Konkurranser

ÅRETS JULEKALENDER // RUSTELEFONEN

1. desember 2013

Jeg har ikke julekalender her på bloggen i år, så jeg vil gjerne tipse dere om landets råeste julekalender. RUStelefonen har nemlig gått av skaftet, og skaffet en haug av premier som alle drømmer om å ha under juletreet.

I julekalenderen er det premier til en verdi av 75.000 kroner, og det skal deles ut en premie hver dag helt fram til 24. desember.

Dere finner julekalenderen HER. Det foregår enkelt og greit: hver dag åpnes en ny luke i kalenderen, og der er det et enkelt spørsmål du må svare på. Husk at du må «like» siden for å kunne delta. Tro meg; de premiene er absolutt verdt en like.

Ser du noe som frister? Tipper det er mange som ville blitt glad for en iPhone 5s! Eller et nytt speilreflekskamera? Har hørt nyss om at det deles ut et par med Bose headset i kalenderen også, da skal i hvertfall jeg delta 🙂 Hvorfor ikke delta hver dag, egentlig? Må jo øke vinnersjansene.

I tillegg til å være santa of the year, er RUStelefonen en gratis tjeneste – som jeg vil kalle både nyttig og viktig for ungdom. RUStelefonen er for alle som har spørsmål om rus. Du kan ringe helt anonymt og spørre om hva du vil. Eller så kan du gå inn på nettsiden her og chatte. Ingen spørsmål er for dumme, og det er heller ingen pekefingre eller moralpreken som venter på den andre siden. Kun svar på det du lurer på 🙂

Du kan ringe RUStelefonen på 08588 alle hverdager mellom kl. 10 og 16, på onsdager er det langåpent til kl. 21. Chatten er åpen alle hverdager mellom 14.00 og 17.00. Håper dere benytter dere av tjenesten hvis dere lurer på noe.

Og lykke til i julekalenderen, håper dere vinner noe fint!

6 Comments

 • Reply Lukusdyret 1. desember 2013 at 20:01

  Så søt du var her Ida 🙂

 • Reply Anonym 1. desember 2013 at 20:39

  Det er jo ingenplass å like det? står ingenting på konkurranse siden om at en må like facebook sida? 🙂

  Bra du har innlegg om sånne viktige ting som RUStelefonen! viktig at ungdom eller folk generelt får vite om det!

 • Reply Lisa 1. desember 2013 at 21:17

  PS: Du bør linke til facebook-appen deres (https://www.facebook.com/RUStelefonen/app_739293306100708). Hvis ikke så slipper man å trykke liker pga at linken du har lagt ut er direktelink til kalenderen utenfor facebook.

 • Reply Sanna 1. desember 2013 at 22:22

  Kjempefin jakke du har:) Hvor er den fra?:)

 • Reply Ida Wulff 2. desember 2013 at 20:14

  Sanna: Odd Molly 🙂

 • Reply Tore 3. desember 2013 at 13:26

  Yay – venstrehendt! 😛

 • Leave a Reply