Ida tipser

SØNDAGSLUKSUS

1. desember 2013

//Innlegget inneholder reklame

Søndag bruker jeg ofte på å være snill mot meg selv, for å orke den forferdelige mandagen med innvendige brekninger fra morgen til kveld. Søndag er en fin dag, jeg er helt rolig på søndager. Har nettopp hatt en lang og rolig frokost, med nykokte egg og pappas nypressede juice. Vet ikke hva som var oppi, men det smakte «sydendrink» – på en positiv måte.

Nå venter et minispa i dusjen, for å friske opp både hår, hud – og jeg trenger definitivt en leppeskrubb.

Denne minispa-søndagen er vel en fin anledning til å tipse dere om noen nykommere i shampoo-hylla. De siste ukene har jeg testet shampoo, conditioner og hårmaske fra et merke som heter Scalpure. Produktene er uten silikon, sulfat og parabener, og inneholder nøye utvalgte planteoljer og ekstrakter som regulerer talgproduksonen, er antibakterielle og skal være bra for hårvekst. Høres jo fint ut for en som meg, som gjerne vil at håret skal vokse fortere. De skal være spesielt gode for hodebunn – også perfekt for meg som fort kan få tørr hodebunn om vinteren.

I serien likte jeg spesielt denne leirmasken. Den er i likhet med de andre produktene uten silikon, sulfat og parabener. I tillegg fjerner den belegg og rester av hårspray, tørshampoo og annet grums som ofte ikke gir slipp ved bruk av vanlig shampoo og balsam. Den inneholder også tetreolje som er naturens beste middel mot flass. I tillegg kan den brukes som ansiktsmaske! Akkurat det har jeg ikke fått testet enda, men for hår og hodebunn er den deilig og rensende.

Shampoo og balsam finnes her og her.

Dere får nå 20% rabatt på alle produktene fra Scalpure hos MyBeauty. Rabattkoden er «ida13» og den varer til midnatt 4. desember. Enjoy!

Her i huset skal vi finne fram julepynt og begynne å pakke inn julegaver. Det er 1. DESEMBER I DAG!!! Hurra 🙂

5 Comments

 • Reply Marianne 1. desember 2013 at 14:03

  HURRA! 🙂 Jeg syns det er skikkelig vanskelig å finne shampo og balsam som ikke inneholder sulfat og parabener. Så denne skal jeg teste ut 🙂 Takk for tips! 🙂

 • Reply SANNE SKAR 1. desember 2013 at 15:19

  Så fine bilder! den masken så veldig bra ut 🙂

 • Reply Therese 1. desember 2013 at 15:49

  Ha en kjempe fin dag! Elsker bloggen din 😀

 • Reply Luksusdyret 1. desember 2013 at 15:55

  God søndag ! 😀

 • Reply Eve 2. desember 2013 at 10:37

  Hei Ida, takk for tips til Shampo.. men, du skrev ingenting om du er fornøyd med de. Hadde vært fint å høre, markedet flommer jo over av tilbud på hårpleieprodukter for tiden 😉 (Har hylla full av dårlige kjøp. Kos deg videre i adventstiden…

 • Leave a Reply