Uncategorized

CAT AND BOOK

30. november 2013

Dette er min kommende lørdagskveld. Katt og bok og sofa og teppe og mat. Tar ikke sjansen på å dra ut og ha det gøy, jeg vet hvor lite kroppen min tåler om vinteren. Og den neste uken jeg være i god form. Lenge leve fornuftigheten. Og lenge leve Bella. Hun kjeder seg aldri i mitt selskap. Min lille bestevenn ♥

I dag har jeg vært i byen og interiørshoppet med mamma og pappa. Nå har vi jo til felles at vi skal flytte inn i ny leilighet, så det er litt gøy. Fant møbler og annet interiør jeg skal kjøpe på Lune Hjem, Bolia og muligens Slettvoll – men jeg kjøper ingenting før jeg har vært i leiligheten og følt på rommet.

Håper dere får en fin lørdagskveld, alle sammen 🙂 Her er forresten et lite tilskudd til spillelisten:

 

4 Comments

 • Reply E 30. november 2013 at 18:07

  Lørdagskvelden min består av det samme – minus katten! Gratulerer med leilighet 🙂 Hvor er genseren din ifra forresten? Den så veldig fin ut :))

 • Reply Ida Wulff 30. november 2013 at 23:49

  E: takk 🙂 genseren er fra Massi Modutti (?)

 • Reply Mia 1. desember 2013 at 11:07

  Massimo Dutti 😉 Kjempefin!

 • Reply Anonym 2. desember 2013 at 02:25

  så kos blogg! Så bra det endelig er noen fra tønsberg på topp! Stolt!

 • Leave a Reply