Uncategorized

SLEEPING IN SNOWFLAKES

24. november 2013

Til alle som lurte på hvor snowflake pysjen min var fra forrige gang jeg viste den fram: Victorias Secret!

Nå har jeg marinert kroppen min i dyne, etter en ganske fin søndag. Startet dagen med spinning og dro rett på Pilates etterpå. Måtte bare nevne det, i fare for å ha en eneste treningsøkt uten å fortelle dere om det. Jeg er ganske frustrert på treningsfronten. Har lyst til å kjøpe timer hos en PT som kan lære meg å løfte vekter riktig, men jeg vet ikke om det er noen flinke i Tønsberg. Noen som vet? Jeg orker ikke en 20 år gammel muskelknute som elzker å trene, jeg vil ha en ekspert. Blir veldig glad for tips!

Nå skal jeg se to episoder av Broen før jeg legger meg. Ikke glem å kikke innom i morgen da, Monday Giveaway! God natt.

30 Comments

 • Reply mrmrswold 24. november 2013 at 23:04

  Kjempefin pysjamas! 😀

 • Reply Kristìn 24. november 2013 at 23:05

  Hahaha, «elzker å trene»! Du verka så jævli arti Ida, elske humoren din. 🙂

 • Reply Rebecca 24. november 2013 at 23:10

  Hei Ida 🙂

  Lurer bare på om det er noen krav for å melde seg på NYC marathon, og om det koster noe?

 • Reply Sarah Stensholt 24. november 2013 at 23:15

  Jeg synes Bodil på active/badeland er UTROLIG flink og grundig:)

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 00:20

  Sarah Stensholt: Hei Sara, takk for tips 🙂 Vet du om hun jobber freelance eller om hun kun er på Active?

 • Reply Maltuss 25. november 2013 at 01:19

  Missunelig

 • Reply Benedikte Pettersen 25. november 2013 at 01:45

  På det aller sterkeste(!!!) jeg anbefaler Johannes på Stamina på gressbanen 🙂 Jeg har trent styrke i flere år og han virkelig flink – både som PT og som trener på gruppetimer. Han pusher deg, og kan sakene sine!

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 07:46

  Benedikte Pettersen: å hjelp, har vært på gruppetimer med han! Hehe. Men takk for tipset, det skal jeg vurdere 🙂

 • Reply Mia 25. november 2013 at 09:00

  Emelie på Stamina Gressbanen

 • Reply Ida 25. november 2013 at 10:09

  Har ikke snøring på gode personlige trenere i Tønsberg, men jeg vil virkelig anbefale deg å «investere» i god en. Jeg hadde trent styrke i en del år før jeg tok motet til meg, og skaffet meg en PT. Og fy fasan.. Det er med hånda på hjertet en av de beste beslutningene i livet mitt. Så plutselig resultater etter noen uker. Men ja, jeg valgte en som pushet meg til det ytterste, enda jeg sa at jeg ikke orket mer. Ingen venn altså….

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 11:46

  Ida: akkurat det jeg er ute etter! Umotiverende å trene masse men vite at man kanskje ikke gjør det helt riktig…

 • Reply Idakristine 25. november 2013 at 12:57

  Så nettopp en opptreden fra American Music Awards 2013 på YouTube, av Christina Aguilera. Dere lignet sykt på hverandre slik som hun så ut! Vakre kvinner begge to <3

  Her har du klippet, fin sang også 🙂

  http://m.youtube.com/watch?feature=plpp&p=PLx5DGXIA2JTBYtxCDJXhG43jfS9GwTxxw&v=cE3o3Z7rjP8

 • Reply Therese 25. november 2013 at 14:30

  Jeg anbefaler virkelig Emelie på Stamina Gressbanen. Har brukt henne selv, og er superfornøyd 🙂 Veldig flink til å legge opp varierte program, og ikke minst pushe deg. Styrketreningen ble virkelig noe annet etter at jeg begynte med henne. Jeg har i alle fall sprengt mange grenser det siste året.

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 14:57

  Therese: Tusen takk for tips! 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 14:58

  Idakristine: det tar jeg som et stooort kompliment, hihi 😀 tusen takk!

 • Reply Hanna 25. november 2013 at 16:03

  Anbefaler virkelig Julie Firing-schou som bla. jobber som spinning instruktør på sporty24 i tønsberg, men også som PT for treningsforum. Hun konkurerer selv i bodyfitness, men hun hjelper alle uansett målsetning med både trening, mat og motivasjons meldinger og har helt utrolige resultater å vise til 🙂

 • Reply l 25. november 2013 at 16:26

  johannes på gressbanen! 🙂

 • Reply Signe 25. november 2013 at 17:11

  Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med noen på Spenst Farmand. De er veldig flinke, og har nettopp fått ny crossfit avdeling, hvor det er mye knebøy, markløft, frivending og lignende 🙂

 • Reply altaf 25. november 2013 at 18:30

  hahahahahhahahahahahahaha 20 å gammel muskelknute!!..jeg døøør!! vet du at du er morsom eller faller det deg bare naturlig/tilfeldig?. jeg må bare si at jeg elsker å lese tekstene dine. jeg titter innom bloggen din for å LESE det du har skrevet. i motsetning til andre blogger der jeg går inn og skroller fort opp og ned kun for å se hva de har på seg den dagen, for alt de skriver er jo uinteresante ting om hvor de spiste sushi og hvor vansklig det var å løpe til bussen med hæler…uansett. jeg skulle ønske jeg kjente deg personlig. du er både vakker og SMART!!!

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 18:32

  altaf: beste komplimentet jeg kunne fått!

 • Reply Hege 25. november 2013 at 18:55

  Det er ganske nylig åpnet et Crossfit gym i Tønsberg. Hvis du ønsker effektiv og morsom trening med god oppfølging, burde du prøve det. Du vil føle deg som er nytt menneske på kort tid 😉

 • Reply Christine 25. november 2013 at 20:46

  Vet dessverre ikke om noen i Tønsberg, men om du finner en gjør det! Jeg skaffet meg PT i august og jeg har aldri vært i bedre form eller hatt så mye kunnskap om trening/utførelse og kosthold som jeg har nå. Tenker aldri at det er et ork å trene lenger heller. Det er kjempe gøy! 🙂 Lykke til

 • Reply Kine 26. november 2013 at 18:00

  Heisann. Har du bestilt pysjen fra victoriasecret.com? Isåfall hva kom den på inkl toll og alt?

  Aldri bestilt derfra, litt redd tollen skal være skyhøy… Men den var utrolig fin!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 19:06

  Kine: hei 🙂 kjøpte i new York, har aldri bestilt fra dem på nett.

 • Reply Sofie 26. november 2013 at 21:05

  Hei!

  Helene Berg som er personlig trener på Fresh fitness i tønsberg arrangerer gruppetimer med PT nå i desember. Det blir innslag baseløft, crossfit, bootcamp og kroppsvektsøvelser. Det kan man jo teste ut, og er man fornøyd kan man jo gå videre med hun. Hun har hatt flere fornøyde kunder og jeg har selv hatt timer med hun. Hun er veldig fokusert på å trene riktig. Du kan jo ta en titt på arrangementet her:)

  https://www.facebook.com/events/462775947175888/?fref=ts

 • Reply Synnøve 27. november 2013 at 20:19

  Hei, hvordan er den pysjen i str? Og er den strechy liksom? 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. november 2013 at 20:31

  Synnøve: den er ganske stor i størrelsen, og masse stretch. I butikken lå de i pakker så jeg ikke fikk prøvd, men jeg tenkte jeg skulle være smart og kjøpe en stor pysj i str L. Den ble ikke bare stor, den ble stooooooor. Faller av når jeg går. Så ikke gå OPP i str hvertfall 🙂

 • Reply Eline 28. november 2013 at 22:34

  Hei Ida! 😀

  Siden du har flyttet til Tønsberg, så anbefaler jeg deg å sjekke ut Burn Fat Boot Camp enten på Ringshaug eller i Sentrum. Det er utrolig bra! Jeg går på det i Sandefjord, og jeg er superfornøyd! Det er sirkeltrening, på en time som varer 45 minutter. Det er en coach som følger med å hjelper alle sammen. Det er mye bedre enn å trene alene/med venner, men heller ikke så intenst som personlig trener. 😀

  http://www.burnfatbootcamp.no/

  https://www.facebook.com/BurnFatBootCamp

 • Reply https://undress.vip/ 17. januar 2024 at 12:59

  A round of applause for your post. Want more.

 • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 09:38

  Wow, marvelous blog format! How long have you been running a blog for?
  you made blogging look easy. The full glance of your website is excellent,
  as well as the content! You can see similar here sklep online

 • Leave a Reply