Serietips og musikk

MEAN TWEETS

25. november 2013

 

Hahaha. Mean Tweets fra Jimmy Kimmel Live er min nye Youtube-favoritt. Kjendiser som leser stygge tweets om seg selv. En liten finger til de som bruker store deler av sin fritid på å slenge dritt til andre på nett. Det er jo faktisk utrolig komisk. Vurderer å gjøre min egen videoblogg-versjon hvor jeg leser opp stygge kommentarer jeg har fått. Selv om jeg får overraskende få – jeg tror at jeg for det meste har blogglesere av den snille typen. Selv om det av og til kommer et innslag av: gå og brenn jævla hore, du er stygg 🙂

26 Comments

 • Reply Maria 25. november 2013 at 15:57

  Hahaha! Gøy! syns absolutt du skal gjøre en med stygge kommentarer!

 • Reply Julie 25. november 2013 at 15:58

  Hahaha, morsomt ! Noen av reaskjonen var jo kjempe bra!

 • Reply tiggerlilly 25. november 2013 at 16:09

  morsom måte å vise at man er imot nettmobbing ved at de leser om seg selv å viser at de egentlig ikke bryr seg så mye om d da hehe. er jo egentlig bare mye komisk

 • Reply camilla 25. november 2013 at 16:31

  haha, hadde vært morsomt om det ble laget slik video av div profilerte bloggere fra dems kommentarfelt (værste kommentaren) f.eks fotballfrue, deg, ulrikke lund osv.

 • Reply Terese 25. november 2013 at 16:54

  Åh enig! 😀 Haha. Hadde faktisk vært sykt kult om du fikk med deg noen flere blogger og laget en sånn her video!

 • Reply Guro 25. november 2013 at 17:03

  Haha, nå ble dette min nye youtube-favoritt også! Du må lage en sånn videoblogg 😉

 • Reply Ida 25. november 2013 at 19:07

  Hahaha! Hadde vært såå kult om du hadde laget en slik video 😀

 • Reply Therese 25. november 2013 at 19:27

  Gjør det, gjør det! 😀

 • Reply Ingrid 25. november 2013 at 19:51

  Haha, jimmy kimmel er fantastisk 🙂

  Grunnen til at du har så sjeldan stygge kommentarar, meiner eg har med måten du framstiller deg sjølv på. Du kan vera ærlig og sårbar, men også skrive gode tekstar om ting folk kjenner seg att i, du er dyktig og ærlig.

  det er aldri greit og skrive dritt om andre på nett, men nokon bloggerar framprovoserar faktisk til diskusjonar, slike bloggar les eg bare når eg vil ha meg ein god latter 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 19:54

  Ingrid: så hyggelig at du syns det, tusen takk 🙂

 • Reply Luksusdyret 25. november 2013 at 20:30

  Haha morsomt ! 🙂

 • Reply Anonym 25. november 2013 at 21:56

  likte kristin stewert??? hahah sorry engelsken min er ja, men hun var morsom!

 • Reply Oda 26. november 2013 at 00:01

  haha, sykt bra! Lag en video, plis

 • Reply Betina 26. november 2013 at 00:18

  Jeg er ikke den som vanligvis skriver negative kommentarer på blogger/kommentarer generelt egentlig, men synes du er så ærlig og åpen om livet ditt. Og du framstiller deg selv på en god og «normal» måte, at man kan nesten ikke bli provosert til ting du skriver, for du skriver på en så god måte at det virker som du tar hensyn til andres meninger – selv før de sier dem. Du setter også veldig pris på kommentarene, og anbefalingene leserne gir deg, slik at man virkerlig føler at det er en dialog.

  F. eks fotballfrue svarer jo alle, men hun tar ikke lærdom av kommentarene i det hele tatt. Et godt eksempel der er at hun ikke tok til seg noen av kommentarene fra folk som har vært i samme situasjon som henne, altså om det hun pakket som hun skulle ta med seg til sykehuset. De uggstøflene sa folk at hun kunne droppe, for de kom til å bli skitnet til av både blod og egen kroppsvæske hvis hun i løpet av fødselen måtte stå i perioder, at det er like greit å bruke f. eks crocks som man lett kan vaske etterpå.

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 00:26

  Betina: jeg skjønner nogenlunde hva du mener. Men likevel skjønner jeg ikke helt hvor folk finner det i seg å skrive stygge ting anonymt til noen de ikke kjenner? Konstruktiv kritikk er selvfølgelig èn ting, men jeg tenker på direkte drittslenging. Hadde aldri falt meg inn å gjøre det, så bare forstår ikke heelt hvordan folk klarer 🙂

 • Reply Gina:) 26. november 2013 at 03:01

  Takk så jævlig, Ida. Akkurat som om jeg ikke klikka inn på bloggen din sent nok i ugangspunktet, så poster du noe fra Ellen!? Så da sitter jeg her da, 3 timer senere, og utallige youtube-videoer av Ellen sett! I kveld er du min paraply. «Folk som linker til morsomme videoer rett før du skal legge deg, uten å tenke på at det VIL dra ut tiden ennå mer!».

  Regner tho med sjefen min godtar; «Jeg er så jævlig trøtt og ubrukelig i dag, fordi jeg klikka inn på bloggen til Ida Wulff, og ble sittende å se på youtube-filmer av Ellen i 3 timer…»

  Igjen, kjempe takk!

 • Reply Cecili Marie 26. november 2013 at 09:48

  Ææææh, han ikke du gjøre det? 😀 Ser for meg at du har en flott comeback på alle kommentarene 😉

 • Reply Silje 26. november 2013 at 10:37

  Haha vææær så snill, Ida! Lag en slik video!!

 • Reply Trine 26. november 2013 at 12:31

  Hahaha har du sett Jimmy Kimmel christmas presents, eller halloween candy? Det er hysterisk, så om du ikke har sett det så anbefaler jeg virkelig å gjøre det!

 • Reply Toyni (: 26. november 2013 at 12:50

  haha herlig, bra de tar igjen !

  Forstår ikke hvordan folk kan få seg til å være stygg over nettet på den måten jeg, syns det er mye bedre å gi koselige kommentarer til de jeg syntes fortjener det, ellers kan jeg komme med en konstruktiv kritikk til noen om jeg setter spørsmål ved det de skriver eller er uenig. Jeg gidder ikke være slem for det ! 🙂

  Om det er noen jeg ikke liker eller lignende, så går jeg vekk. det er ikke så vanskelig å lukke fanen 🙂

 • Reply Trude 26. november 2013 at 16:25

  Sykt bra laget, hadde vært kult om du lagte en også! Skjønner virkelig ikke at voksne folk kan sitte å skrive dritt til andre på nettet… for en verden. Digger deg forresten 😀 kommenterer nesten aldri, men er fast leser.

 • Reply Anonym 26. november 2013 at 16:45

  Hahahah elsker disse!! Synd det ikke er fler enn 4/5..:(

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 17:37

  Anonym: det er flere tror jeg, søk music edition f eks 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 17:41

  Toyni (:: helt enig med deg 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 17:41

  Trine: ja hahaha det er best!!

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 17:46

  Gina:): haha, unnskyld!!! <3

 • Leave a Reply