Hverdagsliv

JULEGAVETIPS // RABATT HOS MAKESTYLE

27. november 2013

Jeg er nesten ferdig med alle julegaver! Og nesten alle er kjøpt på nett. Er jo så kjekt når det ikke er noe jeg trenger å prøve på kroppen. Gaver til andre = definitivt nettshopping. Makestyle er så snille at de gir mine lesere 10% rabatt på HELE nettbutikken! Så hvis dere vil handle noen deilige produkter i julegave – eller til dere selv, gjelder det å slå til nå 🙂 Her er mine Makestyle julegavetips!

Til mor, søster, venninne og kjæreste

♥ Highlighter fra Glo Minerals  ♥ Silver Caviar Manicure fra Ciatè  ♥ Liquid Lips fra Glo Minerals  ♥ Lip Scrub fra Sara Happ  ♥ Body Scrub fra Sara Happ  ♥ Fresh Laundry fra Clean  ♥ Smykke fra Second Female  ♥ Brow Kit fra Glo Minerals  ♥ Neglelakk fra OPI  ♥ MAST Vol 2 krølltang  ♥ Rouge fra Hot Mama  ♥ Dry Shampoo fra Baptiste  ♥ Body Bronzer fra Glo Minerals

Til far, bror, kompis og kjæreste

♥ Dagkrem med anti age fra Beaute Pacifique  ♥ Nesehårtripper mm  ♥ Bodylotion fra Beaute Pacifique  ♥ Diverse deodoranter  ♥ Parfyme fra Clean for men  ♥ Parfyme fra Lanvin  ♥ Klippemaskin  ♥ Sandalwood Hair and Body wash  ♥ Baby Foot  ♥ Omega barbersett

Alle disse produktene, og mange mange flere finner dere hos Makestyle. Nesten alle mine favorittmerker! Så nå får dere altså 10% på ABSOLUTT HELE Makestyle, god jul liksom. Og vips, så ble det masse julegaver til meg selv også. Rabattkoden er «WULFF48» og den varer i en uke.

//Reklame

12 Comments

 • Reply Tamt.blogg.no 27. november 2013 at 17:47

  Så herlig med rabatt og gode tips. Tror nok det blir et par julegaver til meg selv også, er jo bare jul en gang i året liksom.

  Klem

  http://www.tamt.blogg.no

 • Reply Aina Catrine 27. november 2013 at 18:31

  Åh, herlig med rabatter når budsjettet egentlig er sprengt!

 • Reply frkrosa 27. november 2013 at 20:53

  Har startet opp en blogg som gjør litt narr av rosabloggere – inspirert av din til tider selvironiske og kritiske tone til nettopp dette! Dette gjør deg til favoritten på topplisten, i tillegg til at du er en av de få som faktisk skriver godt – og ikke bare ser pen ut. Haha 🙂

 • Reply Ane 27. november 2013 at 21:10

  Hei Ida. Jeg bestilte også fjærskjørtet men ble kjempe skuffet over passformen. Jeg bruker vanligvis small og for å få glidelåsen igjen måtte skjørtet høyt opp og det ble så kort og stramt og ikke i det hele tatt som på bildet hos nelly. Ville bare si ifra.

 • Reply Ida Wulff 27. november 2013 at 21:53

  Ane: Hei! Jeg mottok mitt i dag, og det var aaalt for lite! Må sende det tilbake 🙁

 • Reply Ane 27. november 2013 at 22:43

  Da er vi to;) Helt feil passform for et fjærskjørt. Hadde vært mye finere om det var litt volum i det.

 • Reply Anneli 28. november 2013 at 00:39

  Hei Ida, og gratulerer med ny leilighet! Spennende:-) Jeg har et litt random spørsmål. Hvis jeg ikke husker feil, så tatoverte du på øyenbryn for en tid tilbake siden? Jeg husker jeg tenkte at det så veldig bra ut, og nå vurderer jeg å gjøre det selv. Så derfor lurer jeg på om du er fornøyd i ettertid? Ser de like bra ut enda? Er det noe ubehag? På forhånd takk, og takk for en kul og morsom blogg:-)

 • Reply Ida Wulff 28. november 2013 at 00:59

  Anneli: hei! 🙂 Tusen takk. Ikke noe ubehag, jeg har vært veldig fornøyd. Jeg har ikke klart å somle meg til å dra dit og tatovere siste runde (man må tatovere 3 ganger for at resultatet skal holde i de 5 årene som lovet) så mine er litt svake nå. Men skal så absolutt tilbake og gjøre dem helt ferdig! Dog vil jeg fraråde deg å gå til noen andre enn Sol Pmu 🙂

 • Reply GINA 28. november 2013 at 01:42

  Dette er fine tips 🙂

 • Reply Jenny 28. november 2013 at 16:45

  Mange gode tips 🙂

 • Reply Anonym 30. november 2013 at 00:02

  Så mye fint! Spørs om jeg ikke må ta en tur 🙂

 • Reply Marte Hauge 30. november 2013 at 22:47

  Haha, skulle kjøpe noen ting på Makestyle nå, og så var prisen satt opp med 10% siden for noen dager siden! Kjempeseriøst av Makestyle :p

 • Leave a Reply