theresekristina 24. november 2013 at 22:19

  Eg elska at du skrive om sånt 🙂

 • Reply frkfrøken 24. november 2013 at 22:24

  Disse er fantastiske! Jeg har en all in body smoother og den har jeg nå hatt i snart fire år og den er fortsatt like fin! Grunnen til at man bør kjøpe disse og legge i litt penger i dem – er at dette er veldig god kvalitet og de holder leeenge. Den er vært alle pengene. Anbefales på det sterkeste.

  Ida, er så glad for at du blogger!

 • Reply Linn 24. november 2013 at 22:30

  Mulig det er et kjempe teit spørsmål….. Lurer på å klikke hjem all in one Body shaper, men hva hvis jeg må på do?? Er det åpning i skrittet eller må jeg ta av både kjolen og body’n?

 • Reply Madelen 24. november 2013 at 22:39

  Hei Ida, takk for tips!Jeg lurte på en ting. Jeg tenker å kjøpe en strømpebukse fra den nettbutikken og der er s=36-38. Jeg er egentlig 40 i sånne str tror jeg. Jeg har str M i bukse på bikbok som tilvarer 31, hvis jeg ikke husker helt feil. Bør jeg kjøpe S som du sa? leser på de andre komentarerene og blir redd jeg ikke får puste hehe. Men tror jeg er sånn ca på str med deg 😉

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 23:33

  Madelen: da ville jeg gått for en S 🙂 bare vær forberedt på at den kan være vanskelig å få på!

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 23:34

  Linn: hvis du kjøper den som ser ut som en kjole, slipper du det problemet 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. november 2013 at 23:34

  Line: hehe, det skal du jo bare være stolt av og vise fram! Gratulerer og lykke til 🙂

 • Reply Maria 25. november 2013 at 09:34

  elsker at du skriver slike innlegg, og måten det er skrevet på er herlig! Koser meg masse med bloggen din <3

  Har du laget noen video eller «how-to-innlegg» om hvordan du krøller håret ditt? Har en sånn mast-stang, men får det ikke helt til.. 😛

 • Reply Silje 25. november 2013 at 10:02

  Hei.

  Jeg skal bestille, men ble litt usikker på størrelsene nå.

  Jeg er en S/M (M i kjoler). 169 og 60kg. Burde jeg hatt en S eller XS?

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 11:44

  Silje: jeg vil tippe at du kommer deg inn i en xs etter litt struggling… Men jeg har aldri prøvd meg på en XS, så jeg har dessverre ikke noe erfaring med hvor trang den er :/

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 11:47

  Maria: hmm ja, men vet ikke hvor de er blitt av! Vet at Fotballfrue har lagt ut et par, Google it 🙂

 • Reply Veronika 25. november 2013 at 12:03

  Hvor er den svarte kjolen som du har på deg fra ? 🙂

 • Reply Thea 25. november 2013 at 12:31

  Et rart og kanskje for intimt spørsmål som har pittelitt med dette innlegget å gjøre. Hva tenker du om one night stands? Jeg mener å huske at du personlig er negativ til det, kan det stemme? Jeg syns nemlig det er så vanskelig å ta stilling til for noen blir jo med nye hjem hver gang de er ute, men jeg blir dritredd bare av å tenke på å være med hjem til noen jeg strengt tatt ikke kjenner. Men then again, jeg føler meg som omtrent den eneste som føler det sånn :S Og jeg er bare et par år yngre enn deg så det er rart å være «prippen» i tankesettet føler jeg :p

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 15:00

  Thea: jeg dømmer ikke folk som har one night stands, men jeg har aldri hatt det selv og tror nok heller ikke det kommer til å skje. Jeg har ikke behov for å dra med meg en fremmed hjem eller bli med en fremmed hjem. Handler vel ikke om å være prippen, bare å vite hva man selv er komfortabel med og ikke? 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 15:00

  Veronika: Valerie (tror jeg merket heter), kjøpt på Byporten (Fine Ting heter butikken) for 2 år siden 🙂

 • Reply Eva 25. november 2013 at 17:24

  Men du Ida, når man kjører på med disse gi-meg-drømmekroppen-jeg-ikke-har-selvdisiplin-nok-til-å-fikse-selv-klærne (jeg er nemlig altfor glad i sjokolade til at jeg kan ta på meg noe kroppsnært uten at det blir et fryktelig trist syn) har du strømpebukse også under da? Eller går du for bare ben med selvbruning som man later som om er helt naturlig farge å ha på bena på vinteren ? Er jo innmari kaldt uten strømpebukse men det blir vel kanskje litt mye med både strømpebukse som holder inn alt nord for anklene OG hold in kjole…. Eller? jeg har jo så vinterbleke ben at jeg ser ut som om jeg har stått opp fra grava!!! Mayday….

 • Reply Kathrine Louise 25. november 2013 at 21:50

  ååå, dette ville virkelig vært en lifesaver nå i disse jule-fest-tider! haha 😀

 • Reply Elisabeth 25. november 2013 at 22:30

  Har et lite spørsmål, Ida! 🙂

  Hvordan blir rumpa seende ut? Jeg har ikke flat rumpe til vanlig, men de gangene jeg har prøvd hold in-strømpebukser (Pierre Robert) får jeg skikkelig flat og stygg mannerumpe. Det er kanskje forskjell på strømpebukse og disse, eller? Vil stramme inn alt annet enn stumpen…

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 23:05

  Elisabeth: syns de løfter litt på rumpa, blir hvertfall ikke flat 🙂 syns jeg, da

 • Reply A.E 25. november 2013 at 23:18

  seriøst, dette hørest sikkert helt teit ut, men å lese at en toppblogger er i str M, gjorde dagen min.. oog innlegget lenger oppe, der det var kjole(r) som ikke er knapt nok nedenfor ræva og kløfta all over the place, takk!

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 23:21

  A.E: <3 til deg

 • Reply helena 28. november 2013 at 20:46

  hvor er den sorte paljettkjolen fra? Super lekker!

 • Reply helena 28. november 2013 at 20:49

  hvor er den sorte paljettkjolen fra? Super lekker <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2013 at 21:44

  helena: tror merket heter Valerie, jeg kjøpte den for to år siden på Fine Ting på Byporten 🙂

 • Reply Inger 19. august 2014 at 13:43

  Du skriver denne under kjolen kan være litt plyndrete å gå på do med. Du ville heller brukt All in one body smoother hvorfor? Er det knepping i skrittet på kjolen.

 • Leave a Reply