Ida tipser

VI KLER OSS IKKE SOM HORER I JULEN

25. november 2013

Blæ. Jeg angrer absolutt ikke på at jeg bestilte fjærskjørtet mitt her om dagen, men jeg skulle ventet et par dager. For i dag dukket nettopp nyttårskjolen opp på nett! Så jeg burde jo bare bestilt det sammen, men pytt pytt. Jeg må alltid ha på meg paljetter på nyttårsaften, og denne grønne falt jeg pladask for i dag. Grønn er egentlig ikke helt meg, men nå har jeg jo snart 100 beige og svarte paljettkjoler! Gøy med litt farge. Og så kan jeg jo være juletreet på nyttårsaften, hvis noen skulle savne den glitrende grana etter en koselig jul. Haha 🙂

For likesinnede, så finnes kjolen her. Adlink!

Må bare ta opp en ting når vi er inne på kjoler. Hva er det med alle disse bloggerne som skal tipse om julekjoler, og som bare legger ut masse lårkorte, trange kjoler med åpen rygg helt ned til rumpesprekken og kløft ned til navelen? Jeg blir helt satt ut. Sånn ville jeg aldri kledd meg i familieselskap, og det er vel tross alt familien vi feirer julen med? Julebord og nyttårsaften er noe litt annet, men det går fortsatt an å roe ned horestilen et lite hakk. Takk for meg.

80 Comments

 • Reply Kristin 25. november 2013 at 22:23

  AMEN

 • Reply Benedikte 25. november 2013 at 22:27

  TAKK. Er så veldig, veldig enig med deg.

 • Reply bell 25. november 2013 at 22:29

  haha, digger deg, Ida! =) Du får sagt det 😉 Den kjolen var veldig fin by the way. Jeg skal ut å reise, så sparer penger.. kjedelig å ikke kjøpe NOE nytt til meg selv før jul!!

 • Reply Martha 25. november 2013 at 22:31

  Er så enig når det kommer til hvor lettkledde mange tenker å være i jula. Synes mange av kjolene er for drøye for både julebord og det som er. Jeg synes også det er et hysteri i form av hvor mange kjoler man skal ha. Jeg kan fint bruke julebordkjolen på nyttårsaften, og julaftenkjolen på fest i romjula. Trenger ikke fem kjoler på éi jul, fordi man skal på flere tilstelninger. Hjelpes!

 • Reply Ine 25. november 2013 at 22:36

  TAKK!! for at du sier det samme som jeg tenker! Hva skjer med lårkorte kjoler og åpen rygg!? Blir helt fantastisk oppgitt! Så takk for at du la ut en fornuftig kjole som er en sikklig party kjole! 🙂

 • Reply lmlp 25. november 2013 at 22:40

  haha! jeg er helt enig der! Jeg personlig er i hvert fall ikke interessert i å gå i en kjole som sitter klistret inn til kroppen og viser mest mulig hud. Man kan være sexy og samtidig ha på seg noe som ikke viser både kløft, rumpe og rygg på en gang.

 • Reply Aina Catrine 25. november 2013 at 22:48

  Helt enig med deg Ida. Og som en kompis sa forleden dag: «Vi gutta er enkle dyr. Det første vi tenker når vi ser en halvnaken jente i snøstorm er noe sånt som: Fyfaen hun må fryse. Vi tenker ikke over hvor pene ben eller kløft hun har, men hvor fort hun kommer til å få urinveisinfeksjon.»

  Jeg går heller med ullstrømpebukser enn å bli syk til jul. Ærlig talt.

 • Reply Kjersti 25. november 2013 at 22:56

  SÅ ENIG! Endelig en kjole som man kan gå med blant folk! Hater lårkorte og trange kjoler. Nesten hver gang jeg ser en fin kjole hengende i butikken, går jeg forventningfull inn på prøverommet, men ender alltid opp med at jeg føler meg som en hore til og med på prøverommet. Ønsker at flere la ut kjoleinnlegg med normale størrelser.

  Nettopp dette er en av grunnene til at du er den eneste bloggen jeg leser daglig.

 • Reply Anonym 25. november 2013 at 23:00

  Den kjolen der er bare fantastisk! Jeg har nettopp bestilt den samme i blå hos asos 😀 Kan nesten ikke vente til den kommer i posten! Gleder meg også til å se bilder av deg med den grønne kjolen! Klem

 • Reply Guro 25. november 2013 at 23:35

  AMEN. Du setter ord på tankene mine

 • Reply julie Kippersund 25. november 2013 at 23:47

  Hehe! Du er helt fantastisk Ida! Du har helt rett i det du skriver, er litt upassende med slike lårkorte og åpen rygg på familiebesøk !

 • Reply Sandra Marie 25. november 2013 at 23:52

  helt enig!!

 • Reply Ingvill 25. november 2013 at 23:55

  Hehe virker nesten som vi tenker litt likt! Jeg klikket nemlig hjem en ganske lik kjole som den grønne til julebords- og nyttårskjole, for ett par uker siden!! Har aldri våget å bruke noe særlig mye grønt før, men nå har jeg fått mersmak 🙂

  Du kommer garantert til å se nydelig ut i den du bestillte, håper på bilder!

  Og btw, du har bare alt for rett angående lettkledde juleantrekk, er det noe jeg er lei av så er det lårkorte kjoler med milevis av kløft.

 • Reply Ida Wulff 25. november 2013 at 23:56

  Ingvill: kommer bilder! 😀 heia grønt, hehe.

 • Reply Mia 26. november 2013 at 00:54

  Endelig er det noen med fornuft i seg!

  Skjønner ikke jenter som på død og liv skal vise alt de eier…

  Enten kløft, eller rygg eller litt kortere kjole.. Ikke alt på en gang. Og kjolen skal da ærlig talt ikke gå rett under rumpa! By all mean.. Folk skal få kle seg som de vil, men jeg personlig synes det er tragisk med mooning på dansegulvet, julebord, nyttårsaften, you name it..

 • Reply Jorunn 26. november 2013 at 01:47

  Takk,takk,takk!!

  Har irritert meg så over alle toppbloggerne som skal tipse om kjoler som viser hele rumpa om man bøyer seg litt ned. Blir så oppgitt over at alt skal handle om vise mest mulig av kroppen sin.

 • Reply Anne 26. november 2013 at 08:14

  Takk takk takk takk! En del av rosabloggerne kler seg mer for hore og hallikparty en familiejul.. Det er jo ikke kjoler, det er topper! 😉 Det er godt å lese bloggen din, du har noe mellom ørene.. 🙂

 • Reply Lise 26. november 2013 at 08:18

  AMEN. Når man sitter rett på trusa er kjolen FOR KORT!!!

 • Reply Nora 26. november 2013 at 08:18

  TAKK for at du påpeker dette med såååå korte kjoler!!

  Men på Nelly finnes jo nesten ikke annet…

 • Reply Camilla Albertine 26. november 2013 at 08:24

  Takk!

 • Reply Iselin 26. november 2013 at 08:48

  Den var utrolig stilig 🙂

 • Reply Stephen 26. november 2013 at 09:03

  True!

 • Reply Tina 26. november 2013 at 09:19

  Haha! Digger deg, helt enig!!

 • Reply Lone 26. november 2013 at 09:48

  Den var fin! Står at modellen er 165 og bruker XS. Jeg er 161. Sier du ifra når du har prøvd den? Har litt lyst til å bestille, men vet ikke om jeg bør ta XS eller S. Jeg er sånn «vanlig tynn» ikke modell eller beinrangel tynn, men hvis kjolen er skikkelig liten i str, så må jeg nok gå opp. Har ei venninne som handler litt på Nelly og noe er veldig lite i størrelsen 🙂

 • Reply Ingrid 26. november 2013 at 09:51

  AMEN IDA. Herregud, har ikke irritert meg for annet disse dagene.

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 10:27

  Lone: kjolen er ikke Nelly sitt merke 🙂 men skal selvfølgelig si i fra hvordan den er i str, og vise bilde hvis den passer 😀

 • Reply Toyni (: 26. november 2013 at 11:01

  åå, så utrolig fin den kjolen var 😀

  forstår heller ikke dette med kjoler, ser ikke poenget med å vise alt som er. Syns det er pent med litt åpen rygg, men ikke helt ned til korsryggen, eller rompa. Nei takk.

  mamma hadde begynt å lure om jeg hadde kledd meg slik i jula, og hvordan i alle dager kan man bevege seg uten å vise sånn seriøst alt ? :p

 • Reply Iben 26. november 2013 at 11:25

  AMEN

 • Reply Tina Helen Bergem 26. november 2013 at 11:29

  Den så superfin ut! Og nei, man kler seg ikke ut som ei hore i jula.

 • Reply Hanne 26. november 2013 at 12:27

  Helt enig!! De fleste kjolene dekker jo akkurat rumpa, lurer på hvordan de klarer å bøye seg uten at hele ræva synes.

  Hvilken str bestiller du i kjolen? Den var utrolig fin! Synes det er så vanskelig å finne ut av str på nett, men jeg har ca samme kroppsfasong som deg (:

 • Reply Anonym 26. november 2013 at 12:37

  Den kjolen er liten i størrelse! Ville gått for S om du vanligvis er XS.

 • Reply Anonym 26. november 2013 at 12:42

  Helt enig! Har tenkt det samme selv, takk for at noen endelig skriver det.

 • Reply Guro 26. november 2013 at 13:03

  Takk for at du sier det, så er det ikke bare meg!! Den grønne kjolen var kjempefin, stilig med litt farger 🙂

 • Reply Lena Marie 26. november 2013 at 13:49

  Amen. Jeg er så enig med deg! Den kjolen over er var forresten veldig fin! Har kikket litt på den selv 🙂

 • Reply camilla 26. november 2013 at 14:32

  AMEN, i tillegg føler jeg alle skal ha så mange og nye kjoler blir jo bare større å større press akkurat som man ikke kan ha samme kjole på julebord og til nyttår selv om det er forskjellig publikum. Min lommebok har ikke råd til ny kjole i år for å si det sånn

 • Reply Fra A4 til en ren linje! 26. november 2013 at 16:05

  Har faktisk valgt og kjøpe meg en fotsi kjole i år, synes det er vakkert!

 • Reply LifebyCamilla 26. november 2013 at 16:42

  Vil vel ikke si at denne kjolen var så veldig mye lengre enn de korte kjolene, men det er vel opp til øyet som ser 😉 og hva er galt med åpen rygg?!

 • Reply Beate 26. november 2013 at 16:43

  Nydelig kjole! Og helt enig i det du skriver! 🙂

 • Reply Hannah 26. november 2013 at 16:56

  Som om jeg skulle sagt det selv!! Har selv reagert litt på at alt skal vise SÅ mye, i familieselskap

 • Reply Ane 26. november 2013 at 17:04

  Hei! Du, tenkte også å bestille meg denne kjolen, men er så usikker på om jeg skal ta M eller S… Jeg har ganske store pupper, men er vanlig sånn ellers… Ligger vel på et sted mellom 57-58 kg, 165 cm. Hva tror du? Har du prøvd noen kjoler fra dette merket før? Og hvilken strømpebukse bruker man til? Sort eller «hudfarget»?

  Ha en finfin kveld! 🙂

 • Reply silje michaelsen 26. november 2013 at 17:36

  HELT ENIG!!!

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 17:37

  LifebyCamilla: denne er til nyttårsaften hvor jeg skal på fest med venner. Ikke julemiddag med besteforeldre 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 17:39

  camilla: skjønner ikke greia med å skulle ha nye kjoler til ALT, sånn egentlig. Jeg har alt for mange kjoler, men ender ofte med å bruke den samme favoritten 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 17:44

  Hanne: gå inn på nettsiden til Motel Clothing (er på mobil nå, men tror det var det merket het?) for der står målene. Mål deg og vips så har du størrelsen 🙂 jeg har M

 • Reply Lisa Kidula 26. november 2013 at 18:05

  Hahaha, dette er hvorfor du er favorittbloggeren min. Alltid spot on. Kjolen så forresten kjempefin ut, gleder meg til å se hvordan den ser ut på deg 🙂 Selv har jeg for en gangs skyld vært tidlig ute og bestilt kjole fra nelly. Men må nok muligens investere i å ta et par ekstra turer på treningssenteret. Det, eller i litt magisk hold-in-undertøy. (Blir nok sistnevnte) – Ha en fin uke Ida! 😀

 • Reply LifebyCamilla 26. november 2013 at 18:07

  Okei! Men skjønte liksom ikke heelt hvorfor du tar opp det med kjole til middag med feks besteforeldre i dette innlegget da ;p men jeg er enig, for det er maaange korte kjoler ute å går!

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 19:06

  Lisa Kidula: lurt å være tidlig ute, så man rekker å tre… Kjøpe seg en hold in! Haha. Du også 🙂 <3

 • Reply Et mammaliv 26. november 2013 at 19:49

  Hehe, ikke bare jeg som alltid må ha paljetter på nyttårsaften nei! 🙂 Kjolen var dødsfin. OG, jeg er helt enig med deg!

 • Reply Eline - evig fan 26. november 2013 at 20:52

  Ååå I missed you haha. Du er for meg «bloggeren». Har ikke lest en eneste blogg på kanskje 1 år, men bestemte meg for å se over listen i dag. Var random småbarnsmødre og oransje 16åringer fra midt- og norgnorge som dominerte listen. gr8. Anyways, ble glad for å se ditt navn der! Du er den første og siste bloggen jeg faktisk fulgte med på. You started this, Ida!

  http://idawulff.blogg.no/1382105953_fanget_av_vret.html

  åå good times tjohoo.

  Koselig å lese om hverdagslivet ditt i Vestfold og irritasjonen over horete kjoler (amen) når jeg sitter her på den andre siden av kloden med masse random kinserere rundt meg.

  Anyways, første og siste kommentar jeg noen gang skriver også. Uansett hva du måtte gjøre eller hvor få/mange lesere du har så aldri fulstending slutt å blogge, da mister jeg troen på internett.

  xx

 • Reply Kjøttpil 26. november 2013 at 21:04

  Rosvaldos

 • Reply Kathrine Louise 26. november 2013 at 21:04

  Haha, digger deg! 🙂 Du må vise hvordan kjolen er på når du har fått den 😀 Veldig kult med grønt!!

 • Reply Ingrid 26. november 2013 at 21:56

  Halla! Utrolig bra blog!

 • Reply Caroline 26. november 2013 at 22:15

  Er helt enig med deg, det er for mye korte og utringede kjoler. MEN, det er viktig å tenke på hvor høye modellene på bildene er, i forhold til din egen høyde og lengden på kjolene. Det er ingen tvil om at sex selger, og derfor er bildene og modellene slik de er. Selv er jeg ganske lav, og de aller aller fleste kjoler vil være en god del lengre på meg 🙂

 • Reply Kms 26. november 2013 at 22:51

  Hei frøken strøken:)

  Dette har i grunn ikke noe med innlegget å gjøre,men har du noe erfaring med permamemt make up når det kommer til eye liner på øvre overlolkk. Sååå lyst,men skeptisk til at det kan gå galt! Og kanskje går det aldri bort? Beklager alle spørsmålene:-) kanskje du ikke vet i det hele tatt:-)

  Anyway: elsker bloggen din:)

  Klem til vakre Ida:-)

 • Reply Maria 26. november 2013 at 23:00

  Å fy faen, WOOORD Ida!!

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 23:34

  Kms: nei, bare øyenbryn 🙂 du MÅ gå til sol PMU, da KAN du ikke bli misfornøyd!

 • Reply Ida Wulff 26. november 2013 at 23:52

  Eline – evig fan: you made my day – og jeg har kjøpt leilighet i dag, så det sier jo sitt <3

 • Reply anne 27. november 2013 at 07:43

  word, ida. føles litt godt at det ikke bare er jeg som reagerer på julekjoler med eksponerte rumpeballer. Og gratulerer med leilighet!

 • Reply Karoline 27. november 2013 at 08:22

  Den finen var kjempefin, bestilte den akkurat hjem selv! Men litt redd for at den kan blii litt kort på meg, siden det sto på hjemmesiden til kjolen at om du var over 170 kan den bli i korteste laget.. og jeg er 171, så krysser fingrene for at den ikke bliir det 🙂 Men takk for tips <3

  Og gratulerer så mye med leilighet!! Gleder meg til å se!

 • Reply Anonym 27. november 2013 at 08:36

  Heeeelt enig 🙂 Jeg kommer ikke til å kjøpe noe av disse «hore kjolene» Lite kult å måtte passe på både rumpa og puppene når man er på fest!

 • Reply Ellen 27. november 2013 at 11:32

  Takk for kjempeflott innlegg. 🙂 Visste du forresten at største lesergruppen til noen av toppbloggerne er gutter. De trykker inn for å se pupper, lår og rumpe. Jeg snakket med pr-rådgiveren til hun ene (vil ikke nevne navn og henge ut), og hun kunne fortelle at denne jenta raste ned i tall. Så begynte hun vis kløft og hud, og antallet steg opp igjen og hun ble blant topp 5. Defor ser man av og til ei superkløft for å vise frem nytt innkjøp av et lite smykke osv. Kall det gjerne prositusjon – tacky og kvalmt, men de tjener penger…

 • Reply Amina 27. november 2013 at 14:27

  Superfin!! Hadde sett for meg en kjole som denne til NYE, men selvfølgelig er den utsolgt i M… Skrik ut om du finner ut at du vil selge den du har bestilt 🙂

 • Reply Martine 27. november 2013 at 18:28

  WORD!! Haha. 😀

 • Reply theresekristina 27. november 2013 at 20:24

  Den var skikkelig flott 😀

  Og TAKK GUD for det siste avsnittet ditt. Eg er så enig! Er så ufattelig lei av kjola der puppane dette ut og rompeballane er all over the place. Glad eg har vokst fra den perioden og aldri skal eg tilbake.

 • Reply sjomannsfruen 27. november 2013 at 20:38

  AMEN! Som jeg skrev i et innlegg: Du vil virkelig ikke vise halve rumpa til onkler, besteforeldre osv?

  Jeg syntes det er så vulgært med disse superkorte kjolene i familiebesøk. Ble merket for livet da jeg var i en 70 års dag, og en jente kom i en kjole som stoppet rett under rumpeballene. Og ikke nok med det? Hun viste hele kløften i tillegg. OG den var leoardmønstret. Får aldri det synet ut av hodet. Jeg var så flau på henens vegne.

 • Reply Maria Ljung 27. november 2013 at 20:40

  SÅ enig i siste avsnitt! Julaften handler jo om kos og hygge sammen med familien, for ikke å snakke om masse deilig mat, så da pleier jeg å velge en vakker men komfortabel kjole. Ikke én hvor jeg f.eks må tenke på at jeg ikke kan bøye meg for langt ned, fordi at halve rumpa, eller puppene vil dette ut.

 • Reply Silje Jacobsen 27. november 2013 at 21:31

  Amen til det!

  Noen liker kanskje å by litt mer på seg selv enn andre;) haha

 • Reply Anonym 28. november 2013 at 01:09

  Haha, beste jeg har hørt i dag! Jo, noen av oss kler oss som horer! (Ikke meg da!)

 • Reply Karl Inge 28. november 2013 at 09:26

  Enig, disse «juleoutfitene», nyttårsfestkjolen osv er en studie i «klær man ikke vil se en fremtidig kjæreste i» …..

 • Reply Julie 28. november 2013 at 16:54

  Hahaha 🙂 digger deg, ida!!!!

 • Reply Marte 28. november 2013 at 20:44

  Folk får vel kle seg i hva de vil i hvilke anledninger de vil, uten at du skal kritisere. Du minner meg litt om de sladrekjerringene på kvinneguiden! Skjerpings

 • Reply Ida Wulff 28. november 2013 at 21:44

  Marte: du minner meg litt om en jeg vil ønske god bedring.

 • Reply Anette 28. november 2013 at 21:55

  Haha Ida, jeg digger deg!!

 • Reply Tonje 28. november 2013 at 22:34

  Hahaha! Jeg er så enig Ida! Tommel opp for deg 🙂

 • Reply Marte 29. november 2013 at 00:47

  Takk snuppa!

 • Reply Tonje 30. november 2013 at 10:09

  Tips! Den er liten i størrelsen og veldig kort.. Jeg hadde den forrige nyttår. Og paljettene stikker i rumpa når du sitter (det gjør kanskje alle paljettkjoler, og da er du vel vant til det).

 • Reply Anonym 30. november 2013 at 15:28

  AMEN! Dessuten er ikke alle 18 år og ser ut som sylfider! Selv er jeg 25 år og en normal M med veldig store pupper. Jeg føler meg IKKE bra i mer hud enn stoff!

 • Reply Elisabeth 4. desember 2013 at 02:46

  Jeg har faktisk samme kjole, kjøpte den for et par måneder siden på Asos 🙂 Tenkte også jeg skulle bruke den på nyttårsaften. Den er så fin!

 • Reply Sara Heymans 5. desember 2013 at 16:10

  Haha, enig! Syntes ikke noe om å vise rumpeballekanten uansett, jeg. Enten man har kropp til det eller ikke. På julaften tar jeg på meg noe litt rolig, og godt. Man skal tross alt sitte inne med familie og spise mat og høre på julemusikk, ikke hooke opp med noen eller se ut som man skal være med i FHM.

 • Reply Line 7. desember 2013 at 20:27

  Word!

 • Leave a Reply