Uncategorized

TIDENES MATPAKKE

25. november 2013

Vet dere hva eller. Da jeg gikk fra skolen i dag kom jeg på at jeg ikke hadde spist matpakken som jeg fikset i dag morges. Jeg pakker ofte med meg en speltlompe med kalkun, det er fort gjort og smaker godt. I dag kan vi stryke over smaker godt. Jeg fisket altså opp posen med lompe, og begynte å dytte den inn i gapet mens jeg myste opp mot sola og vandret på min vei til kafèen hvor jeg skulle møte Maria. Jeg stoppet faktisk opp i to sekunder og studerte lompa, syns den smakte helt sykt merkelig. Ekkelt. Og konsistensen var rar. Men ettersom jeg var blendet av sola og godt humør over å være ferdig på skolen, både spiste og gikk jeg videre. Da jeg kom hjem senere på dagen så jeg at matpakka mi lå igjen på kjøkkenet. Jeg hadde altså ikke spist dagens matpakke…… Sist jeg hadde med meg matpakke på skolen var for over en uke siden. Jeg har altså spist kalkunskinke og lompe som har ligget flatklemt i en veske i mange dager. Æsj. Kanskje ikke så big deal for alle, men for de som kjenner meg…… Jeg spyr i munnen min mens jeg skriver dette. Hvis jeg dør av matforgiftning i natt får dere ha meg unnskyldt.

Der ser dere nok en gang hvor spennende livet mitt er. En halv bok om en gammel matpakke. Sånn ellers har jeg vært på visning av en leilighet i dag. Ga egentlig opp da jeg ikke fikk den med sjøutsikt, så har ikke sett eller tenkt på leilighet på en god stund nå. Men nå skal hodet mitt kverne litt på den jeg var og så på i dag, så får vi se 🙂

Denne går på repeat hos meg om dagen. Weird video. Men jeg elsker sangen, og så elsker jeg Kim!

PS. Monday Giveaway er lagt ut på Facebook-siden min. Husk at dere må like den for å kunne delta.

13 Comments

 • Reply Mari 25. november 2013 at 21:43

  Åh fy F! Da hadde jeg dødd! Er over gjennomsnittet opptatt av at maten ikke skal være gammel eller i nærheten av utgått dato! Huff haha, håper du ikke blir dårlig 😉

 • Reply Jenny 25. november 2013 at 23:35

  Åfyfaen?.. Jeg dør litt bare av å tenke på det – føler med deg..!

 • Reply Tina 26. november 2013 at 09:25

  http://www.youtube.com/watch?v=nRckgn36lzY Du bør se denne! Enda bedre enn Bound 2 🙂

 • Reply Stephen Grindhaug 26. november 2013 at 11:19

  hahahahaha

 • Reply Pia Susanne 26. november 2013 at 11:52

  Hahahaha. Fantastisk. <3 Jeg føler med deg!

 • Reply kine 26. november 2013 at 14:28

  haha. matpakke <3 Men serr, blir du ikke pinlig berørt av videoen? visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg første gang jeg så den. digger Kanye som musiker (personlighet- not su much), har ikke noen superspes mening om Kim, men syns bare den videoen er altfor klein, for privat kanskje? hverfall når hun «ligger» på fanget hans, bakoverlent på sykkelen. haha. *kniiis og blæ på en gang*

  okey, nok om det. ha en fin dag! lykke til med visninger videre 🙂

 • Reply Maria 26. november 2013 at 15:54

  Jo da.. «Se oss pule på en motorsykkel, med puppene på vift, og eg e sååå deilig blikk» e veldig bra musikk video! Har ikke noe imot Kim & ko, mn dette blir både domt og kleint.. Du spyr av av matpakken, eg spyr av dette! (OK da.. Litt ekkelt å spise på gammel mat:p men Ida? Hvorfor forsatt du? Smakte ikke d muggelt? Hehe ) ha en fin dag videre 🙂

 • Reply Adrianna 26. november 2013 at 17:26

  HAHAHA, der tisset jeg på meg. bare litt.

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 17:40

  kine: liker ikke videoen jeg heller 🙂

 • Reply Solveig 26. november 2013 at 20:44

  HAHA,laptopen rista godt på magen 🙂 Digger sarkasmen og selvironien i innleggene dine. Keep up!

 • Reply Eline 26. november 2013 at 23:02

  Hahaha! Du får meg alltid til å le (ikke meningen i dette tilfellet men) uff 😛

 • Reply Johanne 27. november 2013 at 11:36

  hahhaa elsker kanye og sangen, tror han lager videoer som dette kun for moro skyld/oppmerksomhet! ha en super dag 🙂

 • Reply Andrea 27. november 2013 at 13:45

  Hahaha, jeg lo høyt i forelesningen med 150 personer rundt meg!

 • Leave a Reply